دسر آناناس

خیلی وقته پست دسر نداشتیم. برعکس هفت هشت سال پیش که خیلی در دسر ها فعال بودم و کلی دسر از ابداعات خودم دارم تو سایت که الان ماشالله همه کپی اش کردن!!! یک مدته پست دسر نزاشتم. الان حس کردم دسر خونم و دسر خونتون کم شده! این پست خیلی قدیمیه ولی باز بهتر از هیچ چیه! 

 کوله باری از دسرها رو میتونید در این قسمت ببینید. (اینجا)

مواد لازم:

 بستنی وانیلی یک پیمانه 

 کمپوت آناناس نصف لیوان پوره شده

خامه صبحانه سه چهارم پیمانه

پودر ژله آناناس دو بسته

آب جوش یک پیمانه 

پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری سر پر

آناناس درسته به میزان لازم

اول از همه دو بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش (دو بسته با هم یک لیوان! نه هر بسته یک لیوان) رو باز کنید و هم بزنید تا شفاف بشه و بعد برای چند دقیقه روی بخار کتری یا در ماکروفر قرار بدید تا شفاف بشه. بهتره این پست رو مطالعه کنید در مورد ژله . 

حالا ژله و خامه و بستنی و پودر نارگیل و پوره آناناس رو داخل میکسر بریزید و بزارید مخلوط شه. با دست هم میتونید با هم زدن همه رو قاطی کنید. اگه از میکسر استفاده میکنید باید صبر کنید تا کف اضافی مخلوط گرفته بشه و بعد داخل قالب بریزید.

قبلا گفتم برای هر دسر چطور قالبتون رو پیمانه بزنید. مثلا برای این دسر ما حدود 5 پیمانه مواد اولیه داریم. که میتونید 5 پیمانه آب داخل قالب مورد نظر بریزید و ببینید تا کجای قالب رو میگیره و اگه مناسب بود قالب رو انتخاب کنید.

 برای این دسر ما اول نصف مواد آناناسی را داخل قالب میریزم و بعد که کمی خودش رو گرفت آناناسها رو مطابق تصویر داخل قالب میچینیم و داخل یخچال قرار میدیم تاسفت بشه و بعد باقی دسر رو میریزیم. و داخل یخچال قرار میدیم تا خودشو کامل بگیره.

 اگه تمایل دارید دسرتون حسابی ژلاتینه باشه میتونید یک قاشق ژلاتین رو با چهار قاشق آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار بدید تا بن ماری ذوب بشه. و بعد از ذوب شدن اجازه بدید کمی خنک بشه و به ژله که داغ هست اضافه کنید. توجه کنید ژلاتین رو به هر چیزی اضافه میکنید باید با اون ماده هم دما باشه.

این دسر رو میتونید با انواع میوه ها مثل توت فرنگی ، موز ، انبه و ... درست کنید فقط نوع ژله و میوه و بستنی رو باید مطابق اون دسر تغییر بدید.در صورت نبود بستنی با طعم میوه مرد نظر از بستنی وانیلی استفاده کنید.

از میوه های رسیده و خوشمزه استفاده کنید و میزان شکر رو مطابق ذائقه خودتون تنظیم کنید.

 

میتونید به جای خامه صبحانه از خامه فرم گرفته استفاده کنید ولی از اونجایی که خامه فرم گرفته شیرین هست بهتره شکر اضافی وارد دسر نکنید. از طرفی با خامه فرم گرفته شما در دسر گاپ های هوایی و حباب خواهید داشت که شاید کمی به سمت دسر های پنیری برید.

 قالب حاوی مواد دسر را برای مدت 8 تا 10 ساعت در یخچال قرار بدید و بعد دور اون رو با چاقو باز کنید و برای چند ثانیه داخل آب گرم قرار بدید و بعد داخل ظرف سرو مورد نظر که از قبل کف اون رو خیس کردید برگردونید. (خیس کردن برای اینکه که اگه دسر در جای مورد انتظار فرود نیومد بتونید با حرکت ظرف اون رو به مرکز قالب بفرستید.)

ممکنه تمایل به دیدن این دسر ها هم داشته باشید:

شارلوت رویال شکلاتی

فروماژ کیوی بدون تخم مرغ

پلمبیر آناناس 

کرم شکلات

دسر پنیری

شارلوت میوه ای

کرم مانگو

کرم هلو

ژله و کرم کارامل

پاناکوتا شکلاتی 

پاناکوتا میوه ای

چیز کیک توت فرنگی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir