کرم چیز پرتقال
این پست تقریبا تکراری هست و قبلا یک پست مفصل و کامل در مورد چیز کیک پرتقالی داشتیم.
این پست صرفا یک ایده برای داشتن یک دسر تک نفره پرتقالی که میتونه یک دسر مغز دار باشه هست.
کیفیت عکسها پایین هست متاسفانه چون عکسها قدیمی هستند.
مواد لازم:
ژله پرتقالی 3 بسته
پنیر ماسکارپونه 200 گرم (یک بسته)
خامه قنادی یا خامه فرم گرفته 200 گرم
بستنی یک لیوان
پوست پرتقال یک قاشق غذاخوری سر خالی
ابتدا یک بسته ژله پرتقالی رو به همراه یک آب جوش حل میکنیم و نصف پیمانه آب سرد داخل اون میریزیم. درون یخچال قرار میدیم تا ببنده.
خامه و پنیر ماسکارپونه رو با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم. تا یکدست و روان بشه. و بعد پوست پرتقال رو اضافه میکنیم. در رنده ی پوست پرتقال مواظب باشید که قسمت سفید رنگ اون رو رنده نکنید چون طعم تلخی داره. بستنی رو هم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
بعد دو بسته ژله پرتقالی رو با یک لیوان آب جوش باز میکنیم و به مواد خامه ای اضافه میکنیم. هم میزنیم تا یکدست بشه.
من در اینجا از قالب سلیکونی استفاده کردم. از هر قالبی میتونید استفاده کنید. نصف قالب رو از مواد پنیری پر میکنید و داخل یخچال قرار میدیم تا کمی خودش رو بگیره. و بعد از ژله ای که درست کرده بودیم وسط قالب قرار داده، دوباره داخل یخچال قرار میدیم تا خودش رو بگیره.
و مجدد قالب رو بیرون میاریم و باقی قالب رو پر میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا بسته بشه.
در انتها دسر تک نفره ی خودمون رو از قالب در میاریم. مواد این دسر زیاد هست و میتونید اون رو متناسب با میزانی که دوست دارید نصف یا چند برابر کنید.
کیفیت پایین عکسهارو به بزرگی خودتون ببخشید.
حتما این پست رو بخونید چون خیلی دقیقتر و کامل تر توضیح دادم.
دیدن پست دسر مغزدار رو هم به شما سفارش میکنم. و همچنین پست چیز کیک توت فرنگی و کرم چیز آناناس رو.
نوش جان