پاناکوتا زعفرانی

http://s5.picofile.com/file/8130185742/IMG_1317.JPG

قبلا یک مدل دسر زعفرانی رو اینجا قرار دادم. امروز یک مدل دیگه که راحتر درست میشه رو میزارم. این دسر رو تقدیم تمام خامه دوستان میکنم.

طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه.

پاناکوتای گیلاس

http://s5.picofile.com/file/8129812884/IMG_1326.jpg

دسر امروز دسر گیلاسه. من عاشق گیلاسم. از کیک و مافین اون گرفته تا انواع دسرها. تا تابستون تموم نشده بهتره این دسر خوشمزه رو درست کنید.

کرم ژله موزی

تو این پست میخوام ترکیب ژله و خامه رو بگم و هم یک کرم موزی خوشمزه.

تازه میشه گفت هر کسی به شیر موز علاقه داره این ژله رو دوست خواهد داشت.

کرم کارامل

کرم کارامل از نظر من بهترین دسر روی زمینه. نمیدونم چرا ولی کاملا منو مجذوب خودش میکنه. دستورهای متفاوتی در سرتاسر جهان برای درست کردنه کرم کارامل وجود داره . این دستور امروز ابداعی بنده میباشد. طعمش نسبت به کرم کارامل های حاضری کمی متفاوته. خوب اونم بسته به چاشنی و اسانس هاش داره. ولی خوب بازم میگم دسرها سلیقه ای هست و این دسر محبوب من.

کرم شکلات

یک چند مدتی باید فشرده پست بزارم تا برسم پستهای جدیدم رو بزارم. امروز یک کرم بسیار راحت داریم. انقدر سریع و راحت که نمیشه بهش نه گفت. 

قبل از شروع کردن یک نکته بگم. دسر ها و انواع اون کاملا سلیقه ایه. مثلا ممکنه من از یک دسر خیلی خوشم بیاد و یکی دیگه اصلا اونو قبول نداشته باشه. پس همیشه اول ببینید آیا اون دسر با طبع شما سازگار هست یا خیر! من همونطوری که میدونید عاشق شکلاتم و این دسر مملو از شکلات....... پس از نظر من این دسر عالی نباشه خیلی خوب هست!

کرم پای موزی (banana cream pie)

 

کرم پای همونطوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای! یعنی بخش عمده این دسر رو خامه فرم گرفته تشکیل میده. پس بسیار پر کالری و سنگینه. خوب دیدن این سه تا رسپی خالی از لطف نیست :این واین و این .

خوب اگه اون دو تا دستور رو دیده باشید میبینید که یک کوچولو دنگ و فنگ داره. گفتم کاسترده خیلی به درد میخوره ها! خوب بریم تا راحت شده ی اونارو و با خامه خیلی کمتر درست کنیم. البته خامه بستگی به خودتون داره. واسه من همون یک لایه ی کوچیک خامه هم زیاد بود ولی خوب نمونه ی اورجینالش کمه کم باید نصفه پای خامه باشه.

در ضمن این پای خامه ایی رو میشه با آناناس یا هلو یا هر میوه ی دیگه ای هم درست کرد که به زودی دستوراشو میزارم.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir