وافل

 وافل یک نوع نان و بیسکوئیت هست که بسیار شبیه به کرپ و پنکیک هست. مواد تشکیل دهنده ی اون کمی تفاوت داره با کرپ و پنکیک.

ترکیبات ساده ای داره و بسیار خوشمزه است. هم برای صبحانه و هم به عنوان عصرانه و دسر محبوبه.

 مواد لازم برای تهیه نان وافل:

تخم مرغ یک عدد

کره سی گرم

شیر گرم سه چهارم پیمانه

آرد یک پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

شکر دو قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

مواد رویه وافل:

موز 

توت فرنگی

نوتلا

سس شکلات

بستنی

دستگاه وافل ساز رو روشن میکنیم تا داغ بشه. 

سفیده و زرده ی تخم مرغ رو جدا کرده و جداگانه هم میزنیم. اول سفیده رو با پره های تمیز همزن هم میزنیم تا پف کنه. کنار قرار میدیم.

زرده تخم مرغ را به همراه وانیل میزنیم. بعد کره ی آب شده رو به اون اضافه میکنیم. اگه کره کاملا اب نشده بود هم اشکالی نداره و همین که در دمای محیط باشه کافیه.

شیر باید در حدی گرم باشه که دست رو نسوزونه ولی سرد هم نباشه. یعنی داغ و جوش نباشه ولی گرم باشه. شیر رو کم کم به مخلوط زرده و کره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.

ب

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک میکنیم. 

شکر رو به مخلوط زرده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. 

مخلوط آرد و بکینگ پودر را به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.

در انتها سفیده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا مخلوط یکدستی از خمیر نان وافل ایجاد بشه.

 از خمیر ایجاد شده در داخل دستگاه وافل ساز میریزیم. خیلی نباید پر بشه چون بعد از پخت و پف کردن مواد از دستگاه سر ریز میشه بیرون. 

میزان طلایی شدن بیسکویت ها دست خودمونه و سلیقه ای که دوست دارید تا چه اندازه ای کرانچی بشه.

به طور کلی وافل باید داغ و سریع سرو بشه و اگه بمونه حالت بیات به خودش میگیره. مواد رویه رو قبل از شروع به کار دم دست قرار بدید.

اینکه وافل رو با چه چیزهایی میل کنید به سلیقه ی خودتون بستگی داره. ولی متعارف اون بستنی و نوتلا هستند.

من از نوتلا و بستنی و موز استفاده کردم.

 برای درست کردن سس شکلات از پنجاه گرم شکلات آب شده و پنجاه گرم خامه استفاده کردم. شکلات رو بن ماری آب کردم و وقتی از حرارت افتاد خامه رو داضافه کرده و مخلوط یک دستی ایجاد میکنیم.

خوب روی وافل رو با موز و توت فرنگی و نوتلا و سس شکلات و ... تزیین میکنیم.

امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir