مانگو کرم چیز
سالهای قبل یک دسر ابداع کردم که خیلی ها دوستش داشتید، اسمش کرم مانگو بود و خیلی خیلی هم کپی شد از روی دستورم در اینترنت و فضای مجازی. از اونجایی که من سعی میکنم اکثر دسرهایی که تخم مرغ دارند رو بدون تخم مرغ درست کنم، دستورهای خاص خودم رو دارم که با آزمون و خطا بهشون رسیدم، پس اگه از دستورات استفاده میکنید ذکر منبع کنید!
این دستور هم مثل قبلی عالیه و بدون ایراد، اگر طرفدار چیز کیک ها و کرم چیزها هستید و طعم پنیر رو دوست دارید در دسر ها، این دسر بینهایت خوشمزه است.
آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1
مواد لازم:
پوره انبه یک پیمانه
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی یا انبه یک پیمانه
ژله انبه دو بسته
اب جوش یک پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری اختیاری
مواد لازم سس انبه:
انبه پوره شده نصف پیمانه
پودر قند یک الی دو قاشق غذاخوری
اب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
یک نکته که کافه شکلاتی های عزیز دیگه باهاش آشنا هستند اینه که حتما در فصل های میوه ها با روش هایی که بهتون گفتم و یاد دادم میوه هایی مثل آلبالو ، انبه ، توت فرنگی و ... رو فریز کنید تا در همه ی فصلها بتونید از اونها استفاده کنید. (فریز میوه و سبزیجات) انبه یکی از میوه هایی هست که بینهایت کاربرد داره و علاوه بر اینکه من در فصل اون مقدار زیادی انبه خشک میکنم ، مقدار زیادی انبه فریز هم میکنم.
دو بسته ژله انبه را با یک لیوان اب جوش باز میکنیم و روی حرارت غیر مستقیم قرار میدیم تا شفاف بشه. بعد کنار میزاریم تا از حرارت بیفته.
پنیر ماسکارپونه را با لیسک هم میزنیم تا یکنواخت بشه. میتونید از همزن استفاده کنید ولی فقط در حدی که حباب هوایی داخل مخلوط ایجاد نکنه. بعد خامه و بستنی پوره انبه را تک تک اضافه کنید تا یک مایع یکنواخت ایجاد بشه. اگه میزان شکر انبه شما کمه دو قاشق پودر قند را به ژله ها اضافه کنید و هم بزنید.
حالا ژله از حرارت افتاده را به مواد انبه اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت بشه و داخل قالب مورد نظرتون بریزید. من از قالب سه بعدی سلیکونی استفاده کردم، میتونید از هر نوع قالبی که دوست دارید استفاده کنید.
حتما این دسر یک روز یا حداقل ۱۲ ساعت داخل یخچال بمونه تا طعم پنیر به خورد دسر بره. کلا همیشه میگیم که در هر کیک و دسری از پنیر خامه ای یا ماسکارپونه استفاده بشه بهتره اون دسر حداقل یک شب داخل یخچال بمونه.
سس انبه در این دسر باعث افزایش طعم انبه میشه و قابل حذف هست.
برای سس انبه انبه را به همراه نشاسته ذرت و شکر روی حرارت قرار بدید تا غلیظ بشه و در انتها موقع خاموش کردن حرارت اب لیمو تازه را اضافه کنید. اجازه بدید سس خنک بشه و بعد روی دسر بریزید.
با همین روش میتونید سس های زیادی از میوه های مختلفی درست کنید.
میتونید کمی شکلات سفید اب شده هم به سس اضافه کنید. و اینطوری اون رو خوشمزه تر کنید
میتونید به جای استفاده از ژله انبه از سه قاشق غذاخوری ژلاتین حل شده در نصف پیمانه اب استفاده کنید و نصف پیمانه انبه یا آب انبه استفاده کنید.
اگه از دوست داران چیز کیک ها و انبه هستید این پستهارو ببینید:
دیدگاهها
من عااااشق دسرهای شما هستم و حتما اینو درست میکنم ؛ ولی انبه های من تموم شون دیگه . با چی درست کنم حالا ؟
-----------------------
سلام گلم با هلو یا گلابی