کرم مانگو (دسر انبه)

http://s5.picofile.com/file/8155817992/IMG_1627.JPG

 خوب من اودم با یک دسر بی نهایت خوشمزه. باید بگم اگه از دوستداران انبه هستید ، حتما ، حتما این دسر رو درست کنید. این دسر علاوه بر مزه ی خوبش یک بوی خیلی خوب هم داره. یک جورایی بوی بهشت میده!

من کلا از عشاق انواع دسر هستم. و حتما باید بعد از یک وعده ی غذایی یک دسر بخورم. خوب به همین خاطر انواع دسر ها رو همیشه درست کردم و میکنم. سعی میکنم بهترین روش و راحترین راه رو به شما پیشنهاد بدم. که علاوه بر دستیابی به یک دسر خوشمزه مسیر طولانی و خسته کننده ای رو هم طی نکنید!

به نوعی اعتقادم بر اینه که چیزی که با سختی فراوان به دست بیاد خیلی لذت بخش نخواهد بود!

این سخن حافظ ام گویای این موضوعه:

دولت آن است که بی خون دل آید به کنار        

ور نه با سعی و عمل باغ و جنان این همه نیست

خوب بریم دستور اختصاصی خودم که راحت و بی درد سره رو براتون بگم.

 

http://s5.picofile.com/file/8155817976/IMG_1616.JPG

مواد لازم :

ژله انبه 2 بسته

بستنی انبه یک لیوان

پوره میوه انبه یک لیوان

خامه صبحانه نصف لیوان

آب جوش یک و نیم لیوان

 

اول دو بسته ژله رو به همراه یک و نیم لیوان آب جوش باز میکنیم و بعد انقدر هم میزنیم تا شفاف بشه. برای اینکه شفاف تر بشه اونو روی بخار کتیر قرار میدیم. تا شفاف بشه.

بستنی رو بیرون فریزر قرار میدیم تا کمی شل بشه. بعد بستنی + پوره انبه + خامه صبحانه را با هم انقدر هم میزنیم تا یکدست بشه. میتونید برای این کار از مخلوط کن استفاده کنید. وقتی مخلوط شدن ژله رو به اونها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

http://s5.picofile.com/file/8155817876/download.jpg

 بعد از اینکه یکدست شد اون رو داخل ظرف یا قالب مناسب بریزید و داخل یخچال قرار بدید. برای مدت 5 الی 6 ساعت توی یخچال بمونه تا خوب سفت بشه .

طعم این دسر بی نهایت خوشمزه میشه. من برای اینکه کمی خوشگل ترش بکنم یک بسته ژله پرتقالی رو هم ساده درست کردم و وقتی کرم کاملا بسته شد روی کرم میریزیم تا ببنده.

http://s5.picofile.com/file/8155817818/download_1_.jpg

 برای این کار طعم ژله پرتقالی یا خود ژله انبه مناسبه. چون هم رنگ نارنجی داره و هم طعم متقارن...

 برای اینکه بتونید این دسر رو قالبی درست کنید بهتره اون رو یک روز کامل داخل یخچال قرار بدید.

http://s5.picofile.com/file/8155817868/download_3_.jpg

 از اونجایی که پوره ی انبه و میوه ی انبه در تمام فصول ممکنه موجود نباشه ، بهتره زمانی که فصل انبه هست این میوه رو فریز کنید و توی فریزر نگه داری کنید. برای اینکه بدونید چطور این میشه این میوه رو در فریزر نگه داری کرد اونو قطعه قطعه کنید و توی طرف در بسته نگه دارید.

این پست  رو هم بخونید بد نیست .این پست

http://s5.picofile.com/file/8155817826/download_2_.jpg

 یک نکته ی دیگه هم که بگم بد نیست اینه که انواع دسر ها و ژله ها رو میشه با تزیین های مختلف درست کرد. من توی این پست سعی کردم دسر اصلی رو یاد بدم. سعی میکنم پستی هم برای تزیین این دسر که اکثرا درخواست اون رو داشتید هم قرار بدم.

http://s5.picofile.com/file/8155817934/IMG_1604.JPG

 من حس میکنم شیرینی این دسر کافی باشه. اما اگه فکر میکنید کم شیرینه کمی شکر به پوره انبه اضافه کنید.

لطفا از انبه های کاملا رسیده و شیرین استفاده کنید. انبه های کال یا ریشه دار طعم جالبی ندارن.

http://s5.picofile.com/file/8155817992/IMG_1627.JPG

 دیگه فکر کنم تمام نکات رو گفتم.

آیا تصویری زیباتر از یک دسر خوشمزه در سرمای یک ظهر پاییزی وجود داره؟ اینو اونهایی که عاشق ظهر های پاییز اند درک میکنن و لا غیر!

نوش جان

http://s5.picofile.com/file/8155817950/IMG_1612.JPG

دیدگاه‌ها  

+1 #17 ساراااا 1395-04-04 21:59
سلام عزیزم.ی سوال : میشه بجای بستنی انبه از وانیلی استفاده کرد؟ اخه من بستنی انبه تاحالا ندیدم توی فروشگاه های شهرمون
-------------------
سلام. بله. ولی طعم بستنی انبه قوی تره.
نقل قول کردن
+1 #16 نسترن. م 1394-11-04 04:21
سلااااام. خیلی عالیه. انبه همه جوره ش خوبه فکر کنم اصلا میوه ی بهشتی باشه. راستی فکر نمیکنید کمی بی انصافی باشه که بگیم بستنیهای ایرانی کیفیت ندارن و بد مزه ن؟؟ وجدانا بستنیهای موجود در بازار عالین خصوصا مارک میهن و کاله. بستنیهای اسکوپی باز هم که دیگه جای خودشونو دارن همه طعمی هم موجوده. شما تو قزوین بستنی نعمت را دارید که عالیه.تو تهران هم انواع بستنیها هست نعمت یا شاد یاآیس پک وخیلی جاهای دیگه.
ممنوووووون
--------------------
سلام. نوش جان.
دقیقا نمیدونم ولی بعید میدونم گفته باشم مارک های ایرانی کیفیت ندارن. احتمالا گفتم کیفیتشون به مرور زمان تحلیل میره. متاسفانه این نه تنها در بستتنی بلکه در تمام محصولات ایرانی وجود داره. با معروف شدن از کیفیت کم میکنن.
البته منم تو بستنی و شکلات و این قسم موارد کمی حساسم.
نقل قول کردن
+1 #15 masoume 1394-05-30 11:22
سلام عزیزم من از هرجا پرسیدم پوره انبه میخوام اصلا نمیدونست چیه !! میتونم بپرسم از کجا میتونم تهیه کنم پوره انبرو؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنی (قزوین اگه جایی هست)
------------------------
سلام. انبه تازه رو فیله کنید و در دستگاه میکس کنید یا به هر طریقی له کنید. میشه پوره.
نقل قول کردن
+2 #14 ملینا 1394-04-14 13:59
چه مارک بستنی انبه پیشنهاد میکنید؟ من که هرچی بستنی انبه خوردم , خوشم نیومده, میخواستم این دسر رو با بستنی وانیلی درست کنم ;-)
----------------------
متاسفانه کیفیت بستنی ها روز به روز در ایران بدتر میشه.
به نظر من بازم کیفیت میهن بهتر از بقیه است.
نقل قول کردن
+3 #13 نفس 1394-03-29 10:09
سلام ممنون از دسر خوبتون
میخواستم بپرسم که ظرف رو نیازی نیست چرب کنیم؟برای اینکه کرم از ظرف راحت جدا بشه باید چیکار کرد
-------------------------
نه به هیچ وجه چرب نکنید. چرب کردن باعث میشه لایه های دسر از هم باز بشه. میتونید با آب قالب رو بشورید و نیم ساعت داخل فریزر قرار بدید و بعد دسر رو توی قالب سرد بریزید. اینطوری بهتر بیرون در میاد.
نقل قول کردن
+2 #12 الهام 1393-12-02 20:39
مرسی از دسرهای خوبتون :-* :-)
----------------------
خواهش میکنم.
نقل قول کردن
+1 #11 گيلدا 1393-11-30 07:11
سلام عزيزم.به جاي پوره انبه از كمپوت خارجي هلو استفاده كردم.و براي ژله روش هم از ژله هلو استفاده كردم.عالي شد.بسيار خوب و خوشمزه و خوشرنگ شد.ممنون عزيزم لطف كردي
-----------------
خدارو شکر راضی بودید. پس اینم یک تجربه ی خوب برای همه که به جای انبه میشه از کمپوت هلو استفاده کرد
نقل قول کردن
+1 #10 گيلدا 1393-11-28 05:04
بازم سلام.حالا عزيزم اگه انبه توش نريزيم به نظرت بد مزه ميشه؟آخه انبه گير نيووردم مي گن كه وارد نميشه .وگرنه سراسر سال انبه بوده.
------------------
واقعا؟ من چند روز پیش توی یک مغازه دیدم. الان رو نمیدونم. اگه رانی انبه پیدا کردی میوه ی داخل رانیش خوشمزه بود هم میتونی امتحان کنی. کمپوت رو من توصیه نمیکنم چون بد مزه است.
نقل قول کردن
0 #9 گيلدا 1393-11-27 05:39
سلام عزيزم.يه سوال؟به نظرت همين قالب سيليكوني رو بخرم مي تونم اين كرم رو خوب از توش در بيارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
------------------
این قالب خیلی خوشگله و پر کاربرد. ولی یک کم سخته کار باهاش. البته این کرم راحت بیرون میاد
نقل قول کردن
0 #8 گيلدا 1393-11-26 04:59
سلام عزيزم.مثل هميشه گل كاشتي.به نظرت بدون پوره انبه خوشمزه ميشه.براي يه مهموني درست كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم ممنون از دسرها و غذاهاي عالي و زيبات
-------------------
پوره انبه به خاطر عطرش خیلی خوشمزه و خوشبو میشه. ولی اگه نبود چاره ای نیست. راستی اگه رانی انبه خوب پیدا کردی میتونی از میوه ی اون استفاده کنی. از هیچ چی بهتره.ولی نه رانی که بد مزه باشه!!
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir