کیک جادویی magic cake

 این آخر سالی یک آرشیو تکونی حسابی خواهیم داشت. کلی پست نگذاشته داریم که باید تا عید قرار بدیم. از طرفی از فردا انشالله شروع قرار دادن دستور های شیرینی رو داریم . 

 magic cake یک کیک  معروفه که چند ساله در سراسر جهان متداول شده درست کردن اون. از نظر من بافت کستردی این کیک اون رو بیشتر در گروه دسر ها قرار میده ولی خودش خیلی دوست داره خودش رو قاطی کیک ها بکنه! حالا منم در لیست دسر ها قرارش میدم و شمام به عنوان دسر بهش نگاه کنید.

ولی مهم اینه بافت کاستردی و طعم کره ای با اسانس وانیل خودش فوق العاده خواهد بود. طوری که من حاضرم هر روز یک بار درستش کنم و تنهایی بخورم. نه واقعا فکر کردید من حاضرم این دسر رو با کسی شریک شم؟! 

کوکو شیرین قزوین

 در گذشته در قزوین غذاهای شیرین خیلی زیاد درست میشد. این غذای امروز یا پیش غذا یا حتی پس غذای امروز (دسر) اصیل قزوین هست که خیلی خوشمزه است. به نوعی از نظر ظاهر شاید بشه گفت شبیه شربتی مخصوص قزوین باشه و به خاطر شهدش شاید کمی از نظر مزه هم بشه گفت مشابهت دارند. ولی در اصل این کوکو یک کنار بشقابی برای غذای سنتی و محبوب قزوین به نام شیرین پلو محسوب میشه.

 شما میتونید این کوکو رو به عنوان یک دسر هم درست کنید.و بعد از غذا میل کنید.

ترایفل توت فرنگی

 ترافل (trifle) یک دسر اصیل انگیلسی هست که الان تمام جهان درستش میکنن. از ترکیب چند لایه که متسکل از میوه ، کیک و لایه ی کاستردی و خامه ای هست تشکیل شده. تنوع اون خیلی بالاست و مزه ی اونم عالیه! این دسر رو به تمام دسر دوستان پیشنهاد میکنم.

 با کمی سلیقه و اتخاب چیزهایی که تقارن مزه ای با هم دارن میتونید خیلی راحت انواع ترافل رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید. پس این پست در حد ایده است.

چیز کیک توت فرنگی

 یکی از دسر های محبوب من و خیلی از افراد چیز کیک هست. حالا وقتی میوه ای باشه و میوه ی مورد نظر چیز کیک هم توت فرنگی باشه دیگه نمیشه به اون نه گفت.

 چیز کیک رو میتونید با پایه و بیس مختلف درست کنید. میتونید از انواع بیسکوییت استفاده کنید و بیسکوییت هارو له کنید و به همراه کره در کف ظرف چیز کیک قرار بدید. و یا از پایه ی کیک استفاده کنید. که برای چیز کیک های طعم دار میوه ای من این روش رو بیشتر میپسندم . یک کیک خوشمزه از همون نوع میوه یا یک کیک اسفنجی یا شیفون ساده میتونه بهترین گزینه باشه برای پایه ی چیز کیک های میوه ای. 

 ما قبلا چیز کیک توت فرنگی رو خیلی ساده با هم درست کردیم و در عین سادگی خوشمزگی لازم رو هم داشته. این بار از روش چیز کیک پرتقالی استفاده کردیم و چیز کیک رو با خامه فرم گرفته درست میکنیم.

ژله خورده شیشه

 اوه مای گاد ، ژله broken-glass !!

یعنی فکر کنم تمام ما حداقل یک بار تا به امروز این ژله رو درست کردیم. یک مدل از این ژله رو هم قبلا در سایت داشتیم. (اینجارو ببینید)

این پست هم تنها در جهت دادن ایده و کامل کردن آرشیو هستش و کاربرد دیگری ندارد!

 من برای کرم این بروکن گلس از کرم وانیلی که در اینجا  میتونید دستور اون رو ببینید استفاده کردم. شما میتونید از هر نوع ژله ای به همراه شیر یا بستنی استفاده کنید. ولی حتما نکات درست کردن ژله رو قبلش مطالعه کنید. و قالب مناسب رو بر اساس این پست انتخاب کنید و با لیوان آب حجم اون رو مشخص کنید. 

من از قالب پاپیون که باهاش انواع دسر هارو میشه تزیین کرد استفاده کردم. 

پاناکوتا شکلاتی

 چند مدل پاناکوتا (panna cotta) رو با هم دیدیم.(زعفرانی ، انار ، گیلاس ، توت فرنگی و ...) امروز یکی از بی نظیر ترین هاشو مشاهده میکنید. پاناکوتای شکلاتی یا بهتر بگم پاناکوتا کاکائویی. 

 از نظر من که عاشق طعم شکلات و کاکائو اونم از نوع تلخ هستم این یعنی عشق. یعنی وقتی دارم الان از اون مینویسم شیره معدم داره چندین برابر ترشح میشه و آب دهنم راه افتاده.

این دسر رو میتونید به صورت تک نفره درست کنید و با ژلاتین کمتر کی بی نهایت خوشمزه تر میشه. یا به صورت قالبی و بزرگ برای مهمونی ها. 

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir