خاگینه با شیره

http://s5.picofile.com/file/8171231542/IMG_2384.JPG

 در استان قزوین به خاطر وجود تاکستان و باغهای انگور ما شیره ی با کیفیت و خوبی داریم. و در بسیاری از غذا ها و دسر هامون از شیره استفاده میکنیم. استفاده از شیره انگور ، خرما ، نارگیل و شیره ی   در انواع نون ها ، دسر ها ، فرنی ها و شیر برنج و شیرینی ها میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای شکر و قند باشه. البته توجه کنید نمیشه گفت رژیمی هست چون بسیار پر انرژِیه ولی میتونه برای افرادی که پرهیز از شکر و قند دارن خوب باشه چون هم شیرینه و هم کالری بسیار بالایی داره. و حاوی انواع ویتامین ها مثل A و B و C  و آهن و کلسیم و فسفر و منیزیم هست. پس برای بچه ها خیلی خوبه. پست امروزم یک صبحونه سریع و راحته که از شیرین کننده ی اون شیره هست.

با تشکر از آقای همسر خونه برای درست کردن این صبحونه دلچسب و ایضا عکاسی...

 

مواد لازم :

تخم مرغ دو عدد

آرد دو قاشق غذاخوری

کره محلی و روغن به میزان لازم

شیره انگور به میزان لازم

چیزی که اثبات شده اینه که این صبحونه انقدر راحته که آقاییون زود یادش میگیرن . پس بهتره یک بار تو خونه درست کنید تا هفته ای یک بار همسرتون شمارو مهمون خاگینه ی دستپخت خودش کنه...

قبلا هم یک مدل خاگینه داشتیم که توی این پست میتونید آموزشش رو ببینید.

ابتدا دو تا تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه. ما از وانیل استفاده نمیکنیم. چون داریم تخم مرغ میخوریم. پس بوی اون هم عادیه. اگه دیگه خیلی حساسید یک کم وانیل بزنید. من خیلی دوست ندارم طعم صبحونه رو مصنوعی کنم. پس وانیل نمیریزم.

حالا دو قاشق آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. اگه تخم مرغ هاتون درشت بودند دو قاشق سر پر و اگه ریز بودند دو قاشق سر خالی آرد اضافه کنید.

من از کره ی محلی برای درست کردن خاگینه استفاده میکنم و مقدار کمی روغن تا کره نسوزه. این به سلیقه ی شما برمیگرده. خوب بطبع کره خوشمزه تره ولی اگه میخوایید خیلی سنگین نباشه روغن استفاده کنید.

http://s5.picofile.com/file/8171231518/download_5_.jpg

 توی تابه کره یا روغن رو بریزید و بعد موادتون رو که مخلوط تخم مرغ و آرد هست رو پهن کنید وسط تابه ی داغ. و با حرارت کم اجازه بدید تا یک طرف خاگینه سرخ بشه. و بعد اون رو برگردونید و اجازه بدید طرف دوم هم سرخ بشه.

حالا شیره رو اضافه کنید و سریع شعله رو خاموش کنید. شیره نباید بجوشه. مقدار شیره بستگی به خودتون داره سه یا چهار قاشق میتونه کافی باشی.

در نهایت سریع و داغ داغ سرو کنید. با نون یا خالی هر دوش میچسبه ...

http://s4.picofile.com/file/8171231526/download.jpg

 ایشونم که شیره ی انگور تاکستان قزوینه که معرف حضور شماست... در هنگام خرید شیره حتما به خوب و سالم و بهداشتی بودن اون دقت کنید. شیره ی خوب از عسل خوشمزه تره پس محصول بی کیفیت نخرید. اگه همه ی ما یاد بگیریم در بدترین شرایط هم کیفیت رو ملاک قرار بدیم مطمئنا خیلی از فروشندگان و تولید کنندگان هم مجبور به رعایت این موضوع میشن.

افراد لاغری که قصد دارن چاق بشن حتما در رژیم غذاییشون شیره استفاده کنند.

در مورد طبیعت شیره انگور هم باید بگم گرم و تر هست که در هنگام مواد غذایی سرد و خشک برای نرمال سازی میتونید ازش استفاده کنید.

http://s4.picofile.com/file/8171231534/IMG_2374.JPG

 اینم صبحونه ی ما...

اگه ضرب المثل دوغ و دوشاب یکی است رو شنیده باشید ، جالب داستان اونم بدونید.

 در قدیم الیام شیرینی جات مثل این روزها زیاد نبود. و هر چیزی که کمی شیرین میبود برای آدم ها با ارزش به حساب میومد. علاوه بر شیرین طبع گرم برخی چیزها مثل شیره و دوشاب سوخت و ساز بدن رو بالا میبرد و افراد رو گرم میکرد و باعث افزایش انرژی اونها میشد و باعث بیشتر شدن جنب و جوش و فعالیت افراد میشد. پس یک چیزه مثل شیره جایگاهی رفیع داشت برای خودش...

در لرستان که اکثر افراد به گله داری مشغول بودن دوغ و ماست و فراورده های لبنی زیاد بود. خوب هر چیزی زیاد باشه از چشم آدم میفته. دوغ هم زیاد بود و از طرفی چون سرد به حساب میومد با خوردنش رخوت و سستی و خواب آلودگی میاورد.از طرفی چون باغداری رایج نبود و کلا آب و هوای انگور داری و بعدم درست کردن شیره برای لرستانی های عزیز فراهم نبود شیره و دوشاب چیزی دور از دست رس و فرا ی انتظار اونها بود.

پس دوشاب عزت بیشتری داشت نسبت به دوغ. خوب پس جایی که این دو تا انقدر با هم فرق میکنه یک نفر پیدا بشه و هر دو رو به یک چوب بزنه یعنی براش دوغ و دوشاب یکی باشه خیلی حرفه نه؟!!

یعنی زمانی که به زحمات و فداکاری های افراد توجه نشه و خوب و بد و زشت و زیبا در یک کفه قرار گیرد دوغ و دوشاب یکی میشه!!

http://s4.picofile.com/file/8171231568/IMG_2387.JPG

خوب دیگه بلند شید و دست به کار شید چون دوشاب (شیره) خیلی خیلی خوبه.

نوش جان...

زعفران یا هر چیزی اضافه ی دیگه ای در این خاگینه جایی نداره چون طعم  و مزه ی اونو خراب میکنه.

در ازای اضافه کردن هر تخم مرغ یک قاشق آرد اضافه کنید.

http://s5.picofile.com/file/8171231542/IMG_2384.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #5 پريسا 1395-10-18 08:33
من درست كردم خيلي خوشمزه شد
-------------------
نوش جون
نقل قول کردن
0 #4 rainysky68 1394-10-18 18:16
"اگه همه ی ما یاد بگیریم در بدترین شرایط هم کیفیت رو ملاک قرار بدیم مطمئنا خیلی از فروشندگان و تولید کنندگان هم مجبور به رعایت این موضوع میشن."ا
ین حرفتون رو خیلی دوست داشتم آفرین. بقول آلمانی ها که میگن ما پول اضافی نداریم که جنس بدون کیفیت بگیریم و مجبور بشیم دوبار پول بدیم!
--------------------
سلام. دقیقا من بر این اعتقادم. ترجیح میدم خیلی کم بخرم ولی با کیفیت.
نقل قول کردن
+1 #3 افسانه 1393-11-29 05:20
سلام دوست جونم خسته نباشی میشه از هر شیره ای استفاده کرده مثل خرما و ... درسته؟؟؟
اینطوری که آقامون روز به روز تپلوتر میشه :cry:
از این به بعد برو تو کار غذاهی رژیمی که تو تعطیلات عید به کارم بیاد دوست جونم عکسهای جدید عروسکتو بزار ببینیم
روی ماهشو ببوس :-)
-----------------------
خوب خوبه که تپل تر بشه. نه بهتره شیره انگور باشه. اونم انگور شانی از همه بهتره نبود ایراد نداره هر نوع انگوری.
شیره خرما مزه ی متفاوتی داره. کمی شیرینیش زیاده. حتما اگه فرصت بده. واقعا وقت نمیکنم این روزها. این عکسها هم همه کارهای قدیممه
نقل قول کردن
+1 #2 الهام عسگری 1393-11-27 12:57
ماشالله به آقای خونه که یه همچین صبحونه ای درست کرده. نوش جونتون.
آدرس وبم تغیر کرده ( به شیرینی پشمک) اگر مایل بودید با آدرس جدید لینکم کنید.
----------------------
در سایت امکان لینک ندارم. در لیست دوستان وبلاگ قرارتون میدم.
نقل قول کردن
+1 #1 تمشک خانوم 1393-11-27 09:41
سلام . نمیدونم چرا بوی تخم مرغ اینطوری رو دوست ندارم . اما خوب باید یک بار امتحان کنم . الان خاگینه با پنکیک متفاوته ؟
ان شاءلله شیریه خوش طعم گیرمون بیاد و بتونیم این دسر خوشمزه رو درست کنیم . مرسی از دستورای خوبتون
-------------------
بله عزیزم کاملا متفاوته.
مثلا باید فکر کنی داری نیمروی شیرین میخوری. خیلی هم بد نیست. به امتحانش می ارزه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir