کیک کرم کارامل

 کیک کرم کارامل هم یک کیک شبیه فلن کیک هست. با بافتی نرم تر و کرمی تر. قبلا یک مدل کرم کارامل رو با هم دیدیم. در این پست یک نوع کرم کارامل دیگه رو قرار میدم که با شیر خشک درست میشه و خیلی خوشمزه است. میتونید از این دستور استفاده کنید و برای درست کردن کرم کارامل استفاده کنیم. 

آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1

 

 مواد لازم :

مواد لازم برای کرم کارامل :

شیر خشک 2 پیمانه

شکر سه چهارم پیمانه

تخم مرغ دو عدد

آب 2 پیمانه

 وانیل یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای کیک شکلاتی :

 آرد یک و یک چهارم پیمانه (یک پیمانه + یک چهارم پیمانه)

تخم مرغ دو عدد

 شکر سه چهارم پیمانه

پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری

روغن نصف پیمانه

 بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

شیر نصف پیمانه

 وانیل نوک قاشق چایخوری

 مواد لازم برای کارامل :

شکر 4 تا 5 قاشق چایخوری

همونطوری که گفتیم برای درست کردن کارامل ابتدا شکر رو داخل تابه ترجیحا چودنی بریزید و اجازه بدید کم کمک کارامل بشه. مواظب باشید نسوزه. فقط در صورت نیاز با حرکت دورانی تابه شکر رو هم بزنید. و به هیچ وجه از قاشق برای هم زدن استفاده نکنید. 

قالب مورد نظر که ترجیحا 18  تا 22 سانتی باشه رو خوب بشورید و خشک کنید و کارامل آماده شده رو داخل اون بریزید و کف قالب رو با کارامل بپوشونید. بهتره از قالبی استفاده کنید که طرح دار نباشه و ساده باشه.

من مواد این کیک رو تقسیم به دو کردم. مواد اصلی به نظر من زیاد بود و همین مواد هم برای درست کردن یک کیک کارامل که دو نفر بتونن اون رو میل کنن کافی هست. 

اولین حرکت قبل از درست کردن هر کیکی روشن کردن فر با دمای متوسط 180 درجه است. 

 تخم مرغ وشکر و وانیل رو داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید. متونید از همزن هم استفاده کنید. با این کار میخواییم بوی بد تخم مرغ رو از بین ببریم.

بعد آب ولرم و شیر خشک مخصوص قنادی رو اضافه کنید . میتونید برای خرید شیر خشک قنادی به لوازم قنادی فروشی ها مراجعه کنید. شیر خشک قنادی با شیر خشک کوچولوهای شما متفاوته!! ولی شرکت نستله جدیدا یک مدل شیر خشک زده که میشه در قنادی هم از اون استفاده کرد. قیمتشم در حال حاضر 35 تومنه. ولی شیر خشک قنادی رو میتونید کیلویی 10 تومن خریداری کنید. به صورت فله ای در بازار وجود داره.

مواد رو با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا کف اضافی اون از بین بره.

 برای درست کردن کیک میتونید از هر نوع کیک شکلاتی که در سایت داریم استفاده کنید. اینم مواد کیک چهار تخم مرغی هست که من نصف کردم. تخم مرغ و وانیل رو به همراه شکر هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

بعد بکینگ پودر و آرد و پودر کاکائو رو مخلوط میکنیم و دو بار الک میکنیم .

شیر و روغن رو به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست بشه.

حالا مخلوط آردی رو کم کم به مخلوط تخم مرغی اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم تا یکدست بشه. زیاد نباید هم بخوره ، همین که یکدست بشه کافیه.

 حالا قالب رو که دیگه کارامل کف اون سرد شده میاریم و مواد کارامل رو داخل اون میریزیم. و بعد مواد کیک رو به آرومی داخل اون میریزیم. 

خیلی فرقی نمیکنه اول کدوم رو داخل قالب بریزیم. در نهایت بعد از پخت دو لایه ی کاملا جداگانه خواهیم داشت.

بعد روی قالب رو با فویل میپوشونیم و داخل یک قالب بزرگتر قرار میدیم. این کیک هم مثل فلن کیک  بن ماری میپزه. و باید داخل قالب بزرگتر رو آب بریزید. برای پر کردن آب ابتدا میتونید ابتدا قالب ها رو داخل فر قرار بدید و بعد با بطری آب قالب بزرگتر رو پر از آب کنید. آب باید حتما تا ناحیه ی کاراملی قالب رو پر گنه. تا کارامل نسوزه. وقتی قالب رو داخل فر قرار دادید متناسب با دمای فر و نوع قالب شما بین 50 دقیقه تا یک ساعت و ده دقیقه زمان میبره تا کیک بپزه.

بعد از گذشت 50 دقیقه از پخت کیک میتونید فویل رو باز کنید و تست کنید کیک پخته یا نه. اگه نپخته بود بدون فویل مدت زمان بیشتری به کیک بدید تا بپزه. برای تست بهتره خلال دندون رو در مرکز کیک فرو کنید. و خلال دندون رو تا ته فرو نبرید چون لایه ی کاراملی کرم هست و ممکنه به شک بیفتید که کیکتون نپخته!

 یک موضوع جالب براتون بگم در مورد پودر کاکائو تا کیک هاتون داره میپزه داخل فر...

داشتم ظرف پودر کاکائو هایی که داشتم رو یکی میکردم که حواسم نبود و یک کاکائو بی کیفیت رو که از مارک های معروف ما هم هست رو اشتباهی داخل کاکائو مرغوب ترکیه ای که داشتم ریختم. سریع متوجه اشتباهم شدم از روی رنگ کاکائو ها که سعی کردم تو عکس به شما هم نشون بدم.

متاسفانه نه تنها در رنگ بلکه در طعم و مزه و بافت هم کاکائو ی نامرغوب بی نهایت بد عمل میکنه. شاید تشخیص یک پودر کاکائو خوب از بد خیلی کاره سختی باشه. ولی سعی کنید از چیزی که راضی نیستید خریداری نکنید. حتی مجبورم نشید که خرید کنید. اگه یاد بگیریم تمام چیز هایی که کیفیت ندارن رو نخریم و برای خرید کالاهایی هزینه کنیم که واقعا ارزش دارن شرکت ها و کارخانه های ایرانی هم مجبور میشن کیفیت کالا رو بالا ببرن. کاری که در سراسر دنیا انجام میشه و برای راضی نگه داشتن مشتری ها کالای با کیفیت با هزینه کمتر تولید میشه.

گاهی بهتره برای درست کردن یک دسر یا غذا از کمیت اون کم کنیم و به کیفیت اضافه کنیم. به جای یک ظرف بزرگ یک پیاله کوچولو دسر درست کنیم اما با کیفیت!!

 بعد از پخت کیک اون رو یک ساعت در دمای محیط قرار بدید و بعد برای 6 ساعت (حداقل) در یخچال قرار بدید تا لایه ی کرم کارامل خوب ببنده. خوب معلومه که من فرصت نداشتم اجازه بدم 6ساعت توی یخچال بمونه و بعد از یک ساعت برگردوندم. که از نتیجه راضی نبودم. پس سفارش میکنم حتما اجازه بدید تایم طولانی در یخچال بمونه. 

برای برگردوندن کیک اول دور اون رو به وسیله ی چاقو آزاد کنید و بعد چند ثانیه قالب رو داخل آب گرم قرار بدید و داخل ظرف مورد نظر برگردونید.

 یک روش دیگه هم هست که برای تنبل ها میگم. خودم تا حالا امتحان نکردم. ولی احتمالا اون روش هم جواب میده. دو بسته کرم کارامل آماده و یک بسته پودر کیک شکلاتی نیاز دارید. طبق دستور کرم کارامل رو درست کنید و طبق دستور کیک رو. |(دستوری که روی جعبه نوشته شده) تنها باید با سه تا چهار قاشق شکر کارامل درست کنید چون کارامل موجود در بسته های کرم کارامل خیلی جالب نیست. و کارامل رو کف قالب بریزید. و روی اون مایع کارامل و کیک رو بریزید . و فویل بکشید روی قالب و در طبقه ی وسط ، فر از قبل داغ شده با دمای 175 درجه قرار بدید. حتما باید قالب کیک در قالب بزرگتری که محتوی آب هست قرار بگیره تا کارامل کف کیک نسوزه.

بعد از پخت یک ساعت قالب در دمای محیط قرار بگیره و شش ساعت در یخچال و بعد به روشی که در بالا گفتم برگردونید. 

 اگر قالب کوچکتر انتخاب کنید لایه ی کاراملی و کیکی کلفت تر و اگه قالب بزرگتر انتخاب کنید لایه ی کیک و کارامل کوچکتر و نازک تر خواهد بود.

اگه بعد از برگردوندن سس کارامل اضافی شره کرد ، اون رو پاک کنید.

برای اندازه گیری پیمانه سه چهارم ، سه بار پیمانه یک چهارم رو پر کنید.

 برای درست کردن این کیک از هر نوع دستور کیکی میتونید استفاده کنید. بهتره رنگ کیک شکلاتی باشه تا لایه ها متمایز باشن. اگه طعم شکلات رو دوست ندارید میتونید از کیک ساده استفاده کنید.

برای کرم کارامل هم میتونید از دستوری که دوست دارید و راحتید استفاده کنید.

باز تکرار میکنم زمان پخت متناسب با نوع قالب و دمای فر شما زیاد تر ممکنه بشه که اشکالی نداره.

دیدگاه‌ها  

+1 #9 Aye 1398-01-13 10:30
من فقط الان شیر خشک بچه دارم
میتونم از اون به جای شیر خشک قنادی استفاده کنم؟
-------------------
سلام. متاسفانه خیر
نقل قول کردن
+1 #8 رضوان 1395-02-24 07:36
سلام دستوراتون جدید و عالیه
لطفا اگه میشه برش خورده ی کیک و دسرهاتون رو هم بذارین تا بافتش تو عکس معلوم بشه
---------------------
سلام. چشم حتما این کارو خواهم کرد.
نقل قول کردن
+1 #7 نعیمه نوری 1394-05-01 08:29
به به دستت درد نکنه عزیزم. :-) این همه تنوع آدمو سر ذوق میاره ;-)
----------------------
قربونت برم عزیزم. لطف دارید
نقل قول کردن
0 #6 سارا ساجدی 1394-04-26 00:46
سلام
ممنونم به خاطر دستور کرم کارامل با شیر خشک
لطف کردین
-------------------------
سلام. خواهش میکنم...
نقل قول کردن
0 #5 افسانه 1394-04-23 04:36
دوست جونم سلام مثل همیشه کارات عالیه فقط میتونی تو برنامت سینی اردور و مینی تارتهای مختلف رو قرار بدی شدید برای دور همی ها کاربرد داره :lol:
----------------------------
سلام.
انشالله تا یک ماه آینده چند مدل خواهیم داشت.
نقل قول کردن
0 #4 صحبا 1394-04-21 10:57
سلام ببخشین من میخوام این کیک رو درست کنم ولی شیر خشک ندارم میتونی یه دستور دیکه بذارین که شیر خشک نخواسته باشه؟
و برای کیک فلن میشه از پودخامه استفاده کردو خودمون امادش گنیم؟؟؟ممنون
--------------------------
دستور کرک کارامل در سایت موجود و لینکش هم در پست هست از اون دستور استفاده کنید.
برای فلن هم حتما از خامه باید استفاده کنید.
نقل قول کردن
0 #3 NELAHE 1394-04-20 10:18
سلام منم با دوستمون موفقم حتما برنج آبکش و کته رو هم بگذارید

با همه نکات
خخخ خ ببخشید من خیلی مبتدی ام

یادتون نره هااااا منتظرم شدید
-------------------------
سلام. حتما به زودی
نقل قول کردن
0 #2 محیاا 1394-04-20 10:00
سلام مثل همیشه خوبوکامل عااالی :lol: ;-) :P
-----------------------
سلام. ممنونم. شمام مثل همیشه حضورتون به موقع است...
نقل قول کردن
+1 #1 b&m 1394-04-20 05:16
ممنون از دستورات آشپزی کامل و بی نقصتون.لطفا طرز تهیه برنج آبکش و کته رو هم بذارید.و همچنین طرز تهیه سوسیس خانگی رو اگه بذارید ممنون میشم‌.
------------------------
سلام. در برنامه ام قرار میدم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir