دسر کسترد یا کرم کاسترد

http://8pic.ir/images/62695944144465137423.jpg

این دسر شاخه ای از دسرهای پایه محسوب میشه که گرچه خودش به تنهایی خوشمزه است ولی خیلی زیاد کاربردیه. در انواع شیرینی ها و پای ها و دسرها دیگه میشه ازش استفاده کرد . که به همین زودی ها دستورشون رو میزارم.

دسر زعفرانی (پاناکوتای زعفرانی )

http://upload7.ir/images/93541651980456765289.jpg

دقیق یادم نیست اولین بار این دسر رو کجا دیدم . تو دفتر آشپزیم نوشته بودم که یک دفعه به سرم زد درستش کنم. مزه ی خوبی داره و بافت نرمی.

اگه به من باشه این دسر رو یک دسر بهشتی میدونم. چرا؟ زعفران داره! خامه داره! شیر داره!

دیگه چی میخوایید که تو بهشت هست و تو این دسر نیست؟!

یک نکته که لازم بگم همه جا منظور از پیمانه همون پیمانه های استاندارد هست که به اندازه ی یک لیوان فرانسوی دسته دار هستش.

چیز کیک توت فرنگی

 http://upload7.ir/images/75913327485206749655.jpg

هر کس برای درست کردن چیز کیک روشی داره ، مهم نتیجه ی کاره! خیلی وقت بود دوست داشتم چیز کیک درست کنم. اما از اونجایی که مشکل پسندم و حساس ترسیدم مزه اش خوب در نیاد. یا طعم پنیرش زیادی تو ذوق بزه. واسه همین خیلی طول کشید تا بتونم یک ترکیب خوب و خوشمزه و در عین حال راحت رو کشف کنم.

کمپوت سیب

http://upload7.ir/images/33367895676420129795.jpg

خیلی افراد هستن که عاشق سیب اند. و شاید عده ایی هم باشن که مثل من از سیب خوششون نیاد ولی مشتقاتش رو دوست داشته باشن. مشتقات مثل پای سیب ، کمپوت سیب ، مربای سیب و ....

تو این پست کمپوت سیب با هم مرور کنیم...

کاسترد شکلاتی

قبلا روش درست کردن کاسترد معمولی رو در یک پست گفتم. این کاسترد شکلاتی هم گزینه ی خوبیه برای داشتن یک دسر متفاوت.قبل از اینکه بخواییم شروع کنیم یک نکته رو تکرار کنم. برای درست کردن انواع دسر و ژله سعی کنید از مواد با کیفیت و تازه استفاده کنید. شکلات و کاکائو موجود در این دسر باید خوشمزه باشه تا این دسر به کیفیتی که ما میخواییم نزدیک بشه.

به طور مثال من همیشه از کسترد مارک safa استفاده میکردم. این بار مارک tira گرفتم که به نظرم خیلی خیلی بی کیفیت اومد. متاسفانه در حال حاضر همین در دسترسه! و چاره ایی جز استفاده ازش نداریم.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir