آب لیمو پرتقال

http://s4.picofile.com/file/8167874642/IMG_2116.JPG

خوب فصل زمستونم داره تموم میشه و شاید آخرین روزهایی باشه که میتونیم از مرکبات خوب و تازه و غیر سردخونه ای استفاده کنیم. انشالله چند تا پست پرتقالی پشت سر هم خواهیم داشت.

 این پست بیشتر از اینکه جنبه ی آموزشی داشته باشه یک ایده است برای پذیرایی در زمستون. و شاید به نوعی برای ایام نوروز هم مناسب باشه. پرتقال ، لیمو ، نارنگی و گریپ فروت از جمله مرکبات خوشمزه ی زمستون هستند که با کمی خلاقیت میتونیم باهاشون نوشیدنی خوشمزه ای درست کنیم.

و همچنین این نوشیدنی میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای چای در وعده ی صبحانه و به جای نوشابه و دوغ در وعده ی غذایی مخصوصا برای کودکان باشه.

مواد لازم برای سه لیوان نوشیدنی سلامتی :

پرتقال خونی سه عدد

پرتقال معمولی سه عدد

لیمو شیرین سه عدد

نارنگی سه عدد

خوب اینکه از چه طعمی بخوایید استفاده کنید دسته خودتونه. من شیرین دوست دارم و همه ی مرکباتم رو شیرین انتخاب کردم.سعی کنید از افزودن شکر به مخلوط پرهیز کنید چون شکر اثر آنتی اکسیدانی مرکبات رو از بین میبره.

میریم سراغ دستگاه غذاساز محبوب من! واقعا این دستگاه دوست داشتنی همدم منه در آشپزی. هر چی از خوبی هاش بگم کم گفتم. باید یک روز یک عکس تک نفره از خودش و متعلقاتش براتون بزارم.

قسمت آب پرتقال گیر دستگاه رو وصل میکنیم. اگه نبود هم میتونید دستی آب پرتقال رو بگیرید.

http://s5.picofile.com/file/8167874584/download_1_.jpg

 میوه ها رو آب میگیریم. اگه بخوایید کمی خلاقیت داشته باشید میتونید طوری آب میوه ها رو بریزید که کاملا با هم مخلوط نشن و در هم شناور بمونن. مثلا اگه اول آب لیمو رو بگیرید و بعد آب پرتقال و نارنگی و در نهایت پرتقال خونی مطمئنا لیوان ویتامین ث خوشگلی تر خواهید داشت.

http://s4.picofile.com/file/8167874618/download.jpg

 آب مرکبات رو در نهایت با هم مخلوط کنید و خیلی زود سرو کنید چون لیمو شیرین سریع تلخ میشه. (کی گفت اون وسطها لیمو شیرین مثل عروس میمونه؟!)

برای افراد با فشار بالا توصیه میکنم یک عدد گریپ فروت درشت رو هم قاطی مخلوط میوه هاشون کنن. اینطوری تلخ مزه بودن گریپ فروت از بین میره و میتونید از خاصیتش استفاده کنید.

http://s4.picofile.com/file/8167874592/download_2_.jpg

 اگه دنبال یک مکمل برای لیوان ویتامین ث خودتون هستید میتونید یک تا دو قاشق غذاخوری پوره ی انبه رو به لیوان ها تون اضافه کنید و خوب میکس کنید و بعد نوش جان کنید. طعم بی نظیری خواهد داشت که به امتحانش می ارزه!

آب پرتقال کاربرد های زیادی در شیرینی پزی و آشپزی داره که در پست های بعدی بیشتر سراغشون میریم.

مصرف لیمو و پرتقال اباعث از بین رفتن سلول های سرطانی میشه. و خوردنش برای اکثریت مردم بدون ممنوعیت هست. فقط از مصرف بیش از حد خوداری کنید که ممکنه مسمومیت ایجاد کنه براتون!!(به طور کلی زیاده روی در مصرف هر چیزی خطر آفرین خواهد بود.)

http://s5.picofile.com/file/8167874634/IMG_2074.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #3 پگاه 1393-11-26 19:55
منهم نظر گذاشته بودم ولی نیست الان :-?
-------------------
سلام. حتما سیو نشده. در مورد چی بود؟
نقل قول کردن
0 #2 ننارنج 1393-11-13 10:57
سلام خانمی
خسته نباشی از امتحانها و خدا قوت
ا :-) گه ممکنه ژله تصویری رو هم هر چه زودتر بزارید
--------------------
سلام. عکسهاش آماده است ولی یک کم زمان میبره تا متنش رو بنویسم.
نقل قول کردن
0 #1 ترانه 1393-11-13 05:14
سلام و وقت بخیر
ممنون از سایت خیلی خوبتون...من تازه باهاش اشنا شدم ولی هر روز سر میزنم اینجا و کلی کیف میکنم از این همه هنر و سلیقتون :roll: میشه مارک و مدل غذاسازتون رو بفرمایید ،من خیلی وقته دنبال یه غذاساز خوب میگردم که مخلوط کن و ابمیوه گیری و ... نداشته باشه،اخه اونا رو دارم :-x
--------------------
سلام. ممنونم. مارک تفال. البته مال من همه چیز داره.ولی میدونم که مدلهایی هست که تنها غذاساز باشه. واقعا ازش راضی ام.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir