کرم کارامل و ژله توت فرنگی
در سایت به اندازه کافی در مورد ژله ها صحبت کردیم. درست کردن هر نوع دسری که تو اون ژله داره خیلی راحت و پر تنوع هست. و معمولا هم اکثرا اونو دوست خواهند داشت. اما ممکنه یکی مثل من باشه که ژله تنها رو دوست نداشته باشه. برای اون دسته افراد ترکیب های ژله ای میتونه مناسب تر باشه.
در رابطه با علاقه ی من به کرم کارامل هم که کاملا در جریانید. یعنی در حدی که بتونم نون وپنیرم با کارامل مخلوط کنم ، حاضرم این کارو بکنم. اصلا یکی از بهترین خلقت های خدا کرم کارامله.
این پست هم یک دسر ترکیبی خیلی راحت داریم که به علت سرعت زیاد در درست کردن و راحتی میتونه یک پیشنهاد مناسب برای مهمونی ها باشه. خصوصا که نوع ژله اون رو میتونید با تم های مراسم هاتون یکی کنید.
آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1
مواد لازم :
ژله یک بسته
کرم کارامل دو بسته
َشیر برای درست کردن کرم کارامل سه پیمانه
مواد رو متناسب با قالب مورد نظر انتخاب کنید. در مورد قالبها در این پست صحبت کردیم. با لیوان یا پیمانه آب مقدار اندازه ی مواد رو در قالب تخمین بزنید. بهتره طوری تخمین بزنید که بیشتر قالب پر بشه چون ممکنه اگه قالب خالی بمونه نتونید به راحتی دسر رو برگردونید. این مشمول هر نوع دسری میشه.
دو بسته ژله رو با دو لیوان آب جوش باز کنید. (خوندن این پست اجباریه) برای شفافیت ژله رو در بخار کتری یا مکروفر قرار بدید . بعد هم آب سرد رو اضافه کنید و ژله رو در یخچال قرار بدید تا ببنده.
- بهتره میزان آبی که در باز مردن ژله استفاده میکنید برای هر ژله به جای یک پیمانه سه چهارم پیمانه باشه. چه آب سردو چه آب جوش.
- برای سریع تر بستن ژله میتونید اون رو در فریزر قرار بدید ولی حواستون باشه یخ نزنه!
- میتونید به جای آب سرد هم یخ بریزید ، فقط باید سرعتی هم بزنید و مواظب باشید حباب در ژله ایجاد نشه و ژله کدر نشه!
دو بسته کرم کارامل مارک خوب!! رو مطابق دستور روی بسته درست کنید. ولی به جای چهار لیوان شیر سه لیوان شیر برای دو بسته بریزید.(در گوشی بگم مارک مورد معرفی من دراژه هست.)
بزارید خوب خنک بشه کرم کاراملتون. ما نیاز که کارامل درون بسته نداریم. اونو نگه دارید برای تزیین دسر های مختلف.
بعد از اینکه ژله خوب بست. بهتره 5 یا 6 ساعت از بستن ژله بگذره. و کرم کارامل کاملا خنک شد. یعنی اصلا حرارت نداشته باشه! کرم کارامل رو روی ژله بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا کامل ببنده.
در نهایت بعد از بستن کرم کارامل حاشیه ظرف رو باز کنید و با کمی قرار دادن در آب گرم داخل ظرف مورد نظر برگردونید.
یادتون نره کف ظرف مورد نظر رو میخوایید کرم کارامل رو توش برگردونید حتما خیس کنید که اگه دسر در جایی که انتظارش رو دارید فرود نیومد با حرکت بتونید به مکان اصلی انتقالش بدید.
این دسر چون محتوی کرم کارامل هست برای مدت طولانی نباید بمونه و ممکنه آب بیندازه ، پس بعد از برگردوندن زود سرو کنید.
اگه خواستید ژله رو جایگزین و عوض کنید بهتره از ژله های ترش مزه مثل کیوی یا آلبالو یا آناناس استفاده کنید و ژله هایی نظیر موز رو که خیلی شیرین اند توصیه نمیکنم.
اینم یک دسر تنبلونه که واقعا کار خاصی نداره.
خوب اینم از برش خوردش...
هر چند کارمل های حاضری به پای خونگی نمیرسه اما بازم هر چیزی که کارمل داره عشق منه... مثل کیک کرم کارامل یا فلن کیک...
دیدگاهها
-------------------
سلام. بستگی به غلظت سس داره. باعث جدایی نمیشه.
این ک گفتید ژله 5.6 ساعت خوب ببنده بعد کرم کارامل رو روش بریزیم؛ باعث نمیشه ک دولایه از هم جدا شن؟
----------------
سلام
نه فقط چند دقیقه زودتر از یخچال بیرون بیارید تا ژله به دمای محیط برسه