کیک تیرامیسو شکلاتی
دو مدل تیرامیسو در سایت داشتیم. اولی تیرامیسو کلاسیک و به همراه لیدی فینگر.
مدل دوم هم به صورت کیک تیرامیسو که خیلی خوشمزه و دوست داشتنی هست.
ولی به نظر منه شکلات دوست این دسر یک چیزکم داره! و اون چیزی نیست جز شکلات!! و طعم تلخ کاکائو!پس توی این پست تیرامسوی دوست داشتنیه منو میبینید و باهاش بیشتر آشنا میشید.
مواد لازم (این کیک برای 10 نفر کافی است)
پنیر ماسکارپونه 500 گرم
خامه فرم گرفته 650 الی 700 گرم
کیک شکلاتی به میزان لازم(جدود 750 گرم)
پودرکاکائو چهار قاشق غذاخوری (تقریبی)
پودر شکر دو قاشق غذاخوری (تقریبی)
پودر نسکافه فوری دو بسته
پودر هات چاکلت دو بسته
شکلات چیبسی در صورت تمایل
یک نکته من در مورد مقادیر دسر ها و غذاها که ازم میخوایید بگم. خوب با توجه به اینکه هر کس مقدار مشخصی غذا میخوره نمیشه دقیق گفت این دسر یا هر نوع دسر دیگه ای رو چند نفر میتونند بخورن. ولی اگه بخوایید تقریب بدونید باید یک دسر رو مثلا برای 6 یا 8نفر در نظر بگیرید. معمولا و چیزی که نرمال هست در یک مهمونی همه از تمام غذا ها و دسر ها مصرف نمیکنن!! و نهایت یک یا دو غذا به همراه یک یا نهایتا دو دسر رو تست میکنن. پس برای مهمونی به ازای هر 6 نفر یک دسر رو در نظر بگیرید. این رند بالا هست.
مثلا اگه 20 تا مهمون دارید سه نوع دسر کافی و زیادهم هست. بازم بستگی به مهمون شما داره. این چیزی بود که به ذهنم رسید و در مهمونی های خودم ملاک قرار میدم. برای غذا ها هم همین موضوع حاکمه .
کیک بیس که حتما باید شکلاتی باشه رو درست میکنیم.
برای کیک شکلاتی میتونید از هر کدوم از دستورات زیر استفاده کنید :
ولی به نظر من که از این کیک استفاده کنید : کیک شکلاتی نسکافه ای اصلا یک چیز دیگست این کیک. بعد از پخت اجازه میدیم تا کیک خوب خنک بشه .
مثل همیشه پنیر ماسکارپونه رو با هم زن خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد خامه فرم گرفته رو بهش اضافه میکنیم. با همزن خوب هم میزنیم تا مواد یکدست بشه و بعد پودر کاکائو رو قاشق قاشق اضافه میکنیم تا به رنگ و طعم دلخواه برسیم.
این میزان پودر کاکائو خامه رو کمی تلخ میکنه. به همین خاطر از پودر شکر !! (پودر شکر و پودر قند متفاوته!) استفاده میکنیم و اونم قاشق قاشق میریزیم و میچشیم تا به طعم دلخواه برسیم.
جالا کیک رو لایه لایه برش میزنیم و مثل کیک تیرامیسو عمل میکنیم. لایه امل کمی از مخلوط خامه ای + لایه دوم کیک که روی کیک رو با شربتی که از پودر نسکافه و هات چاکلت درست کردیم خیس میکنیم. (پودر هات چاکلت و نسکافه رو در نصف لیوان آب جوش حل کنید و با قلمو کل سطح کیک رو پوشش بدید)
همینطور ادامه بدید تا کل کیک تموم بشه.
میتونید لابه بلای هر لایه شکلات چیبسی یا شکلات رنده شده بریزید و این طعم شکلاتی رو کامل کنید.
من اینجا لایه ی رویی رو مخلوط سفید خامه و پنیر ریختم تا بتونم با پودر کاکائو کمی تزیین هول هولی انجام بدم.
برای این کار هم یک کاغذ رو شابلون کردم و با الک پودر کاکائو ریختم روی کیک و بعد کاغذ رو برداشتم.
این دسر به خاطر داشتن پنیر باید حتما 10 ساعت به بالا داخل یخچال بمونه تا مزه بگیره. پس حتما زودتر از زمان سرو درستش کنید.
داخل یخچال روشو با سلفون بپوشونید تا خشک نشه و بوی یخچال و مواد غذایی رو نگیره.
این از کیک تیرامسو و دسر خوشمزه ی ایتالیایی ما که همه از کوچیک و بزرگ دوستش دارند!!
بین خودمون باشه گاهی که من میوخوام دوز کاکائو و شکلات این دسر رو بالا ببرم کمی گاناش شکلاتی درست میکنم و بعد با خامه و پنیر ماسکارپونه مخلوط میکنم و و بعد اون رو لابه لای برش های کیک میریزم.
البته مقدار کاملا چشما هست. مثلا یک فنجون گاناش!
این رو به عشاق شکلات معرفی میکنم و به بقیه همون مدل معمول!!
امیدورام زندگیتون پر از قلب های درگیر هم باشه و هر روز عاشق تر از دیروز باشید و شاد و سرحال زندگی کنید.عاشق خدا ، همسر ، پدر و مادر و فرزند و دنیا باشید و شاد زندگی کنید.
دیدگاهها
------------------
عزیزمی. لطف داری خانوم گل. منم خیلی طعم پنیر رو دوست ندارم ولی به نظرم این دسر اصلا مزه پنیر نداره.
شما پودیگ شکلاتی با قالب رو آموزششو دارین؟
----------------------
سلام. دارم ولی هنوز به سایت انتقالش ندادم. انشالله بعد از امتحانات.
-------------------------
انشالله خوشت بیاد عزیزم.
--------------------------
سلام. نه کل مزه اش به همونه. اصلا طعم پنیر ملموس نخواهد بود قول میدم.