حلوا شیر و زعفران
اگه دنبال یک حلوای خیلی خوشمزه هستید که همون طوری داغ داغ همه اش رو بخورید! بی برو برگرد دعوت میکنم این حلوا رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید.
این پست چند سالی هست توی راه هست و امروز به طور اتفاقی دیدم که هنوز هم قرارش ندادم. حالا دیگه شما بدونید چقدر این مدلی پست دارم که انقدر زمان گذشته حتی یادم رفته که سیو هست و هنوز نفرستادم.
امیدوارم همیشه برای لذت بردن از خوشمزگی حلواها اونها رو درست کنید و اتفاقات غم انگیزی پشت پخت حلوا نباشه.
ایرانم تسلیت...
مواد لازم :
آرد یک پیمانه
روغن کرمانشاهی یک پیمانه
شیر پرچرب دو پیمانه
شکر یک پیمانه
زعفران دم کرده+گلاب+عرق هل یک پیمانه
اول کاری بگم مواد کاملا تقریبی هست. میتونید مقدار روغن رو تا نصف هم کم کنید ولی اصل چرب و چیل بودن حلوا به روغنش هست. باز دست خودتون.این حلوا با روغن کرمانشاهی در اصل درست میشه و فوق العاده خوشمزه تره ولی اگه مزه ی اونو دوست ندارید از مارگارین یا کره یا روغن استفاده کنید.
زعفران رو میسابیم و میزاریم دم ببره تا رنگ و بوش عالی بشه. در مصرف زعفران، این طلای دوست داشتنی دست و دل باز باشید. برای باز کردن رنگ زعفران من از ترکیب کمی آب جوش که اول به زعفران اضافه میکنم و اجازه میدم نیم ساعت بمونه و بعد گلاب و عرق هل میریزم استفاده میکنم. این ترکیب زعفران رو برای تمام جاهایی که زعفران نیاز هست میتونید استفاده کنید. از زرشک پلو با مرغ گرفته تا قیمه و ....
شیر پر چرب و شکر رو روی حرارت قرار میدیم تا شیر جوش بیاد و شکر حل بشه و بعد مخلوط زعفران رو بهش اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش کرده میریم سراغ کار بعدی.
مثل تمام حلوا ها اول آرد رو تفت میدیم تا بوی خامی اون گرفته بشه و رنگش کمی عوض بشه. برای اینکه آرد گلوله نشه بهتره بعد از تغییر رنگش حتما یک بار اونو الک کنید. چون این حلوا زرد رنگ هست حتی اگه آرد زیاد تفت بخوره هم باز رنگ زرد اون غالب میشه ولی برای اینکه طعم سوختگی نداشته باشیم بهتره خیلی آرد رو تیره برندارید.
بعد از الک کردن مجدد آرد اون رو روی حرارت قرار بدید و روغن کرمانشاهی یا کره یا ترکیبی از هر چی دوست دارید رو اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست بشه. و آرد سرخ بشه در روغن.
بعد مخلوط شیر رو کم کم به آرد و روغن اضافه کرده و خوب هم مزنیم تا گلوله نشه. حرارت رو حتما کم کنید و یکدست هم بزنید. این هم زدن تا جایی ادامه پیدا میکنه که حلوامون سفت بشه و مثل تمام حلواهایی که درست کردیم از قابلمه جدا بشه.
بعد حلوا رو در ظرف بکشید یا هر طوری دوست دارید میل کنید. این میزان دو پیش دستی بهتون حلوا میده و برای بیشتر بودنش میتونید مواد رو دو تا سه برابر کنید.
رنگ این حلوا خیلی زیباست و من اینجا با گوشی عکس انداختم و نتونستم زیباییش رو نشون بدم. حتما دست و دل باز زعفران بریزید و این حلوا رو هم امتحان کنید.
به هیچ وجه از هل یا دارچین استفاده نکنید چون رنگ حلوا رو تیره میکنه. فقط عرق هل.
نوش جان...
دیدگاهها
ممنوووون
------------------
سلام. میتونید کمتر بریزید. حلوا کلا باید روغنی باشه