خاگینه تبریزی

 من کلا انواع خاگینه ها و غذاهایی که با تخم مرغ درست میشه و بو نمیده رو دوست دارم. تخم مرغ از نظر من یک ماده ی غذایی خیلی خوبه که باهاش خیلی غذاهای خوشمزه میشه درست کرد. تنها ایرادش بوی اونه که اگه غذایی بئوی تخم مرغ بده ممکنه تا مدتی ازش خوشم نیاد تا دوباره نظرم عوض شه. 

بوی تخم مرغ هم در چند صورت از بین میره یکی استفاده از تخم مرغ تازه هست، هر چی تخم مرغ بیشتر بمونه و کهنه تر بشه بودار تر میشه. یکی دیگه اضافه کردن اسانس های مختلف هست. مثلا فلفل ها در غذا های شامل تخم مرغ و اسانس های مثل هل و وانیل در شیرینی ها و دسر ها. و یک مورد دیگه هم زیاد هم زدن تخم مرغ هست. تخم مرغ اگه زیاد هم نخوره بوی نامطبوهش در اون باقی میمونه. پس در کیک ها و دسر ها زیاد هم زدن تخم مرغ هم خیلی تاثیر گذار هست. 

 توی سایت قبلا یک مدل خاگینه داشتیم به اسم قیقناق که این پست هم شبیه همون خاگینه هست و فقط مدل سرو اون فرق داره. در کل دستور خاگینه ها خیلی کولیسی نیست و قابل تغییر هست. یک مدل خاگینه دیگه هم داشتیم که با شیره مصرف میشد.

بریم سراغ این دستور راحت و خوشمزه...

 مواد لازم:

 تخم مرغ پنج عدد

ماست سفت پنج قاشق غذاخوری

آرد پنج قاشق غذاخوری

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

هل و وانیل برای خوشبوتر شدن کمی

مواد میانی:

گردونی خرد شده نصف پیمانه

پسته خرد شده نصف پیمانه 

دارچین یک قاشق غذاخوری

هل یک قاشق چایخوری

پودر گل سرخ یک قاشق چاخوری

مواد شربت:

شکر یک پیمانه

آب یک پیمانه

زعفران سابیده شده یک قاشق چایخوری

عرق هل و عرق گلاب جمعا یک سوم پیمانه

مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم. میتونید فقط از گردو یا فقط از پسته استفاده کنید. یا اصلا هیچ کدوم. این کاملا به شما و چیزی که دوست دارید بستگی داره. مثلا دستور اصلی اصلا پسته نداره ولی من دوست دارم طعم پسته رو. 

شکر و آب رو مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا به جوش بیاد و بعد زعفران رو اضافه میکنیم. بعد از اینکه یکی دو دقیقه جوشید گلاب رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم تا اسانس گلاب نپره.

 تخم مرغ ها رو میشکنیم و خوب هم میزنیم. تخم مرغ هایی که به اطراف ظرف پاچیده میشه رو هم خوب جمع میکنیم و با هل و کمی وانیل هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

بعد کم کم ماست رو اضافه میکنیم. 

آرد و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم و دو بار الک میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک دست و صاف بشه.

 داخل تابه روغن میریزیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و بعد نصف مواد خاگینه رو داخل روغن میریزیم. حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم خودش رو تا حدودی بگیره. بعد مواد میانی رو روی خاگینه میریزیم و در تابه رو میزاریم تا خاگینه کمی خودش رو بگیره. 

باقی مواد خاگینه رو روی لایه ی اول میریزیم و باز در تابه رو میزاریم تا خاگینه سفت بشه و بعد از اینکه یک طرف اون سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگه اون هم سرخ بشه.

وقتی که دو طرف خاگینه سرخ شد شربت رو روی اون میریزیم و حرارت رو خاموش میکنیم تا شربت به خورد خاگینه بره. 

نکته خاصی نداره. فقط بهتره داغ سرو بشه و چون حاوی مقدار زیادی تخم مرغ هست زیاد نگه داشتن اون داخل یخچال خوب نیست.

 اینم نمای برش خورده خاگینه ی خوشمزه ی ما...

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید و نوش جان کنید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir