کیک تیرامیسو شکلاتی

 دو مدل تیرامیسو در سایت داشتیم. اولی تیرامیسو کلاسیک و به همراه لیدی فینگر

 مدل دوم هم به صورت کیک تیرامیسو که خیلی خوشمزه و دوست داشتنی هست. 

ولی به نظر منه شکلات دوست این دسر یک چیزکم داره! و اون چیزی نیست جز شکلات!! و طعم تلخ کاکائو!پس توی این پست تیرامسوی دوست داشتنیه منو میبینید و باهاش بیشتر آشنا میشید.

 مواد لازم (این کیک برای 10 نفر کافی است) 

 پنیر ماسکارپونه 500 گرم

خامه فرم گرفته  650 الی 700 گرم

 کیک شکلاتی به میزان لازم(جدود 750 گرم)

پودرکاکائو چهار قاشق غذاخوری (تقریبی)

پودر شکر  دو قاشق غذاخوری (تقریبی)

پودر نسکافه فوری دو بسته

پودر هات چاکلت دو بسته 

شکلات چیبسی در صورت تمایل

یک نکته من در مورد مقادیر دسر ها و غذاها که ازم میخوایید بگم. خوب با توجه به اینکه هر کس مقدار مشخصی غذا میخوره نمیشه دقیق گفت این دسر یا هر نوع دسر دیگه ای رو چند نفر میتونند بخورن. ولی اگه بخوایید تقریب بدونید باید یک دسر رو مثلا برای 6 یا 8نفر در نظر بگیرید. معمولا و چیزی که نرمال هست در یک مهمونی همه از تمام غذا ها و دسر ها مصرف نمیکنن!! و نهایت یک یا دو غذا به همراه یک یا نهایتا دو دسر رو تست میکنن. پس برای مهمونی به ازای هر 6 نفر یک دسر رو در نظر بگیرید. این رند بالا هست. 

مثلا اگه 20 تا مهمون دارید سه نوع دسر کافی و زیادهم هست. بازم بستگی به مهمون شما داره. این چیزی بود که به ذهنم رسید و در مهمونی های خودم ملاک قرار میدم. برای غذا ها هم همین موضوع حاکمه . 

 کیک بیس که حتما باید شکلاتی باشه رو درست میکنیم. 

برای کیک شکلاتی میتونید از هر کدوم از دستورات زیر استفاده کنید : 

کیک شکلاتی موزی

کیک دبل شکلاتی

کیک شکلاتی خیس

کیک شکلاتی فوری

کیک شکلاتی

ولی به نظر من که از این کیک استفاده کنید : کیک شکلاتی نسکافه ای اصلا یک چیز دیگست این کیک. بعد از پخت اجازه میدیم تا کیک خوب خنک بشه .

مثل همیشه پنیر ماسکارپونه رو با هم زن خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد خامه فرم گرفته رو بهش اضافه میکنیم. با همزن خوب هم میزنیم تا مواد یکدست بشه و بعد پودر کاکائو رو قاشق قاشق اضافه میکنیم تا به رنگ و طعم دلخواه برسیم. 

این میزان پودر کاکائو خامه رو کمی تلخ میکنه. به همین خاطر از پودر شکر !! (پودر شکر و پودر قند متفاوته!) استفاده میکنیم و اونم قاشق قاشق میریزیم و میچشیم تا به طعم دلخواه برسیم. 

 جالا کیک رو لایه لایه برش میزنیم و مثل کیک تیرامیسو عمل میکنیم. لایه امل کمی از مخلوط خامه ای + لایه دوم کیک که روی کیک رو با شربتی که از پودر نسکافه و هات چاکلت درست کردیم خیس میکنیم. (پودر هات چاکلت و نسکافه رو در نصف لیوان آب جوش حل کنید و با قلمو کل سطح کیک رو پوشش بدید)

همینطور ادامه بدید تا کل کیک تموم بشه.

میتونید لابه بلای هر لایه شکلات چیبسی یا شکلات رنده شده بریزید و این طعم شکلاتی رو کامل کنید. 

 من اینجا لایه ی رویی رو مخلوط سفید خامه و پنیر ریختم تا بتونم با پودر کاکائو کمی تزیین هول هولی انجام بدم.

برای این کار هم یک کاغذ رو شابلون کردم و با الک پودر کاکائو ریختم روی کیک و بعد کاغذ رو برداشتم.

این دسر به خاطر داشتن پنیر باید حتما 10 ساعت به بالا داخل یخچال بمونه تا مزه بگیره. پس حتما زودتر از زمان سرو درستش کنید.

داخل یخچال روشو با سلفون بپوشونید تا خشک نشه و بوی یخچال و مواد غذایی رو نگیره.

 این از کیک تیرامسو و دسر خوشمزه ی ایتالیایی ما که همه از کوچیک و بزرگ دوستش دارند!!

بین خودمون باشه گاهی که من میوخوام دوز کاکائو و شکلات این دسر رو بالا ببرم کمی گاناش شکلاتی درست میکنم و بعد با خامه و پنیر ماسکارپونه مخلوط میکنم و و بعد اون رو لابه لای برش های کیک میریزم.

البته مقدار کاملا چشما هست. مثلا یک فنجون گاناش!

این رو به عشاق شکلات معرفی میکنم و به بقیه همون مدل معمول!! 

 امیدورام زندگیتون پر از قلب های درگیر هم باشه و هر روز عاشق تر از دیروز باشید و شاد و سرحال زندگی کنید.عاشق خدا ، همسر ، پدر و مادر  و فرزند و دنیا باشید و شاد زندگی کنید.

دیدگاه‌ها  

+1 #4 نعیمه نوری 1394-03-31 08:14
واااای من عاشق این دسرم. با اینکه پنیر رو تو دسر دوست ندارم اما این دسر خیلی خوشمزس. دستت درد نکنه خانمی :roll:
------------------
عزیزمی. لطف داری خانوم گل. منم خیلی طعم پنیر رو دوست ندارم ولی به نظرم این دسر اصلا مزه پنیر نداره.
نقل قول کردن
+1 #3 مهناز 1394-03-23 12:56
سلام
شما پودیگ شکلاتی با قالب رو آموزششو دارین؟
----------------------
سلام. دارم ولی هنوز به سایت انتقالش ندادم. انشالله بعد از امتحانات.
نقل قول کردن
+1 #2 تمشک بانو 1394-03-19 11:28
وای عاشقققق این دسر شدم . باید حتما با گاناش و کیک شکلاتی درستش کنم ... منم عاششششششق شکلاتم
-------------------------
انشالله خوشت بیاد عزیزم.
نقل قول کردن
+1 #1 محیاا 1394-03-19 08:47
سلام خانم گل میش پنیروحذف کرد میدونیک پنیر دوس ندارم
--------------------------
سلام. نه کل مزه اش به همونه. اصلا طعم پنیر ملموس نخواهد بود قول میدم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir