فروماژ کیوی بدون تخم مرغ
فروماژ یک دسر شیک و خوشمزه هست که زرده تخم مرغ داره. خوب میدونید که من فعلا با هر دسری زرده تخم مرغ داره رابطه ی خوبی ندارم. و سعی در تغییر اون دارم. حالا شاید در آینده نزدیک راهی پیدا کردم که اطمینان پیدا کنم از سلامت زرده و یک عالمه دسر خوشمزه با زرده تخم مرغ رو درست کنم و امتحانشون کنم. در کل هم دسر هایی که زرده تخم مرغ یا تخم مرغ خام دارن خیلی لطیف و خوشمزه هستند.
این دسر در اینجا بدون تخم مرغ هست.و مدل تزیین اون حالت ویترینی هست و قبلا در سایت داشتیم.
مواد اولیه:
کیوی رسیده سه عدد درشت(پوره ی آن معادل یک پیمانه)
خامه صبحانه دویست گرم(یک بسته)
ژله کیوی سه بسته
شیر دو لیوان
بستنی یک لیوان
شکر دو تا سه قاشق(برای شیرین کردن کیوی)
اول کیوی ها رو پوست بگیرید و به مدت ده دقیقه تا یک ربع به همراه شکر(بستگی به ذائقه خودتون داره) در آب جوش بپزید تا حالت اسیدی اون کم بشه. و بعد سریعا در آبکش بریزید و روی اون رو آب سرد بریزید تا خنک بشه.
سه بسته ژله رو به همراه دو لیوان شیر سرد در ظرف فلزی بریزید و هم بزنید و روی حرارت غیر مستقیم(بن ماری = بخار کتری) قرار بدید تا شیر کم کم گرم بشه و ژله کاملا در اون حل و شفاف بشه.
بعد کیوی و خامه و بستنی وانیلی رو داخل مخلوط کن بریزید تا یکی دو پالس بزنه و مخلوط یک دستی بدست بیاد.
وقتی شیر و ژله کاملا مخلوط شدن و یکدست و شفاف شدن اجازه بدید از حرارت بیفته و با مخلوط خامه و کیوی هم دما بشه و بعد مخلوط خامه و بستنی و کیوی رو با شیر و ژله هم دما شده مخلوط کنید و وقتی یکدست شد در قالب مورد نظر بریزید.
برای سبز تر شدن دسر میتونید رنگ خوراکی سبز هم اضافه کنید. بعضی مارک های ژله هم مثب دراژه و شیبابا رنگ های زیباتری دارند و کیفیت بهتری دارند (این صحبت فروردین نود و هفت، من هست!! حالا دو روز دیگه این تا شرکت هم محصولهاشون بشه مثل سایر شرکت های معروف که جدیدا خیلی بی کیفیت شدن من نمیدونم!!! ) کیفیت ژله ای که من استفاده کردم جالب نبود! و اون مارک معروفه بود که جدیدا خیلی بد شده.
این میزان مواد اولیه با توجه به ژلاتین موجود در ژله کاملا منسجم و قالبی هستند، ولی اگه از مواد داخلی بیشتری استفاده کنید ممکنه انسجام کمتر بشه و مجبور به اضافه کردن ژلاتین هستید.ولی در حالت اولیه نیاز به ژلاتین نداریم.
وقتی مواد رو در قالب مورد نظر ریختید حدود پنج الی شش ساعت زمان میبره تا کامل ببنده و بهتره یک شبانه روز در یخچال بمونه و بعد در ظرف سرو برگردونید.
اگه دوست دارید دسر بافت اسفنجی تری به خودش بگیره میتونید به جای خامه صبحانه از یک پیمانه خامه فرم گرفته استفاده کنید.
دیدگاهها
-----------------
سلام. ممنونم و لطف دارید