خوراک ژامبون
صبحانه یکی از مهم ترین وعده های غذایی به شمار می آید. دادن تنوع به صبحونه خیلی مهمه. و باعث میشه به سمت خوردن اون تشویق بشیم.من کلا از خوردن نون پنیر و مربا و ... توی صبحونه خوشم نمیاد. شاید خوردن یک ساندویچ کوچیک مثل همبرگر یا لقمه ای از این خوراک ژامبون برام خیلی خیلی بهتر باشه. البته این موضوع به زمان بیداری از خواب و ورزش قبل از صبحانه هم بستگی داره. صبحانه باید ساعت 7 خورده بشه و یک ساعت قبلشم باید بریم پیاده روی و با استشمام هوای خنک صبحگاهی خودمون رو برای خودنش آماده کنیم. پست امروز هم میتونه یک صبحانه کامل باشه و هم میتونه یک پیش غذا یا حتی ساندویچ برای شام به حساب بیاد.
مواد لازم:
ژامبون گوشت
قارچ خرد شده
سوسیس در صورت تمایل
فلفل دلمه ای در صورت تمایل
پنیر پیتزا
دیگه قلق خاصی هم نیست. کمی روغن توی تابه بریزید و سوسیس رو تفت بدید تا سرخ بشه.
قارچ رو نگینی خرد کنید و به سوسیس سرخ شده اضافه کنید و اجازه بدید آب بندازه و آبش بخار بشه .
حالا ژامبون اسلایس شده رو اضافه کنید و تفت بدید.
کمی که ژانبون ها سرخ شدند پنیر پیتزای خوشمزه رو اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب بشه. و بعد به سرعت اونو سرو کنید... چون داغ اون یک چیز دیگه است
در مورد پنیر هم باز توضیح بدم حتما از پنیر پیتزای خوب و با کیفیت که دو رنگ هست استفاده بشه. (زرد و سفید(کش و مزه)) از نوع موزارلا
برای میل کردن اون میتونید از نون تست استفاده کنید.که واقعا مناسبه.
در وعده شام یا عصرونه میتونید این خوراک را به همراه گوجه و خیار شور و کاهو و نون باگت میل کنید.
اضافه کردن هر نوع مواد مثل نخود سبز ، ذرت کنسروی ، چیبس ، فلفل دلمه ای، هویج و گوجه دسته خودتونه
دیدگاهها
-------------------
همینطوره
----------------------
منم همینطور