کرم هلو

http://s4.picofile.com/file/8180777226/IMG_0370.JPG

 علاقه ی من به درست کردن انواع ژله ها و کرم ها کاملا معلومه. این دسر کمی شبیه به دسر کرم انبه ولی خوب از اونجایی که نوع تزیین اون متفاوته براش یک پست گذاشتم. 

تمام مواد تشکیل دهنده ی این کرم در تمام فصول سال در دست رسه. پس بهانه ای برای تنبلی و درست نکردنش  نخواهیم داشت. از طرفی از تخم مرغ هم توش استفاده نمیکنیم تا پرهیز نداشته باشه.این کرم خیلی راحت درست میشه. من میتونم یک دستور مشکل بزارم که توش زرده تخم مرغ داره و کلی مراحل که آخرشم به خاطر تخم مرغ نه موندگاری بالا داشته باشه و نه همه گیر باشه و همه بتونن درست کنن. واسه همین سعی کردم دستور ها رو جوری تغییر بدم که همه بتونیم درست کنیم و از نظر مزه هم فرقی با نمونه ی تخم مرغ دارش نداشته باشه.

 پس حتما به امتحانش می ارزه....

 

مواد لازم :

ژله آلوئورا 1 بسته

ژله هلو 2 بسته

بستنی وانیل یا هلو یک لیوان

پوره کمپوت هلو یک لیوان

خامه صبحانه نصف لیوان

آب جوش دو و نیم لیوان

آب سرد سه چهارم لیوان

هلو درسته برای تزیین در صورت تمایل

من از کمپوت خارجی هلو استفاده کردم که مزه ی خوبی داره. و در عین حال سفته. میتونید از ایرانی ها هم استفاده کنید. مثلا مارک اروم آدا قبلا کمپوتهای خوبی داشت . الان رو نمیدونم.

http://s6.picofile.com/file/8180777218/IMG_0349.JPG

 اول ژله آلوئورا رو با یک لیوان آب جوش خوب باز کنید. نگته های درست کردن ژله رو بارها گفتم و دیگه تکرار نمیکنم. بعد از اینکه خوب باز شد سه چهارم لیوان آب سرد یا یخ رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشه و داخل قالب مورد نظر بریزید و بزارید توی بخچال تا نیم بند بشه.

بعد از نیم بند شده میوه ی هلو یا کمپوت هلو رو به هر شکلی که دوست دارید توی ژله بچیینید و با فشار دست کمی داخل زله فرو ببریدش و بزارید توی یخچال تا کامل ببنده.

در این فاصله یک بسته ژله هلو یا زرد آلو را به همراه سه چهارم لیوان آب جوش روی بخار کتری حل کنید و بهش سه چهارم لیوان آب سرد اضافه کنید و بعد از اینکه لایه ی اول یعنی هلو و آلوئورا بست روش بریزید و توی یخچال قرار بدید تا ببنده.

http://s6.picofile.com/file/8180777168/download_4_.jpg

 من قبلا توی یک پست روش درست کردن کرم انبه رو گفتم. این کرم رو دقیقا مثل کرم انبه درست میکنیم.

یک بسته ژله هلو را با سه چهارم لیوان آب جوش باز کنید و اجازه بدید کمی خنک بشه.

بستنی رو بیرون فریزر قرار میدیم تا کمی شل بشه. فرقی نمیکنه وانیل یا هلو و خوب معلومه هلو طعم کرم رو قوی تر میکنه.

بعد بستنی + پوره کمپوت هلو + خامه صبحانه را با هم انقدر هم میزنیم تا یکدست بشه. میتونید برای این کار از مخلوط کن استفاده کنید.فقط بعد از اینکه مخلوط کن خاموش شد کمی بهش زمان بدید تا کف روی اون بخوابه.

وقتی مخلوط شدن ژله رو به اونها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

http://s6.picofile.com/file/8180777176/download.jpg

 حالا کرم آماده شده رو روی لایه ی ژله ای بسته شده بریزید و توی یخچال قرار بدید تا برای مدت بیشتر از 6  ساعت بمونه و کامل ببنده.

و در نهایت طبق روشهایی که قبلا گفتیم اون را داخل ظرف مورد نظر برگردونید.

http://s6.picofile.com/file/8180777268/IMG_0375.JPG

 اگر طعم خیلی شیرین دوست دارید میتونید یک قاشق غذاخوری شکر به کمپوت اضافه کنید.

میتونید برای تزیین این کرم از خامه فرم گرفته استفاده کنید که بی نهایت مزه ی خوبی به دسرتون میده.

http://s4.picofile.com/file/8180777126/download_1_.jpg

 اینم دسر آسون و خوشمزه ما از زاویه ی دیگر...

http://s6.picofile.com/file/8180777242/IMG_0372.JPG

 اینم از دسر گلبهی ما... نوش جان.

http://s4.picofile.com/file/8180777226/IMG_0370.JPG

دیدگاه‌ها  

+1 #2 خانومی 1394-01-30 06:24
سلام.خوشحال می شم به من سری بزنین واگه تمایل به تبادل لینک داشتین بهم اطلاع بدین.[گل]
-------------------------
سلام.
نقل قول کردن
+1 #1 محیاا 1394-01-17 08:21
سلام خانومی سال نوتون مباررک.خیلی دلم تنگ شدبود براتون ایشالاسال خوبی داشته باشین :lol: .میش خامه رو حذف کرد دوست ندارم؟؟
---------------------------
سلام.همینطور برای شما ان شاء الله .
بله خانومی میشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir