کیک تیرامیسو

http://s6.picofile.com/file/8184856284/IMG_0739.JPG

 قبلا در سایت آموزش تیرامیسو با لیدی فینگر رو داشتیم. یکی از پستهایی که خیلی مورد استقبال قرار گرفت همین بود. اونایی که تیرامیسو رو درست کردن و خوششون اومد حتما حتما این مدلش رو امتحان کنن. بی نهایت راحت و بی درد سر درست میشه و خیلی خوشمزه است.

ما توی سایت چند مدل کیک شکلاتی رو داشتیم که از هر کدوم خوشتون اومده میتونید برای پایه ی کیک این دسر استفاده کنید.

کیک شکلاتی موزی

کیک دبل شکلاتی

کیک شکلاتی خیس

کیک شکلاتی فوری

کیک شکلاتی

یک کیک شکلاتی ، نسکافه ای بی نهایت خوشمزه هم در راه داریم که پیشنهاد میکنم برای پایه ی این کیک از اون استفاده کنید. البته باید بهم یادآوری کنید تا آخر پستش رو آماده کنم. در صورت تمایل از هر نوع کیک دیگه ای مثل کیک شیفون  یا حتی کیک اسفنجی  هم میتونید استفاده کنید ولی سعی کنید شکلاتی درستشون کنید.

 

مواد لازم : (این دسر مناسب برای 10 الی 14 نفره)

پنیر ماسکارپونه 500 گرم

خامه فرم گرفته  650 الی 700 گرم

 کیک شکلاتی به میزان لازم(جدود 750 گرم)

پودر نسکافه فوری 2 بسته

پودر هات چاکلت یک بسته

 اگه خیلی خیلی تنبلیتون اومد بلند شید و کیک درست کنید میتونید یک بسته پودر کیک شکلاتی آماده از بیرون بخرید و مطابق دستور روی بسته اون رو درست کنید و توی فر قرار بدید تا بپزه و در نهایت اجازه بدید خوب خنک بشه.

پنیر ماسکارپونه رو با دور تند هم زن بزنید تا خوب باز و یکدست بشه. بعد خامه فرم گرفته   که قبلا روش درست کردنش رو توی سایت گفتم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

 حدود 5 دقیقه این مرحله زمان میخواد تا علاوه بر یکدست شدن خامه فرم خامه بهم نخوره. مخصوصا اگه در هوای گرم این دسر رو درست میکنید امکان آب شدن خامه بالا میره. از نظر من شیرینی خامه به پنیر کافیه ولی اگه خیلی شیرین دوست دارید اونو بچشید و در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری پودر شکر بهش اضافه کنید .

http://s6.picofile.com/file/8184856218/download.jpg

ترکیب خامه ای رو توی یخچال قرار بدید تا کمی خودش رو بگیره.

پودر نسکافه + پودر هات چاکلت را به همراه یک سوم لیوان آب جوش حل کنید. حالا کیک رو به اندازه ظرف مورد نظر برش بزنید. مثلا اگه ظرف شما داره است اون رو به صورت دایره برش بزنید. من از سه لایه کیک استفاده کردم. هر لایه از کیک یک سانتی متر ارتفاع داشته باشه و طول و عرضشم بستگی به ظرفتون داره.

خیلی سخت نگیرید چون برش خوردش زیاد دیده نمیشه.ولی با سلیقه عمل کنید زمان سرو خوشمزه تر خواهد بود.

http://s6.picofile.com/file/8184856084/download_1_.jpg

 ابتدا یک لایه از مایع خامه ای رو کف ظرف بریزید و روی اون یک لایه کیک قرار بدید روی کیک رو با برس نسکافه بکشید (یک لایه نسکافه) توجه کنید خیلی زیاد نسکافه نزنید که کیک حالت خمیری بگیره و خیلی کمم نسکافه نزنید چون کیک خشک میمونه. 

و به همین شکل ادامه بدید تا کل ظرف شما پر بشه.

لایه ی آخر باید مخلوط خامه ای باشه.

http://s6.picofile.com/file/8184856126/download_2_.jpg

 و در نهایت روی ظرف رو به هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.میتونید با شکلات چیبسی یا پودر کاکائو یا شکلات رنده شده اونو تزیین کنید.

بعد ظرف مورد نظر را باید برای مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار بدید. نه تنها این دسر، تمام دسر هایی که توشون ترکیب پنیری دارن باید مدتی در یخچال استراحت کنن تا به مزه بیان.

http://s6.picofile.com/file/8184856168/download_3_.jpg

 این نکته رو توجه کنید که روی ظرفتون که توی یخچال قرار میدید با سلفون پوشش بدید تا در محیط یخچال تازگی تیرامیسوتون حفظ بشه.

این روش کلی بود . حالا میتونید مطابق سلیقه ی خودتون موادش رو زیاد و کم کنید. مثلا داخل لایه ها شکلات چیبسی بریزید. یا گردو . البته که من پیشنهاد میکنم حتما یک بار مدل اورجینال رو تست بفرمایید و احتمال زیاد میدم که عاشقش بشید.

http://s6.picofile.com/file/8184856192/download_4_.jpg

 در رابطه با تزیین این دسر قول میدم در همین روزها یک پست اختصاصی براش قرار بدم.

میتونید به جای نسکافه و هات چاکلت از قهوه فوری هم استفاده کنید. فقط حواستون به میزان تلخی اون باشه. همیشه قبل از مخلوط کردن مواد اونها رو بچشید. این شمایید که در حین آشپزی باید حواستون حسابی روی مزه ها جمع باشه. و تمام حواس 5 گانه رو باید جمع کنید برای درست کردن یک غذا یا دسر خوشمزه. پس تمام مواد روببینید ،  لمس کنید ، بو کنید و بچشید و بعد به هم ترکیب کنید.حتی صدای مواد غذایی هم شنیدنیه؟! نه؟! امتحان کنید!

http://s4.picofile.com/file/8184856226/IMG_0711.JPG

ارتفاع کیک و سطح خامه ای دست خودتونه ولی بهتره یکنواخت باشه. مثلا ارتفاع تمام لایه های کیکی به یک اندازه باشه.

بهتره بعد از گذاشتن هر لایه کمی با فشار دست لایه ها رو منسجم کنید تا مواد به خورد هم بره و جایی خالی نمونه.

دیگه فکر کنم تمام نکات رو گفتم. البته چند تا پست طولانی در راه داریم.

http://s6.picofile.com/file/8184856234/IMG_0730.JPG

  اینم از دسر ایتالیایی خوشمزه ما ....

نوش جان

http://s4.picofile.com/file/8184856292/IMG_0741.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #5 نیلو 1398-04-15 18:55
سلام شکلات جون خوشمزه و استاد ما . زنده باشید و شاد در کنار عزیزانتون . لطفا دستور کیک نسکافه ای را که اینجا قولش را بهمون دادید و گفتید که یادآوری کنیم برای گذاشتن دستورش . ممنون دارتون میشیم که قرار بدید . ⚘
----------------------
سلام.کیک نسکافه ای رو قرار دادم.در قسمت کیک ها کاپ کیک نسکافه ای هستش و کیک شکلاتی هم هست در قسمت کیکها.
نقل قول کردن
0 #4 nelahe 1394-03-02 12:05
سلام عزیزم میشه این تزیین مرحله به مرحله با موادش بهمون یاد بدی

اون چیزای رنگی خوشگل میشه خودمون درست کنیم یا باید آماده بخریم
-----------------------
سلام. بله همین هفته آموزشش رو میزام.
نه لازم نیست بخرید خودمون درست میکنیم.
نقل قول کردن
0 #3 ریحانه 1394-02-13 10:25
سلام
خیلی عااالی بود .ببخشید اینجور که من متوجه شدم شما علاوه بر هنر اشپزی، تو هنر خیاطی هم کارتون عالیه میشه در کنار اشپزی اونو هم اموزش بدین ؟ :sad:
-----------------------
سلام. چرا عزیزم؟ا اتفاقا اصلا اهل خیاطی نیستم. اگه چیزی بلد باشم حتما با شما به اشتراک میزارم.
نقل قول کردن
0 #2 nazanin 1394-02-11 13:21
سلام من میخاستم کیک شیفون رو درست کنم ولی خیلی وقته منتظر تزیین روشم ک قول دادین پستشو بزارین
من چیکار کنم :-?
مارشمالو رو چجوری باید درست کنم :sad:
------------------------
عزیزم .....
اصلا یادم رفته بود. سعی میکنم به زودی یک پست قرار بدم. مارشملو از لوازم قنادی فروشی ها بخرید. مثل پاستیله
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1394-02-06 09:23
سلام خانومییی تزیئنش عالییه میش یه توضیحی میش بدی لطفا،بعدمیش پنیرو حذف کرد؟؟؟چون دوس ندارم :cry: :cry
-------------------
سلام حتما تا چند روز آینده یک پست قرار میدم. طعم پنیر بی نهایت هم خونی داره با دسر و اصلا تو ذوق نمیزنه. نه حذفش نکنید بهتره چون حذف بشه میشه کیک خامه ای. ولی نگران نباشید اصلا مزه ی بدی نداره . منم خیلی حساسم روی طعم پنیر ولی این واقعا خوشمزه اش میکنه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir