ترایفل توت فرنگی

 ترافل (trifle) یک دسر اصیل انگیلسی هست که الان تمام جهان درستش میکنن. از ترکیب چند لایه که متسکل از میوه ، کیک و لایه ی کاستردی و خامه ای هست تشکیل شده. تنوع اون خیلی بالاست و مزه ی اونم عالیه! این دسر رو به تمام دسر دوستان پیشنهاد میکنم.

 با کمی سلیقه و اتخاب چیزهایی که تقارن مزه ای با هم دارن میتونید خیلی راحت انواع ترافل رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید. پس این پست در حد ایده است.

 مواد لازم :

کیک 

دسر توت فرنگی

ژله توت فرنگی

توت فرنگی 

موز

 خامه فرم گرفته

 در صورت تمایل گردو و خلال پسته

 من میزان دقیق نگفتم. برای این میزان دسر که برای حدود دوازده نفره ما یک بسته دسر توت فرنگی میخواییم. از هر نوع دسری میتونید استفاده کنید ولی بهتره مزه ی شربت آمپیسیلین نده!! پس حتما از دسری استفاده کنید که قبلا طعم اون رو تست کردید. دسر نارگیل یا وانیلی هم میتونه گزینه ی خوبی باشه. 

یک دسر خیلی مناسب برای ترافل کسترد هستش. روش درست کردن اون رو قبلا در این پست گفتم. این دسر خیلی خیلی مناسب هست برای ترافل و بهتره کمی رقیق تر از نوع قالبی اون درست بشه یعنی میزان شیر رو بیشتر بریزید. 

هر نوع دسری که دوست دارید در ترافل شما وجود داشته باشه رو مطابق دستور روی جعبه درست کنید و اجازه بدید خنک بشه و کمی سفت تر بشه.

 برای لایه ی کیکی این دسر هم میتونید از هر نوع کیکی که دوست دارید استفاده کنید. ولی بهتره کیکی که انتخاب میکنید حالت اسفنجی داشته باشه. و خیلی نرم نباشه چون با موادی که قاطی خواهد شد خودش بافت نرم پیدا میکنه. کیک رو هم آماده کنید و اجازه بدید کاملا خنک بشه. من کیک توت فرنگی درست کردم و میدونم که هنوز دستورشو نزاشتم. سعی میکنم به زودی دستورش رو قرار بدم.

برای این دسر من از یک بسته ژله توت فرنگی استفاده کردم. ژله رو هم طبق نکاتی که کفتیم درست کنید و اجازه بدید خوب خودش رو بگیره.

و در نهایت خامه فرم گرفته رو تهیه کنید و کل مواد رو آماده کنید برای درست کردن لذیذ ترین دسر انگلیسی. 

 معمولا برای سرو ترافل باید ظرف بزرگ در نظر گرفت. و اگه ظرف پایه دار باشه چه بهتر. ولی میتونید این دسر رو به صورت تک نفره هم درست کنید. و در ظرف های کوچیک سرو کنید.

اولین لایه بهتره در ظرف یک لایه ی کیکی باشه. یک لایه کیک قرار میدیم و روی اون رو به خامه فرم گرفته پوشش میدیم. میتونید اول دسر رو بریزید و بعد خامه. این کاملا سلیقه ایه. 

برای میوه من توصیه میکنم حتما از موز استفاده کنید چون طعم ترافل رو خیلی خوب میکنه و بعد توت فرنگی و گردو خرد شده. 

 پس لایه هارو کاملا سلیقه ای روی هم بریزید و تا بالای ظرف رو پر کنید. فقط ترتیب ریختن لایه ها رو رعایت کنید.

برای اینکه مزه ی مواد به خود هم بره بهتره ژله و دسر رو نیم بند استفاده کنیم تا خیلی سفت نباشه. و از طرفی نباید خیلی شل باشه که مواد با هم قاطی بشن. پس با یک بار درست کردن میزان غلظت مواد دستتون میاد.

 لایه ی انتهایی باید به صروت خامه ای باشه . من اینجا از ماسوره استفاده کردم و لایه ی رویه رو ماسوره زدم.

یکی از چیزهایی که بازم میشه گفت باعث خوشمزگی دسر میشه استفاده از ژله آناناس هست که بهتره از اونم در دسرهای ترافل میوه ای ازش استفاده کنید.

در نهایت روی ظرف رو سلفون بکشید و داخل یخچال قرار بدید تا برای مدت ده تا دوازده ساعت بمونه تا مزه ها به خورد هم برن .

 بهتره از میوه های خوشمزه برای درست کردن این دسر استفاده کنید. مواردی که من پیشنهاد میکنم. توت فرنگی ، موز ، آناناس ، پرتقال ، و میوه های تابستونی مثل زردآلو ، شلیل ، هلو و انبه هست.

میوه های کمپوتی هم به خاطر شیرینی میتونن خیلی مناسب باشن مثل سیب ، گلابی و گیلاس.

برای خوشمزه شدن دسر بهتره لایه های کیکی رو به آب آناناس یا پرتقال یا شربت رقیق توت فرنگی خیس و نمناک کنید.

 میتونید از هر نوع سس یا مارمالاد در بین لایه های استفاده کنید.

 میتونید از هر نوع شکلات چیبسی یا مغزیجات در بین لایه ها استفاده کنید.

دیدگاه‌ها  

0 #4 سمانه 1395-04-27 11:49
يلام خانم گل منظورت از دسر همون ژلس يا نه گفتي دسر تهيه كنيم از كجا چي بگيم در مغازه كه رفتيم
-------------------
سلام. عزیزم دسر های اماده در مارک های مختلف در فروشگاه ها هست. که معمولا با شیر مخلوط میشه و روش اماده سازی اون در پشت بسته نوشته شده.
نقل قول کردن
0 #3 golden 1394-11-23 21:11
واقعا هنرمندی، ی اسفند دود کن واسه خودت،، مرسی از پستای خوبت
-----------------
سلام. ممنونم از لطف شما.
نقل قول کردن
0 #2 عشق اشپزی 1394-11-21 21:54
سلام عزیزم ,من واقعا واقعا به خاطر دستورای خوبت ازت کمال تشکر دارم هر وقت هرجی از سایتت درست کردم عالی شد به غیر از پیراشکی که اونم فهمیدم ایراد از مایه خمیرم بوده به نظرم سایت شما باید بهترین سایت اشپزی میشد من از این سایتایی که بهترین معرفی شده بودن غذا درست کردم اصلا خوب نشد به امید روزی که سایت شما بهترین معرفی شه,عزیزم اگه میشه تو شیرینای عیدت شیرینی کاک کرمانشاهی اموزش بده مامان من عاشق این که این شیرینی داغ بخوره اما تو تهران که داغش نیست خیلی دوست دارم سورپرایزش کنم,,,,خدا قوت بهترین مربی اشپزیم,باور کن این حرفا از ته دلم بود برای جابلوسی نبود :-*
--------------------
سلام. ممنونم از لطف بی حد شما. ممنونم که دستورات من برای یک نفرم که شده مناسب بوده.
عزیزم سعی ام رو میکنم ولی چون خودم دستور عالی از اون ندارم تا پیدا کردن یک دستور خوب باید منتظر بمونید. خوش به حال مامان شما برای داشتن دختری مثل شما.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1394-11-21 21:49
سلام جالب و هیجان انگیز
----------------
سلام. ممنونم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir