کرم مانگو (دسر انبه)

http://s5.picofile.com/file/8155817992/IMG_1627.JPG

 خوب من اودم با یک دسر بی نهایت خوشمزه. باید بگم اگه از دوستداران انبه هستید ، حتما ، حتما این دسر رو درست کنید. این دسر علاوه بر مزه ی خوبش یک بوی خیلی خوب هم داره. یک جورایی بوی بهشت میده!

من کلا از عشاق انواع دسر هستم. و حتما باید بعد از یک وعده ی غذایی یک دسر بخورم. خوب به همین خاطر انواع دسر ها رو همیشه درست کردم و میکنم. سعی میکنم بهترین روش و راحترین راه رو به شما پیشنهاد بدم. که علاوه بر دستیابی به یک دسر خوشمزه مسیر طولانی و خسته کننده ای رو هم طی نکنید!

به نوعی اعتقادم بر اینه که چیزی که با سختی فراوان به دست بیاد خیلی لذت بخش نخواهد بود!

این سخن حافظ ام گویای این موضوعه:

دولت آن است که بی خون دل آید به کنار        

ور نه با سعی و عمل باغ و جنان این همه نیست

خوب بریم دستور اختصاصی خودم که راحت و بی درد سره رو براتون بگم.

شارلوت میوه ای

http://s5.picofile.com/file/8151059434/IMG_1370.JPG

خوب قبلا یک پست در مورد شارلوت و شارلوت شکلاتی داشتیم. برای دیدن اون پست اینجارو کلید کنید. (شارلوت شکلاتی)

امروز یک مدل دیگه شارلوت که با میوه و ژله و لیدی فینگر درست میشه خواهیم داشت. عمده مصرف برای تیرامیسو هستش. و لی باهاش میشه شارلوت هم درست کرد. کلا شارلوت تلفیق دسر و کیک یا بیسکوییت هست.

برای درست کردن شارلوت میوه ای از هر نوع میوه و کرم و دسری میشه استفاده کردم. من با این پست میخوام فقط ایده بدم. شما میتونید از هر نوع نونی یا رولت یا کیکی به جای لیدی فینگر   استفاده کنید.

برای لایه ی کرمی داخلی هم از هر نوع که دوست دارید. مطمئنا دسر های تخم مرغی خیلی خوشمزه هستن. ولی من چون نمیخوام از تخم مرغ در دسرها استفاده کنم سعی میکنم دسر های جایگزین استفاده کنم.

شارلوت رویال شکلاتی

http://s5.picofile.com/file/8151059218/IMG_1341.JPG

شارلوت!!!!

یعنی وقتی این کلمه رو ادا میکنیم باید یک مکث سه ثانیه ای داشته باشیم و بعد آب دهنمون رو قورت بدیم و دوباره بگیم شارلوت.... اینطوری شیره ی معده بر اساس اسم خوشمزه ی این دسر ترشح میشه و ما رو مجاب میکنه زودتر دست به کار بشیم.

دسر امروز یک دسر جهانیه.اوایل در اروپا مخصوصا فرانسه و ایتالیا درست میشد و شاید کمی متفاوت تر از اینی بود که الان ما طبق سیلقه ی خودمون درست میکنیم. بعد از اون در روسیه و آمریکا و ..... سرو شد و الان در تمام جهان شارلوت رو میشناسند.

وجه بارز این دسر اینه که از ترکیب چند لایه ی مختلف درست میشه. این لایه ها کیک یا نون ، میوه یا پوره  و آبمیوه های مختلف ، دسر کرمی و در نهایت خامه هست.

من چهار مدل شارلوت درست میکنم که انشالله اولیش رو در این پست آموزش میدم و بعدی ها رو در پست های آینده. با کمی ابتکار میتونید از این دسر یک تابلوی زیبا برای میزهای مهمونیتون درست کنید.

قیقناق

http://s5.picofile.com/file/8138023834/IMG_0047.jpg

یکی از چیزهایی که من تو آشپزی خیلی دوست دارم ادویه ها هستند. ادویه ها علاوه بر طعم عالیشون و بوی محشرشون خاصیت های زیادی دارن . این خاصیت ها همونایی هستند که عطاری ها را به داروخانه تبدیل کردند.

هر نوع غذا یا دسری که توش ادویه داره من دوست دارم. دسر امروز که معمولا برای صبحانه و یا در ماه رمضان برای افطار استفاده میشه یک دسر تبریزی هست.راستش من اسم دقیق و درست این دسر را نمیدونم قیقناق ، قیقناخ ، گیگناخ ، گیگناق و .... خوب از دوستان تبریزی و دوستان آذربایجان شرقی میخوام اسم درست اون رو بهم بگن. ولی جدا از اسم اون که کمی سخته! پیش غذای بی نهایت راحت و خوشمزه ای هست که سریع درست میشه.

موس کیک شکلاتی

http://s5.picofile.com/file/8135949300/IMG_0274.JPG

امروز یک دسر شکلاتی خیلی خوشمزه داریم. این دسر ترکیبی بین موس , کیک  و دسر شکلاتی هستش و فوق العاده خوشمزه است . البته به خاطر مواد تشکیل دهنده اش کمی سنگینه و برای مواقع مهمونی به تنهایی میتونه دسر یک جمع 15 نفره یا حتی بیشترم باشه.

درسته که کمی درست کردنش وقت گیره اما به زحمتش می ارزه.

دسر پنیری (Cheese Dessert)

http://s5.picofile.com/file/8130915284/IMG_1861.JPG

دسر امروز اسم نداره. یعنی کلی فکر کردم که چی بزارمش.

ماجرا از اونجایی شروع شد که خواستم چیز کیک کلاسیک درست کنم. بعد دیدم اصلا اصلا حال درست کردن کیک شیفون ندارم. بعد گفتم خوب عیب نداره کراست بیسکوئیت و کره میزنم.

بعد کراست رو آماده کردم و دیدم ای دل غافل ژلاتین ندارم.  اونوقت منی که همیشه انبار وسایل دسر و شیرینی پزیم پره !!! یعنی رسما دیدم قسمت نیست چیز کیک درست کنم. بعد با خودم گفتم قسمت نیست چیز کیک درست کنم اما میتونم یک دسر پنیری اختراع کنم که!

و این شد نتیجه کار ما!!!

حالا اسمشو میشه بزاریم چیز کیک بدون کراست! یا ژله پنیری! یا دسر پنیر یا چیز دیزرت! یا هر چی شما بگید.

مهم نتیجه کار بود که خیلی عالی تموم شد.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir