کاکا

 یک دسر سنتی و دلچسب متعلق به منطقه ی شمال کشورمون هست که داغش خیلی خیلی خوشمزه و دوست داشتنیه. حتما امتحانش کنید.

برای یک عصرونه محشر با چای داغ توی روزهای سرد زمستون عالیه و خیلی سریع هم درست میشه. خصوصا خونه مامان بزرگت بخوریش!! (تصویر مال خونه مامان بزرگمه)

مواد لازم این دسر کاملا تقریبی هست ولی من سعی کردم یک طوری بنویسمش که قابل دست رسی و درست کردن باشه.

آدرس اینستاگرام : cafechokolat1

 مواد لازم:

پوره کدو حلوایی یک پیمانه

آرد گندم یک پیمانه سر خالی

شکر نصف پیمانه

تخم مرغ یک عدد درشت

گلاب+عرق هل+زعفران نصف پیمانه

پودر هل و پودر دارچین به میزان لازم

گردو خرد شده در صورت تمایل

آرد برنج یک تا دو قاشق در صورت تمایل

 شیر در صورت نیاز

پخت کدو و پوره کردن اون رو قبلا در این پست گفتم. کدو یک میوه ی خوشمزه است که بیشترین کاری که باهاش کردم کیک درست کردن بوده. برای درست کردن این دسر اول پوره کدو حلوایی درست کنید. شیرینی این دسر به میزان شیرینی کدو حلوایی شما بستگی داره و میتونید کم و زیادش کنید.

استفاده از آرد گندم متداول هست ولی میتونید یک تا دو قاشق آرد برنج هم اضافه کنید.

روش باز کردن زعفران رو با هل و گلاب بارها گفتم. اول زعفران رو میکوبید و بعد یک تکه یخ در اون میریزیم، بعد از اینکه یخ آب شد دو قاشق آب جوش اضافه میکنیم و بعد گلاب و عرق هل رو به اون اضافه کنید.

میتونید به جای آب از شیر هم استفاده کنید.

 تمام مواد بالا رو با هم مخلوط میکنیم و یک مخلوط خمیری بدست میاد.خمیر رو یک تا دو ساعت در یخچال قرار بدید تا خوب استراحت کنه.

حتما از هل تازه کوبیده شده استفاده کنید.

این دسر در روغن داغ و زیاد باید سرخ بشه. مثل سرخ کردن کتلت. برای خوشمزه تر بودن میتونید از روغن زعفرانی استفاده کنید. سرخ کردن با حرارت ملایم هست و اجازه میدیم دو طرف دسر کاملا سرخ بشه. 

عطر هل و گلاب و زعفران به همراه کدو حلوایی واقعا دلچسبه.همونطوری داغ داغی تند تند خورده میشه.

 برای خوشگل تر شدن میتونید اون رو در قالب های کتلت که شکی هستن هم سرخ کنید یا مثل کوکو بپزید و برش بزنید ولی این شکل سنتی اون هست.

اگه از شیر در این دسر استفاده میکنید حتما به همون میزان حجم مایعات استفاده شده رو کم کنید تا مواد شل نشه. شیر باعث میشه دسر لطیف تر بشه.

در صورتی که میخوایید بیشتر از آرد برنج استفاده کنید حتما اون میزان رو از آرد گندم دستور کم کنید. و مدت زمان استراح خمیر رو بیشتر از دو ساعت کنید تا آرد برنج حسابی ور بیاد.

 گاها در این دسر از حوش شیرین یا بکینگ پودر استفاده میشه که به نظر شخصی بنده اصلا نیاز نیست. ولی دوست داشتید و اصرار داشتید حتما بریزید میتونید یک قاشق چایخوری بکینگ پودر بریزید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir