دسر ژله ای توت فرنگی (strawberry jello dessert)

 یادتون باشه قبلا گفته بودم فصل توت فرنگی مربایی چند تا کیسه زیپ از اونها رو در فریزر نگه دارید. خوب وقتشه یکی از اون بسته های فریز شده رو از فریزر خارج کنید و بریم برای درست کردن یک دسر ژلاتینی توت فرنگی. 

اسم دسر امروزمون ( strawberry jello dessert ) هست. یا به زبون ساده تر یک نوع دسر ژلاتینی و قالبی با توت فرنگی. یا همون دسر توت فرنگی خودمونه.

ما قبلا هم دسر توت فرنگی در سایت داشتیم. این دسر ترکیبی از خامه ، بستنی ، شیر ، توت فرنگی و ژله هست که از نظر من یک دسر کامل محسوب میشه . گاها اون رو با پارفه (Parfait) قالبی اشتباه میگیرن که خوب اشتباهه. در مورد دسر Parfait و ترافیل در آینده پست خواهیم داشت. 

 مواد لازم :

 شیر یک پیمانه 

 بستنی توت فرنگی یک پیمانه 

 توت فرنگی شیرین و مربایی یک پیمانه

خامه صبحانه یک پیمانه

پودر ژله توت فرنگی دو بسته

آب جوش یک پیمانه 

شکر به میزان لازم 

ژلاتین در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری

اول از همه دو بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش (دو بسته با هم یک لیوان! نه هر بسته یک لیوان) رو باز کنید و هم بزنید تا شفاف بشه و بعد برای چند دقیقه روی بخار کتری یا در ماکروفر قرار بدید تا شفاف بشه. بهتره این پست رو مطالعه کنید در مورد ژله . 

اگه از توت فرنگی فریز شده استفاده میکنید که از فریزر خارج کنید تا حسابی یخ اون باز بشه. بعد یک لیوان توت فرنگی بدون آب اضافی رو پوره کنید. ما نیاز به یک پیمانه پوره توت فرنگی داریم. میزان شکر گفته شده برای شیرین کردن پوره توت فرنگی هست. پس هر چند قاشق شکر نیاز داره به پوره توت فرنگی اضافه کنید تا حسابی شیرین و خوشمزه بشه.

 اگه تمایل دارید دسرتون حسابی ژلاتینه باشه میتونید یک قاشق ژلاتین رو با چهار قاشق آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار بدید تا بن ماری ذوب بشه. و بعد از ذوب شدن اجازه بدید کمی خنک بشه و به ژله که داغ هست اضافه کنید. توجه کنید ژلاتین رو به هر چیزی اضافه میکنید باید با اون ماده هم دما باشه.

خامه و شیر و بستنی رو به هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. پوره میوه و شکر و شیر و خامه و بستنی رو داخل مخلوط کن بریزید تا یک مخلوط یکدست صورتی رنگ خوشگل ایجاد بشه.

 

 بعد از اینکه ژله از حرارت افتاد و ولرم شد به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و هم بزنید. این کار باید سرعتی باشه تا ژله نبنده. و بعد مخلوط یکدست دسر توت فرنگی رو داخل قالب مورد نظر که از قبل اندازه گرفتید بریزید.

قبلا گفتم برای هر دسر چطور قالبتون رو پیمانه بزنید. مثلا برای این دسر ما حدود 6 پیمانه مواد اولیه داریم. که میتونید 6 پیمانه آب داخل قالب مورد نظر بریزید و ببینید تا کجای قالب رو میگیره و اگه مناسب بود قالب رو انتخاب کنید.

 قالب حاوی مواد دسر توت فرنگی رو برای مدت 8 تا 10 ساعت در یخچال قرار بدید و بعد دور اون رو با چاقو باز کنید و برای چند ثانیه داخل آب گرم قرار بدید و بعد داخل ظرف سرو مورد نظر که از قبل کف اون رو خیس کردید برگردونید. (خیس کردن برای اینکه که اگه دسر در جای مورد انتظار فرود نیومد بتونید با حرکت ظرف اون رو به مرکز قالب بفرستید.)

این دسر رو میتونید با انواع میوه ها مثل آناناس ، موز ، انبه و ... درست کنید فقط نوع ژله و میوه و بستنی رو باید مطابق اون دسر تغییر بدید.در صورت نبود بستنی با طعم میوه مرد نظر از بستنی وانیلی استفاده کنید.

از میوه های رسیده و خوشمزه استفاده کنید و میزان شکر رو مطابق ذائقه خودتون تنظیم کنید.

میتونید به جای خامه صبحانه از خامه فرم گرفته استفاده کنید ولی از اونجایی که خامه فرم گرفته شیرین هست بهتره شکر اضافی وارد دسر نکنید. از طرفی با خامه فرم گرفته شما در دسر گاپ های هوایی و حباب خواهید داشت که شاید کمی به سمت دسر های پنیری برید.

دیدگاه‌ها  

0 #5 نسترن م 1395-03-24 09:45
سلااااااام. نماز و روزه هاتون قبول شکلات جوووون.
درست کردم. عااااااالی
ممنوووووون
---------------------
سلام.
ممنونم. مارو هم دعا کنید.
نقل قول کردن
0 #4 نسترن. م 1394-08-06 08:28
خیلی عالیه. من باموز درست کردم. با توت فرنگی هم حتما درست میکنم ولی الان توت فرنگی پیدا نمیشه که. ممنون بااین همه سلیقه و هنر
---------------------
سلام. نوش جان. الان توت فرنگی ها خیلی بی مزه اند. باید کمی صبر کنید.
نقل قول کردن
0 #3 sahar gh 1394-05-29 12:12
یه خواهش ازتون داشتم ممنون میشم اموزش کیک قرمز مخملی رو داشته باشید...
البته این دسر بی نظیر بود هرچند به سختی از قالب درامد ولی طعم عالی داشت
----------------------------
جنس قالبتون چی بوده؟ تایم یخچال رو کامل قرار دادید؟
نوش جان.
حتما در برنامه ام قرار میدم.
نقل قول کردن
0 #2 معصومه 1394-05-28 09:07
سلام و ممنون از آموزشهای خوبت.شکلات جان به نظرتون اگه یه مقدار از توت فرنگی رو خرد شده و دندون گیر بذاریم با ژله نیم بنو بشه و به دسرمون اضافه کنیم چطور میشه.من این کارو قبلا با موز انجام دادم خوب شده بود فقط رگه های ژله تو دسر مشخص بود.
بازم ممنون :-*
----------------------
سلام. به نظرم خوب میشه ، فقط باید به اندازه کافی توت فرنگی شیرین باشه و حتما مقدار ژلاتین استفاده بشه ، چون ممکنه کامل نبنده.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1394-05-27 21:35
سلام مث همیشه کامل عالی میش طرز تهیه تزافل توت فرنگی وناگتم بگین مسی :roll:
-----------------------------
سلام. بله حتما.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir