چیز کیک نیویورکی

یکی از خوشمزه ترین، خوشگل ترین ، پر طعم ترین و بهترین دسر هایی که تا حالا خوردم این دسر خوشمزه است.

فکر کن یک غروب خسته و کوفته داشته باشی که اصلا حال و حوصله نداری! بعد بری در یخچال رو باز کنی و ببینی به به یک تیکه چیز کیک مونده برات! چای درست کنی و با خوردن این چیز کیک و چایی تمام خستگی ها و کسالت ها رو بشوری ببری پایین! در این حد این دسر رو دوست دارم.

یک نوع چیز کیک پختنی دوست داشتنی، که تقریبا راحت درست میشه و بی نهایت دوست داشتنیه.

آدرس اینستاگرام ما:cafechokolat1

 مواد لازم:

بیسکوییت کرم دار دارک 3 بسته کوچک

کره 50 گرم

هل یک دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ سه عدد

پنیر ماسکارپونه 400 گرم

خامه 200 گرم

شکر یک پیمانه

لیمو ترش یک عدد

نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

من از بیسکوئیت کرم دار استفاده کردم و از اونجایی که این نوع بیسکوئیت خودش چرب هست میزان کره ای که استفاده کردم رو نصف ریختم. میتونید کمترم بریزید. ولی اگه از بیسکوئیت ساقه طلایی یا نوع خشک استفاده کردید میزان کره رو اندازه دستور بریزید.

 قالبی که انتخاب میکنید بهتره کمربندی باشه. من از قالب بیست و پنج سانتی استفاده کردم. ما میخواییم به قطر نیم سانت مواد بیسکوئیتی  کف قالب داشته باشیم.

بیسکوییت و کره رو داخل دستگاه غذاساز میریزم و اجازه میدیم کاملا پودر و خمیری بشه. اگه غذاساز ندارید، میتونید بیسکوییت رو داخل یک پلاستیک زیپ بریزید و با یک وردنه یا گوشت کوب بیفتید به جونش!! و بعد کره رو اضافله کنید و خمیر ایجاد شده رو پهن کنید کف قالب.

دور تا دور قالب رو مثل من کاغذ روغنی بیندازید تا بعد از پخت راحت چیز کیک جدا بشه.

فر رو روشن کنید و اجازه بدید تا با دمای متوسط داغ بشه.

یک لیمو رو خیلی خوب بشورید و پوست روی اون رو رنده ریز کنید و دو تا سه قاشقب آب لیموش رو بگیرید که میخواییم در مواد چیز کیک ازش استفاده کنیم. ما نیاز به یک قاشق چایخوری پوست لیمو داریم. و دو قاشق غذاخوری آب لیمو تازه.

پنیر ماسکارچونه رو با همزن بزنید تا یکدست و صاف و روان بشه و بعد شکر و خامه رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا یکدست بشه. به جای خامه میتونید از ماست پر چرب یا ترکیبی از ماست و خامه استفاده کنید. اینطوری کالریش پایین تر خواهد بود.

معمولا در چیز کیک ها از خامه ترش استفاده میشه. در ایران خامه ترش قبلا نبود ولی جدیدا دیدم شرکت کاله خامه ترش هم میزنه. برام خیلی جالب و قابل تحسین بود. چون سالها دنبال این خامه میگشتم و مجبورا خودم درستش میکردم. میتونید از خامه ترش هم استفاده کنید.

لیمو و آب لیمو ، وانیل ، هل و نشاسته ذرت رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

حالا تخم مرغ ارو دونه دونه اضافه میکنیم و هر تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. و بعد تخم مرغ بعدی. و ...

 حالا مواد خامه ای رو روی کراست بیسکوییت میریزیم و صاف میکنیم. دور تا دور قالب رو فویل میکشیم تا آب به قالب نفوذ نکنه. و قالب رو داخل یک ظرف بزرگتر قرار میدیم و داخل ظرف بزرگتر رو کمی آب میریزیم.(تا نصف قالب) این کار برای اینه که لطافت و رطوبت چیز کیک حفظ بشه.

حالا قالبهارو داخل فر قرار میدیم. حدود یک و نیم ساعت زمان میبره تا بپزه و زمانی متوجه پختش میشید که روش طلایی بشه. نمیشه خلال دندون زد چون در هر صورت تا زمانی که داغ هست وسط اون ژله ای ای و تکون میخوره. مدت زمان پخت ممکنه بین یک تا دو ساعت باشه و به سایز قالب و دمای فر شما بستگی داره.

 بعد پخت کیک رو خارج کرده و اجازه میدیم خنک بشه. بعد میپیچیم میزاریم یخچال تا یک روز کامل بمونه و جا بیفته. و بعد با چاقو تیز و تمیز اون رو برش میدیم. برای برش راحت تر میتونید یک پارچ آب داغ بزارید کنار دستتون و بعد از هر برش چاقو رو داخل آب داغ زده و تمیز کنید و مجدد برش بعدی رو بزنید.

 در نهایت میتونید روی اون رو سس شکلات یا توت فرنگی یا هر نوع میوه یا بستنی که دوست دارید رو قرار بدید و نوش جان. من که طاقت ندارم و سریع میخورمشون! 

این چیز کیک نسبتا سنگینه و برای ده نفر کافیه. البته بازم به نفراتش بستگی داره. مثلا من خودم پنج نفرم!

اینم برش خورده و عکاسی از تمام زوایا که چیزی جا نمونه...

 

پستهایی که به نظرم میتونه به دردتون بخوریه و مرتبط هست با این پست:

 

پست چیز کیک شکلاتی

پست چیز کیک توت فرنگی

پست چیز کیک پرتقالی

پست دسر پنیری

پست ژله پنیری

پست تیرامیسو 

پست کیک خامه ای پنیری

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir