فروماژ کیوی بدون تخم مرغ

 فروماژ یک دسر شیک و خوشمزه هست که زرده تخم مرغ داره. خوب میدونید که من فعلا با هر دسری زرده تخم مرغ داره رابطه ی خوبی ندارم. و سعی در تغییر اون دارم. حالا شاید در آینده نزدیک راهی پیدا کردم که اطمینان پیدا کنم از سلامت زرده و یک عالمه دسر خوشمزه با زرده تخم مرغ رو درست کنم و امتحانشون کنم. در کل هم دسر هایی که زرده تخم مرغ یا تخم مرغ خام دارن خیلی لطیف و خوشمزه هستند.

این دسر در اینجا بدون تخم مرغ هست.و مدل تزیین اون حالت ویترینی هست و قبلا در سایت داشتیم.

 مواد اولیه:

کیوی رسیده سه عدد درشت(پوره ی آن معادل یک پیمانه)

خامه صبحانه دویست گرم(یک بسته)

ژله کیوی سه بسته

شیر دو لیوان

بستنی یک لیوان

شکر دو تا سه قاشق(برای شیرین کردن کیوی)

اول کیوی ها رو پوست بگیرید و به مدت ده دقیقه تا یک ربع به همراه شکر(بستگی به ذائقه خودتون داره) در آب جوش بپزید تا حالت اسیدی اون کم بشه. و بعد سریعا در آبکش بریزید و روی اون رو آب سرد بریزید تا خنک بشه.

سه بسته ژله رو به همراه دو لیوان شیر سرد در ظرف فلزی بریزید و هم بزنید و روی حرارت غیر مستقیم(بن ماری = بخار کتری) قرار بدید تا شیر کم کم گرم بشه و ژله کاملا در اون حل و شفاف بشه.

بعد کیوی و خامه و بستنی وانیلی رو داخل مخلوط کن بریزید تا یکی دو پالس بزنه و مخلوط یک دستی بدست بیاد.

 وقتی شیر و ژله کاملا مخلوط شدن و یکدست و شفاف شدن اجازه بدید از حرارت بیفته و با مخلوط خامه و کیوی هم دما بشه و بعد مخلوط خامه و بستنی و کیوی رو با شیر و ژله هم دما شده مخلوط کنید و وقتی یکدست شد در قالب مورد نظر بریزید.

برای سبز تر شدن دسر میتونید رنگ خوراکی سبز هم اضافه کنید. بعضی مارک های ژله هم مثب دراژه و شیبابا رنگ های زیباتری دارند و کیفیت بهتری دارند (این صحبت فروردین نود و هفت، من هست!! حالا دو روز دیگه این تا شرکت هم محصولهاشون بشه مثل سایر شرکت های معروف که جدیدا خیلی بی کیفیت شدن من نمیدونم!!! ) کیفیت ژله ای که من استفاده کردم جالب نبود! و اون مارک معروفه بود که جدیدا خیلی بد شده.

 این میزان مواد اولیه با توجه به ژلاتین موجود در ژله کاملا منسجم و قالبی هستند، ولی اگه از مواد داخلی بیشتری استفاده کنید ممکنه انسجام کمتر بشه و مجبور به اضافه کردن ژلاتین هستید.ولی در حالت اولیه نیاز به ژلاتین نداریم.

وقتی مواد رو در قالب مورد نظر ریختید حدود پنج الی شش ساعت زمان میبره تا کامل ببنده و بهتره یک شبانه روز در یخچال بمونه و بعد در ظرف سرو برگردونید.

اگه دوست دارید دسر بافت اسفنجی تری به خودش بگیره میتونید به جای خامه صبحانه از یک پیمانه خامه فرم گرفته استفاده کنید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir