چیز کیک توت فرنگی

 یکی از دسر های محبوب من و خیلی از افراد چیز کیک هست. حالا وقتی میوه ای باشه و میوه ی مورد نظر چیز کیک هم توت فرنگی باشه دیگه نمیشه به اون نه گفت.

 چیز کیک رو میتونید با پایه و بیس مختلف درست کنید. میتونید از انواع بیسکوییت استفاده کنید و بیسکوییت هارو له کنید و به همراه کره در کف ظرف چیز کیک قرار بدید. و یا از پایه ی کیک استفاده کنید. که برای چیز کیک های طعم دار میوه ای من این روش رو بیشتر میپسندم . یک کیک خوشمزه از همون نوع میوه یا یک کیک اسفنجی یا شیفون ساده میتونه بهترین گزینه باشه برای پایه ی چیز کیک های میوه ای. 

 ما قبلا چیز کیک توت فرنگی رو خیلی ساده با هم درست کردیم و در عین سادگی خوشمزگی لازم رو هم داشته. این بار از روش چیز کیک پرتقالی استفاده کردیم و چیز کیک رو با خامه فرم گرفته درست میکنیم.

مواد لازم :

کیک برای کراست

ژله توت فرنگی یک بسته

پتوت فرنگی شیرین  یک بسته

پنیر ماسکارپونه 200 گرم (یک بسته)

خامه قنادی یا خامه فرم گرفته 300 گرم 

پودر قند  در صورت تمایل یک تا دو  قاشق غذاخوری

 در پست چیز کیک شکلاتی که میتونید اینجا ببینیدش روش آماده سازی کراست بیسکویتی رو آموزش دادم. و اگه خواستید به جای کیک از بیسکویت استفاده کنید اون پست رو مطالعه کنید.

اما اگه دوست داشتید از کیک استفاده کنید میتونید انواع کیک ها رو امتحان کنید. مثل شیفون یا اسفنجی یا .... یا حتی مثل چیز کیک توت فرنگی از کیک های آماده استفاده کنید. به زودی زود هم یک دستور خوشمزه برای کیک توت فرنگی قرار میدم که در آینده به اینجا لینکش خواهم داد. یک روش خیلی راحت درست کردن کیک شیفون یا اسفنجی هست و استفاده از اسانس توت فرنگی به جای وانیل! اینوطری میتونید هم طعم توت فرنگی داشته باشید و خیلی کار سختی نکرده باشید. برای رنگ هم میتونید از رنگهای خوراکی استفاده کنید.

اگه دوست نداشتید کراست داشته باشید میتونید مثل دسر پنیری اصلا از کراست استفاده نکنید و بدون کیک یا پایه درستش کنید.

خوب کیک رو پآماده کنید و اجازه بد ید بپزه و در نهایت خوب خنک بشه. اینکه کیک خنک باشه بسیار مهمه چون باعث میشه مواد رویه آب نشه و طعم بدی نگیره. من در اینجا برای برش کیک از رینگ استفاده کردم و از همون رینگ هم برای درست کردن چیز کیک کمک گرفتم که اگه توجه کنید در نحوه ی چیدمان خیلی اثر داره و خوشگل تر خواهد بود.

یک تا دو سانت از کیک رو در کف رینگ و در ظرف سرو قرار بدید. 

 خوب حالا ژله  رو با آب جوش باز کنید. برای این کار از سه چهارم لیوان آب جوش استفاده میکنیم و به اندازه چند تا دونه یخ کوچیک در اون بیند ازید تا از حرارت بیفته. روش شفاف درست کردن ژله رو بارها تکرار کردم.

 پنیر ماسکارپونه یا خامه ای رو به  همزن برقی خوب بزنید تا یک دست بشه. حالا خامه قنادی یا خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

حالا ژله خنک شده که اصلا حرارت نداره رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. اگه حس میکنید طعم چیز کیک شما ممکنه ترش بشه به خاطر توت فرنگی میتونید با توجه به ذائقه خودتون کمی شکر یا پودر قند در ژله حل کنید. فقط حواستون باشه خیلی شیرین نشه.

حالا توت فرنگی هایی که داشتید رو خوب بشورید و خشک کنید و خرد کنید و داخل مواد چیز کیک بریزید و با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه.

 حالا مواد رو داخل رینگ و روی کیک بریزید و خوب سطح رویه رو صاف کنید . 

قبل این کار میتونید دور ظرف رو با برش های توت فرنگی پر کنید یا میتونید بعد از درست شدن چیز کیک دور اون رو برشهای نازک توت فرنگی بچینید.

رینگ رو برای مدت یک روز کامل داخل یخچال قرار بدید. قبلا گفتم که دسر هایی که پنیر داره حتما باید تایم استراحت طلانی داشته باشه تا مزه ی خوبی پیدا کنه. بهتره بعد از دو ساعت که در یخچال موند روی رینگ رو سلفون بکشید تا دیگه هوا نکشه و بوی یخچال نگیره.

میتونید روی چیز کیک رو هم دوباره ژله بریزید یا مارمالاد و یا انواع میوه ها قرار بدید که بستگی به سلیقه ی شما داره.

برای برش زدن چیز کیک باید از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر برش چاقو رو بشورید و دوباره استفاده کنید تا برش های تمیز داشته باشید.

دیدگاه‌ها  

0 #1 شیرین بانو 1394-11-10 06:30
سلام شکلات جونم خوبی..ممنون ازت که این همه دستور غذاهای خوشمزه رو میزاری عزیزم من خامه فرم گرفته رو طبق دستوری که گفتی درست میکنم و همه رو رعایت میکنم ولی خیلی شل میشه ازش نمیشه به عنوان خامه فرم گرفته استفاده کرد اگه بگی مشکل کار من کجاست ممنون میشم
---------------------
سلام. تنها نکته ای که به طهنم میرسه اینه که از پودر خامه هم استفاده کنید تا سفت تر بشه. مارک خامه رو هم عوض کنید. و حتما محیط درست کرد ن خامه رو خنک کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir