مانگو کرم چیز

سالهای قبل یک دسر ابداع کردم که خیلی ها دوستش داشتید، اسمش کرم مانگو بود و خیلی خیلی هم کپی شد از روی دستورم در اینترنت و فضای مجازی. از اونجایی که من سعی میکنم اکثر دسرهایی که تخم مرغ دارند رو بدون تخم مرغ درست کنم، دستورهای خاص خودم رو دارم که با آزمون و خطا بهشون رسیدم، پس اگه از دستورات استفاده میکنید ذکر منبع کنید!

این دستور هم مثل قبلی عالیه و بدون ایراد، اگر طرفدار چیز کیک ها و کرم چیزها هستید و طعم پنیر رو دوست دارید در دسر ها، این دسر بینهایت خوشمزه است.

آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1 

مواد لازم:

پوره انبه یک پیمانه

پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم

بستنی وانیلی یا انبه یک پیمانه

ژله انبه دو بسته

اب جوش یک پیمانه

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

پودر قند ۲ قاشق غذاخوری اختیاری

 

مواد لازم سس انبه:

انبه پوره شده نصف پیمانه

پودر قند یک الی دو قاشق غذاخوری

اب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری

 

یک نکته که کافه شکلاتی های عزیز دیگه باهاش آشنا هستند اینه که حتما در فصل های میوه ها با روش هایی که بهتون گفتم و یاد دادم میوه هایی مثل آلبالو ، انبه ، توت فرنگی و ... رو فریز کنید تا در همه ی فصلها بتونید از اونها استفاده کنید. (فریز میوه و سبزیجات) انبه یکی از میوه هایی هست که بینهایت کاربرد داره و علاوه بر اینکه من در فصل اون مقدار زیادی انبه خشک میکنم ، مقدار زیادی انبه فریز هم میکنم.

دو بسته ژله انبه را با یک لیوان اب جوش باز میکنیم و روی حرارت غیر مستقیم قرار میدیم تا شفاف بشه. بعد کنار میزاریم تا از حرارت بیفته.

پنیر ماسکارپونه را با لیسک هم میزنیم تا یکنواخت بشه. میتونید از همزن استفاده کنید ولی فقط در حدی که حباب هوایی داخل مخلوط ایجاد نکنه. بعد خامه و بستنی پوره انبه را تک تک اضافه کنید تا یک مایع یکنواخت ایجاد بشه. اگه میزان شکر انبه شما کمه دو قاشق پودر قند را به ژله ها اضافه کنید و هم بزنید.

حالا ژله از حرارت افتاده را به مواد انبه اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت بشه و داخل قالب مورد نظرتون بریزید. من از قالب سه بعدی سلیکونی استفاده کردم، میتونید از هر نوع قالبی که دوست دارید استفاده کنید.

حتما این دسر یک روز یا حداقل ۱۲ ساعت داخل یخچال بمونه تا طعم پنیر به خورد دسر بره. کلا همیشه میگیم که در هر کیک و دسری از پنیر خامه ای یا ماسکارپونه استفاده بشه بهتره اون دسر حداقل یک شب داخل یخچال بمونه. 

سس انبه در این دسر باعث افزایش طعم انبه میشه و قابل حذف هست.

برای سس انبه انبه را به همراه نشاسته ذرت و شکر روی حرارت قرار بدید تا غلیظ بشه و در انتها موقع خاموش کردن حرارت اب لیمو تازه را اضافه کنید. اجازه بدید سس خنک بشه و بعد روی دسر بریزید.

با همین روش میتونید سس های زیادی از میوه های مختلفی درست کنید.

میتونید کمی شکلات سفید اب شده هم به سس اضافه کنید. و اینطوری اون رو خوشمزه تر کنید

میتونید به جای استفاده از ژله انبه از سه قاشق غذاخوری ژلاتین حل شده در نصف پیمانه اب استفاده کنید و نصف پیمانه انبه یا آب انبه استفاده کنید.

اگه از دوست داران چیز کیک ها و انبه هستید این پستهارو ببینید:

بستنی انبه 

کرم مانگو 

کیک انبه 

فروماژ کیوی بدون تخم مرغ

پلمبیر آناناس 

دسر پنیری

کرم هلو

چیز کیک توت فرنگی

کرم چیز پرتقال 

چیز کیک پرتقال

دیدگاه‌ها  

0 #1 نسترن.م 1398-10-21 05:24
سلاااام خانوم هنرمند .
من عااااشق دسرهای شما هستم و حتما اینو درست میکنم ؛ ولی انبه های من تموم شون دیگه . با چی درست کنم حالا ؟
-----------------------

سلام گلم با هلو یا گلابی
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir