کیک بستنی

http://s5.picofile.com/file/8171761500/IMG_2413.JPG

 کیک؟ بستنی؟ ترکیب این دو چیزی غیر محشر خواهد شد؟ نه واقعا؟ این یک دسر خوشمزه است که میتونید با خلاقیت در طعم ها و مزه های مختلف و شکل های خوشگل درستش کنید.

فقط نیاز به یک کیک و یک بسته بستنی دارید تا تابلوهایی زیبا و خوشمزه رو بیافرینید.

فرم معمول اون از ترکیب دو لایه کیک که بین اون یک لایه بستنی قرار داره به وجود اومده. و کلا از شکلات ، خامه و کیک برای محصور کردن بستنی استفاده میشه. و تا زمان سرو در فریزر نگه داری میشه. جالب بدونید در ابتدا این دسر برای مراسم ازدواج در کشور های آمریکا و استرالیا درست میشد ولی امروزه همه جای دنیا مثل اروپا و آسیا اون رو درست میکنن.

قدمت درست کردن این دسر به سال 1870 میرسه و اون زمان در ابتدا به جای کیک از بیسکوئیت استفاده میشده.و به دسر دوران ویکتوریا معروف بوده.

خاگینه با شیره

http://s5.picofile.com/file/8171231542/IMG_2384.JPG

 در استان قزوین به خاطر وجود تاکستان و باغهای انگور ما شیره ی با کیفیت و خوبی داریم. و در بسیاری از غذا ها و دسر هامون از شیره استفاده میکنیم. استفاده از شیره انگور ، خرما ، نارگیل و شیره ی   در انواع نون ها ، دسر ها ، فرنی ها و شیر برنج و شیرینی ها میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای شکر و قند باشه. البته توجه کنید نمیشه گفت رژیمی هست چون بسیار پر انرژِیه ولی میتونه برای افرادی که پرهیز از شکر و قند دارن خوب باشه چون هم شیرینه و هم کالری بسیار بالایی داره. و حاوی انواع ویتامین ها مثل A و B و C  و آهن و کلسیم و فسفر و منیزیم هست. پس برای بچه ها خیلی خوبه. پست امروزم یک صبحونه سریع و راحته که از شیرین کننده ی اون شیره هست.

با تشکر از آقای همسر خونه برای درست کردن این صبحونه دلچسب و ایضا عکاسی...

رشته خوشکار

http://s5.picofile.com/file/8160439676/IMG_1576.JPG

 یکی دیگه از دسر های شیرین گیلان زمین رشته خوشکاره. نمیتونم بگم به زمان خاصی تعلق داره چون در تمام فصول دیدم که خورده میشه. ولی خوب مثل خیلی از دسر های دیگه در ماه رمضون بیشترین مصرف رو داره. درست کردن اون توی خونه هم خیلی راحته. ولی اگه دوست داشتید اورجینال اون رو میل کنید وقتی به گیلان سفر کردید سری به بازار رشت بزنید و هم درست کردن اونو ببینید و هم ازش خرید کنید. در خیلی از قنادی ها هم هست ولی تازه ی اون یک چیز دیگه است.

کرم مانگو (دسر انبه)

http://s5.picofile.com/file/8155817992/IMG_1627.JPG

 خوب من اودم با یک دسر بی نهایت خوشمزه. باید بگم اگه از دوستداران انبه هستید ، حتما ، حتما این دسر رو درست کنید. این دسر علاوه بر مزه ی خوبش یک بوی خیلی خوب هم داره. یک جورایی بوی بهشت میده!

من کلا از عشاق انواع دسر هستم. و حتما باید بعد از یک وعده ی غذایی یک دسر بخورم. خوب به همین خاطر انواع دسر ها رو همیشه درست کردم و میکنم. سعی میکنم بهترین روش و راحترین راه رو به شما پیشنهاد بدم. که علاوه بر دستیابی به یک دسر خوشمزه مسیر طولانی و خسته کننده ای رو هم طی نکنید!

به نوعی اعتقادم بر اینه که چیزی که با سختی فراوان به دست بیاد خیلی لذت بخش نخواهد بود!

این سخن حافظ ام گویای این موضوعه:

دولت آن است که بی خون دل آید به کنار        

ور نه با سعی و عمل باغ و جنان این همه نیست

خوب بریم دستور اختصاصی خودم که راحت و بی درد سره رو براتون بگم.

شارلوت میوه ای

http://s5.picofile.com/file/8151059434/IMG_1370.JPG

خوب قبلا یک پست در مورد شارلوت و شارلوت شکلاتی داشتیم. برای دیدن اون پست اینجارو کلید کنید. (شارلوت شکلاتی)

امروز یک مدل دیگه شارلوت که با میوه و ژله و لیدی فینگر درست میشه خواهیم داشت. عمده مصرف برای تیرامیسو هستش. و لی باهاش میشه شارلوت هم درست کرد. کلا شارلوت تلفیق دسر و کیک یا بیسکوییت هست.

برای درست کردن شارلوت میوه ای از هر نوع میوه و کرم و دسری میشه استفاده کردم. من با این پست میخوام فقط ایده بدم. شما میتونید از هر نوع نونی یا رولت یا کیکی به جای لیدی فینگر   استفاده کنید.

برای لایه ی کرمی داخلی هم از هر نوع که دوست دارید. مطمئنا دسر های تخم مرغی خیلی خوشمزه هستن. ولی من چون نمیخوام از تخم مرغ در دسرها استفاده کنم سعی میکنم دسر های جایگزین استفاده کنم.

شارلوت رویال شکلاتی

http://s5.picofile.com/file/8151059218/IMG_1341.JPG

شارلوت!!!!

یعنی وقتی این کلمه رو ادا میکنیم باید یک مکث سه ثانیه ای داشته باشیم و بعد آب دهنمون رو قورت بدیم و دوباره بگیم شارلوت.... اینطوری شیره ی معده بر اساس اسم خوشمزه ی این دسر ترشح میشه و ما رو مجاب میکنه زودتر دست به کار بشیم.

دسر امروز یک دسر جهانیه.اوایل در اروپا مخصوصا فرانسه و ایتالیا درست میشد و شاید کمی متفاوت تر از اینی بود که الان ما طبق سیلقه ی خودمون درست میکنیم. بعد از اون در روسیه و آمریکا و ..... سرو شد و الان در تمام جهان شارلوت رو میشناسند.

وجه بارز این دسر اینه که از ترکیب چند لایه ی مختلف درست میشه. این لایه ها کیک یا نون ، میوه یا پوره  و آبمیوه های مختلف ، دسر کرمی و در نهایت خامه هست.

من چهار مدل شارلوت درست میکنم که انشالله اولیش رو در این پست آموزش میدم و بعدی ها رو در پست های آینده. با کمی ابتکار میتونید از این دسر یک تابلوی زیبا برای میزهای مهمونیتون درست کنید.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir