پاناکوتا توت فرنگی

 یکی از دسر هایی که امروز خیلی مد شده و زیاده پاناکوتا هست. ما چند مدل پاناکوتا داشیتم. مثل زعفرانی ، انار ، گیلاس و ... 

 هر چند این دسر ها بیشتر نام پاناکوتا رو یدک میکشه و ما از اون دسر معروف ایتالیایی اصل به نوعی محرومیم ولی خوب این هم میشه گفت ورژن ایرانی اون هست. 

 اینجا تقریبا مانند روال های گذشته رو تکرار میکنیم یعنی ما یک دسر ترکیبی از ژله و یک لایه ی خامه ای داریم. که ترجیحا سعی میکنیم خامه های پاکت صورتی خودمون رو به مرحله ی پختن برسونیم.

 مواد لازم :

 شیر پرچرب دو پیمانه

خامه یک و نیم پیمانه

شیر خشک دو قاشق غذاخوری

شکر۱۰ قاشق غذاخوری

ژلاتین ۵ قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری(یک چهارم قاشق چایخوری)

ژله توت فرنگی دو بسته

میوه توت فرنگی به میزان لازم

منظور از شیر خشک ، شیر خشک مخصوص قنادی هست نه شیر خشک نی نی!! اگه نداشتید یا نتونستید تهیه کنید میتونید حذف کنید.ولی حضورش باعث خوشمزگی میشه.

ژلاتین رو به همراه نصف پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار بدید. من بارها روش آب کردن ژلاتین رو گفتم. اول اون رو کف ظرف بریزید. بهتره ظرف فلزی باشه. بعد آب سرد رو اضافه کنید. نیاز به هم زدن نیست. ولی بازم اگه دوست داشته باشید یکدست بشه کمی با قاشق هم بزنید و بعد روی بخار کتری یا ماکروفر قرار بدید تا کاملا حل بشه. توجه کنید روی بخار کتری اگه باشه نباید با آب در تماس باشه چون میسوزه. 

شیر + شیر خشک + شکر رو روی حرارت قرار بدید تا جایی که شکر در شیر حل بشه. نیاز نیست حتما بجوشه. ما میخواییم مایع حاوی شیر کاملا حل بشه. 

خامه رو با چنگال هم بزنید و بعد قاشق قاشق از مایع شیر به خامه اضافه کنید و هم بزنید. (ترجیحا شیر خیلی داغ نباشه) و( خامه به دمای محیط رسیده باشه.) تا تمام شیر و خامه به خورد هم بره و کاملا مواد در هم حل بشه.

وانیل رو هم در انتها به مواد اضافه کنید. تا عطر و طعم اون حفظ بشه. 

ژلاتین و مواد شیر و خامه باید هم دما باشه. ژلاتین آب شده رو از حرارت بردارید تا کمی خنک بشه و بعد که به دمای مواد مخلوط شیری رسید و هم دما شدند به شیر اضافه کنید.

مواد مخلوط شیری که همون پاناکوتای ماست روی حرارت غیر مستقیم و بخار کتری قرار بدید و هم بزنید. حدود چهار تا پنج دقیقه ما میخواییم حرارت غیر مستقیم ایجاد کنیم تا خامه بپزه. ولی جوش نیاره. به محض اینکه دیدید دیواره ظرف داره حباب جوش تشکیل میشه زیر اون رو خاموش کنید.و نصف اون رو داخل قالب مورد نظر بریزید. 

 ژله توت فرنگی رو به همراه سه چهارم لیوان آب جوش حل میکنیم و روی بخار کتری قرار میدیم تا شفاف بشه و بعد سه چهارم لیوان آب سرد داخلش میریزیم و اجازه میدیم نیم بند بشه. 

من برای اینکه سریع تر کارم راه بیفته به جای آب سرد یخ ریختم که ژله نیم بند بشه. تا بتونیم میوه رو داخل اون قرار بدیم.

 یک لایه در قالب کف قالب مخلوط شیری و پاناکوتا رو میریزیم.(حدود نصف مواد رو)داخل یخچال قرار میدیم تا خودش رو بگیره.

و بعد یک لایه ضخیم تر رو مواد ژله ای به همراه میوه. نکته های اضافه کردن میوه به ژله رو در این پست گفتم. (اینجا) دیگه تکرار نمیکنم. و داخل یخچال قرار میدیم تا ژله ببنده.

و در نهایت باقی مواد پاناکوتا رو در لایه ی بعد از ژله بریزید. و این لایه ی زیرین ما خواهد بود. 

 بعد از اینکه تمام لایه ها بسته شد و سفت شد قالب رو در ظرف سرو مورد نظر برگردونید.

میتونید روی قالب رو با سس توت فرنگی یا میوه توت فرنگی تازه تزیین کنید.

 این پاناکوتا رو با هر نوع میوه ای میتونید درست کنید. سعی کنید لایه هایی که روی هم میریزین از حرارت افتاده باشه و داغ نباشه . ولی خیلی هم نباید بین لایه ها و موادمون سرد بشه. چون سرد شدن هم باعث میشه لایه ها به هم نچسبن. 

پس دو موضوع هست : 

- اگه خیلی داغ باشه رنگها قاطی میشن.

- اگه خیل سرد باشه لایه ها بعد از برگردوندن از هم جدا میشن.

دیدگاه‌ها  

0 #2 لیلا 1394-08-20 04:38
سلام دوست خوبم
من شیرخشک فله ای از لوازم قنادی خریدم اما یه مزه ی شوری ام داره (البته کم) ،یعنی توش نمک هم ریختن .نظر شما چیه ؟
----------------------------
سلام. بعید میدونم. شیر خشک قنادی کلا به شیرینی شیر خشک بچه ها نیست. ولی خوب شورم نیست.
نقل قول کردن
0 #1 پگاه 1394-06-24 20:44
عالی شکلات جان
اگه از شیرخشک نیدو که مال نی نی استفاده بشه مشکلی هست؟
-----------------------
سلام. فکر نمیکنم مناسب باشه. چون شیر خشک قنادی متفاوت هست. ولی میتونید یک بار امتحان کنید به منم بگید نتیجه چی شد.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir