دسر عربی

 در مورد اینکه این دسر واقعا کجایی هست و متعلق به کجاست چیز زیادی نمیدونم؟! با این اسم مشهور شده و منم از این اسم برای نام بردنش و معرفیش به شما استفاده میکنم. دسر خوشمزه و خوبیه و واقعا مناسب مهونی ها هست. میزان مواد تقریبی هست و میتونید بسته به سلیقه ی خودتون کم و زیادش کنید.

 مواد لازم:

بیسکوییت پتی بور یک بسته

خامه صبحانه دویست و پنجاه گرم یا یک بسته

ژلاتین دو قاشق چاخوری

کرم کارامل دو بسته

شیر چهار لیوان

پودر کاکائو تلخ یک قاشق غذاخوری

شکر دو قاشق

 پودر نسکافه فوری دو قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین رو به همراه نصف لیوان آب سرد هم میزنیم و روی بخار کتری یا داخل ماکروفر قرار میدیم تا با حرارت غیر مستقیم(بن ماری) ژلاتین ذوب بشه. اگه این دسر رو نخوایید قالبی در بیارید میتونید ژلاتین رو حذف کنید و دسر رو مثل پودینگ به همراه خامه فرم گرفته در ظرف سرو کنید.

پودر کرم کارامل رو به همراه پودر کاکائو و نسکافه و شکر با چهار پیمانه شیر مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا مطابق دستور روی جعبه کرم کارامل درست بشه. میتوندی از کرم کارامل کاکائویی هم استفاده کنید. یا کلا پودر کاکائو رو هم حذف کنید.

 بیسکوئت پتی بور رو خرد میکنیم و در مخلوط کن میریزیم. خامه صبحانه رو هم بهش اضافه میکنیم. و مواد کرم کارامل رو هم به همون صورت داغ به مواد اضافه میکنیم. 

ژلاتین رو هم که هم دما با مواد هست (هم دما نباشه شیر میبره) داخل مخلوط کن میریزیم و کلیه مواد رو در حد یکنواخت شدن مخلوط میکنیم. زیاد مخلوط نمیکنیم چون کف میکنه.

مواد رو در قالب میریزیم و چند ساعت در یخچال قرار میدیمتا ببنده. برای خوشمزه تر شدنش بهتره یک شب تا صبح در یخچال بمونه تا مزه ها به خورد هم برن.

میتونید به جای خامه صبحانه از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید. اگه از خامه فرم گرفته داخل مواد استفاده میکنید شکر رو از مواد اولیه حذف کنید.

 این دسر با خامه فرم گرفته  خیلی خوشمزه میشه و میتونید در کنار این دسر از خامه هم استفاده کنید.

امیدوارم درست کنید و نوش جون کنید.

دیدگاه‌ها  

0 #6 زحل 1398-10-03 06:42
سلام عزیزم میشه بجای پودر کرم کارامل از چیز دیگه استفاده کرد؟
----------------------
سلام. براي اين دسر نه متاسفانه. جايگزين نداره
نقل قول کردن
0 #5 آرزو.... 1397-09-03 12:50
سلام،من درست کردم،واقعا خیلی خوشمزه بود،ممنونم شکلات جونم
-=---------------------
سلام. نوش جان
نقل قول کردن
0 #4 عشق آشپزی 1397-03-04 13:41
سلام عزیزم نماز و روزه هاتون قبول، کاش تا ماه رمضان تموم نشده طرز تهیه زولبیا و بامیه رو میذاشتید چون دستورای شما عالیند خیلی وقته قولش دادید،کاشکی جواب کامنتا مثل قبل میدادید :sigh:
--------------------
سلام. این کامنت شما رو ماه رمضان امسال دیدم. تاخیر بنده تا چه حد!!!
نقل قول کردن
0 #3 43524352 1397-02-30 06:13
سلام.شکلات جون ممنون از این همه محبتی که به ما دارید ، بابت اینکه با جزئیات دستورهای خوشمزه تون را میدهید.فوق العاده اید.
لطفا دیتور کوفته تبریزی ، رولت گوشت و نارنجک خامه را با جزییات بدهید.ممنونم.عزیزدل
--------------------
سلام. ممنونم از شما. چشم.
نقل قول کردن
0 #2 43524352 1397-02-28 08:54
شکلات جون واقعا ممنون.من هر روز منتظرم.ممنون که با جزئیات ذکر میکنید.خیلی زحمت میکشید.واقعا فوق العاده اید.
------------------
سلام. عذر خواهی منو بپزیرید.
نقل قول کردن
0 #1 43524352 1397-02-28 08:53
سلام.باور میکنید من هر روز پیگیر سایتتون هستم.من فقط غذا از روی سایت شما درست میکنم.من هر روز منتظرم.ممنون شکلات جون
------------------
سلام. من شرمنده ام. سایت مشکل داشت و بازیابی و ... اش زمان بر بود
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir