دسر دو رنگ

http://s4.picofile.com/file/8186638518/IMG_0852.JPG

 این دسر ترکیبی از دو دسر شکلاتی و دسر وانیلی هست. قبلا یک مدل دسر شکلاتی در سایت داشتیم. دسر وانیلی پایه رو هم داشتیم. این دسر ترکیب این دو را با هم داره و کمی در مقدار مواد اولیه تغییرات داریم که لطافت خاصی به دسرمون میده و اونو سبک تر میکنه. دسر خوشمزه و خوشگلیه که هم میتونید به صورت قالبی و هم در ظرف های مینی ، تک نفره سرو کنید.

در مدل تک نفره کافیه مواد رو آماده کنید و داخل ظرف های یکبار مصرف که امروزه در لوازم قنادی فروشی ها کلی میفروشن و الحق مدل هاش زیبا هستن بریزید. من خودم به شخصه بسیار دیدم این مدل دسر رو با مبلغ بسیار بالا در قنادی ها میفروشن! در جایی که که یکی دو تا مواد اولیه معمولی که توی همه ی خونه ها پیدا میشه ، میشه این دسر رو درست کرد.

کیک تیرامیسو

http://s6.picofile.com/file/8184856284/IMG_0739.JPG

 قبلا در سایت آموزش تیرامیسو با لیدی فینگر رو داشتیم. یکی از پستهایی که خیلی مورد استقبال قرار گرفت همین بود. اونایی که تیرامیسو رو درست کردن و خوششون اومد حتما حتما این مدلش رو امتحان کنن. بی نهایت راحت و بی درد سر درست میشه و خیلی خوشمزه است.

ما توی سایت چند مدل کیک شکلاتی رو داشتیم که از هر کدوم خوشتون اومده میتونید برای پایه ی کیک این دسر استفاده کنید.

کیک شکلاتی موزی

کیک دبل شکلاتی

کیک شکلاتی خیس

کیک شکلاتی فوری

کیک شکلاتی

یک کیک شکلاتی ، نسکافه ای بی نهایت خوشمزه هم در راه داریم که پیشنهاد میکنم برای پایه ی این کیک از اون استفاده کنید. البته باید بهم یادآوری کنید تا آخر پستش رو آماده کنم. در صورت تمایل از هر نوع کیک دیگه ای مثل کیک شیفون  یا حتی کیک اسفنجی  هم میتونید استفاده کنید ولی سعی کنید شکلاتی درستشون کنید.

کرم هلو

http://s4.picofile.com/file/8180777226/IMG_0370.JPG

 علاقه ی من به درست کردن انواع ژله ها و کرم ها کاملا معلومه. این دسر کمی شبیه به دسر کرم انبه ولی خوب از اونجایی که نوع تزیین اون متفاوته براش یک پست گذاشتم. 

تمام مواد تشکیل دهنده ی این کرم در تمام فصول سال در دست رسه. پس بهانه ای برای تنبلی و درست نکردنش  نخواهیم داشت. از طرفی از تخم مرغ هم توش استفاده نمیکنیم تا پرهیز نداشته باشه.این کرم خیلی راحت درست میشه. من میتونم یک دستور مشکل بزارم که توش زرده تخم مرغ داره و کلی مراحل که آخرشم به خاطر تخم مرغ نه موندگاری بالا داشته باشه و نه همه گیر باشه و همه بتونن درست کنن. واسه همین سعی کردم دستور ها رو جوری تغییر بدم که همه بتونیم درست کنیم و از نظر مزه هم فرقی با نمونه ی تخم مرغ دارش نداشته باشه.

 پس حتما به امتحانش می ارزه....

کیک بستنی

http://s5.picofile.com/file/8171761500/IMG_2413.JPG

 کیک؟ بستنی؟ ترکیب این دو چیزی غیر محشر خواهد شد؟ نه واقعا؟ این یک دسر خوشمزه است که میتونید با خلاقیت در طعم ها و مزه های مختلف و شکل های خوشگل درستش کنید.

فقط نیاز به یک کیک و یک بسته بستنی دارید تا تابلوهایی زیبا و خوشمزه رو بیافرینید.

فرم معمول اون از ترکیب دو لایه کیک که بین اون یک لایه بستنی قرار داره به وجود اومده. و کلا از شکلات ، خامه و کیک برای محصور کردن بستنی استفاده میشه. و تا زمان سرو در فریزر نگه داری میشه. جالب بدونید در ابتدا این دسر برای مراسم ازدواج در کشور های آمریکا و استرالیا درست میشد ولی امروزه همه جای دنیا مثل اروپا و آسیا اون رو درست میکنن.

قدمت درست کردن این دسر به سال 1870 میرسه و اون زمان در ابتدا به جای کیک از بیسکوئیت استفاده میشده.و به دسر دوران ویکتوریا معروف بوده.

خاگینه با شیره

http://s5.picofile.com/file/8171231542/IMG_2384.JPG

 در استان قزوین به خاطر وجود تاکستان و باغهای انگور ما شیره ی با کیفیت و خوبی داریم. و در بسیاری از غذا ها و دسر هامون از شیره استفاده میکنیم. استفاده از شیره انگور ، خرما ، نارگیل و شیره ی   در انواع نون ها ، دسر ها ، فرنی ها و شیر برنج و شیرینی ها میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای شکر و قند باشه. البته توجه کنید نمیشه گفت رژیمی هست چون بسیار پر انرژِیه ولی میتونه برای افرادی که پرهیز از شکر و قند دارن خوب باشه چون هم شیرینه و هم کالری بسیار بالایی داره. و حاوی انواع ویتامین ها مثل A و B و C  و آهن و کلسیم و فسفر و منیزیم هست. پس برای بچه ها خیلی خوبه. پست امروزم یک صبحونه سریع و راحته که از شیرین کننده ی اون شیره هست.

با تشکر از آقای همسر خونه برای درست کردن این صبحونه دلچسب و ایضا عکاسی...

رشته خوشکار

http://s5.picofile.com/file/8160439676/IMG_1576.JPG

 یکی دیگه از دسر های شیرین گیلان زمین رشته خوشکاره. نمیتونم بگم به زمان خاصی تعلق داره چون در تمام فصول دیدم که خورده میشه. ولی خوب مثل خیلی از دسر های دیگه در ماه رمضون بیشترین مصرف رو داره. درست کردن اون توی خونه هم خیلی راحته. ولی اگه دوست داشتید اورجینال اون رو میل کنید وقتی به گیلان سفر کردید سری به بازار رشت بزنید و هم درست کردن اونو ببینید و هم ازش خرید کنید. در خیلی از قنادی ها هم هست ولی تازه ی اون یک چیز دیگه است.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir