حلوا شیر و زعفران

 اگه دنبال یک حلوای خیلی خوشمزه هستید که همون طوری داغ داغ همه اش رو بخورید! بی برو برگرد دعوت میکنم این حلوا رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید.

این پست چند سالی هست توی راه هست و امروز به طور اتفاقی دیدم که هنوز هم قرارش ندادم. حالا دیگه شما بدونید چقدر این مدلی پست دارم که انقدر زمان گذشته حتی یادم رفته که سیو هست و هنوز نفرستادم.

امیدوارم همیشه برای لذت بردن از خوشمزگی حلواها اونها رو درست کنید و اتفاقات غم انگیزی پشت پخت حلوا نباشه.

ایرانم تسلیت...

 مواد لازم :

آرد یک پیمانه

روغن کرمانشاهی یک پیمانه

شیر پرچرب دو پیمانه

 شکر یک پیمانه

زعفران دم کرده+گلاب+عرق هل یک پیمانه

اول کاری بگم مواد کاملا تقریبی هست. میتونید مقدار روغن رو تا نصف هم کم کنید ولی اصل چرب و چیل بودن حلوا به روغنش هست. باز دست خودتون.این حلوا با روغن کرمانشاهی در اصل درست میشه و فوق العاده خوشمزه تره ولی اگه مزه ی اونو دوست ندارید از مارگارین یا کره یا روغن استفاده کنید.

زعفران رو میسابیم و میزاریم دم ببره تا رنگ و بوش عالی بشه. در مصرف زعفران، این طلای دوست داشتنی دست و دل باز باشید. برای باز کردن رنگ زعفران من از ترکیب کمی آب جوش که اول به زعفران اضافه میکنم و اجازه میدم نیم ساعت بمونه و بعد گلاب و عرق هل میریزم استفاده میکنم. این ترکیب زعفران رو برای تمام جاهایی که زعفران نیاز هست میتونید استفاده کنید. از زرشک پلو با مرغ گرفته تا قیمه و .... 

شیر پر چرب و شکر رو روی حرارت قرار میدیم تا شیر جوش بیاد و شکر حل بشه و بعد مخلوط زعفران رو بهش اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش کرده میریم سراغ کار بعدی. 

 مثل تمام حلوا ها اول آرد رو تفت میدیم تا بوی خامی اون گرفته بشه و رنگش کمی عوض بشه. برای اینکه آرد گلوله نشه بهتره بعد از تغییر رنگش حتما یک بار اونو الک کنید. چون این حلوا زرد رنگ هست حتی اگه آرد زیاد تفت بخوره هم باز رنگ زرد اون غالب میشه ولی برای اینکه طعم سوختگی نداشته باشیم بهتره خیلی آرد رو تیره برندارید.

بعد از الک کردن مجدد آرد اون رو روی حرارت قرار بدید و روغن کرمانشاهی یا کره یا ترکیبی از هر چی دوست دارید رو اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست بشه. و آرد سرخ بشه در روغن. 

 بعد مخلوط شیر رو کم کم به آرد و روغن اضافه کرده و خوب هم مزنیم تا گلوله نشه. حرارت رو حتما کم کنید و یکدست هم بزنید. این هم زدن تا جایی ادامه پیدا میکنه که حلوامون سفت بشه و مثل تمام حلواهایی که درست کردیم از قابلمه جدا بشه. 

بعد حلوا رو در ظرف بکشید یا هر طوری دوست دارید میل کنید. این میزان دو پیش دستی بهتون حلوا میده و برای بیشتر بودنش میتونید مواد رو دو تا سه برابر کنید.

رنگ این حلوا خیلی زیباست و من اینجا با گوشی عکس انداختم و نتونستم زیباییش رو نشون بدم. حتما دست و دل باز زعفران بریزید و این حلوا رو هم امتحان کنید.

به هیچ وجه از هل یا دارچین استفاده نکنید چون رنگ حلوا رو تیره میکنه. فقط عرق هل.

 نوش جان...

دیدگاه‌ها  

0 #1 nastaranmadanchi 1396-09-01 05:08
سلااام خانوم هنر مند . خیلی عااالیه . منم درست میکنم ازین حلوا . فقط دیگه کمی روغنش زیاد نیست بنظرت ؟یک پیمانه آرد و یک پیمتگانه روغن بیش از حد جربش نمی کنه ؟
ممنوووون
------------------
سلام. میتونید کمتر بریزید. حلوا کلا باید روغنی باشه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir