کرم کارامل و ژله توت فرنگی

در سایت به اندازه کافی در مورد ژله ها صحبت کردیم. درست کردن هر نوع دسری که تو اون ژله داره خیلی راحت و پر تنوع هست. و معمولا هم اکثرا اونو دوست خواهند داشت. اما ممکنه یکی مثل من باشه که ژله تنها رو دوست نداشته باشه. برای اون دسته افراد ترکیب های ژله ای میتونه مناسب تر باشه.

در رابطه با علاقه ی من به کرم کارامل هم که کاملا در جریانید. یعنی در حدی که بتونم نون وپنیرم با کارامل مخلوط کنم ، حاضرم این کارو بکنم. اصلا یکی از بهترین خلقت های خدا کرم کارامله.

این پست هم یک دسر ترکیبی خیلی راحت داریم که به علت سرعت زیاد در درست کردن و راحتی میتونه یک پیشنهاد مناسب برای مهمونی ها باشه. خصوصا که نوع ژله اون رو میتونید با تم های مراسم هاتون یکی کنید.

آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1

 

 مواد لازم :

ژله یک بسته

کرم کارامل دو بسته

َشیر برای درست کردن کرم کارامل سه پیمانه

مواد رو متناسب با قالب مورد نظر انتخاب کنید. در مورد قالبها در این پست صحبت کردیم. با لیوان یا پیمانه آب مقدار اندازه ی مواد رو در قالب تخمین بزنید. بهتره طوری تخمین بزنید که بیشتر قالب پر بشه چون ممکنه اگه قالب خالی بمونه نتونید به راحتی دسر رو برگردونید. این مشمول هر نوع دسری میشه.

دو بسته ژله رو با دو لیوان آب جوش باز کنید. (خوندن این پست اجباریه) برای شفافیت ژله رو در بخار کتری یا مکروفر قرار بدید . بعد هم آب سرد رو اضافه کنید و ژله رو در یخچال قرار بدید تا ببنده.

- بهتره میزان آبی که در باز مردن ژله استفاده میکنید برای هر ژله به جای یک پیمانه سه چهارم پیمانه باشه. چه آب سردو چه آب جوش.

- برای سریع تر بستن ژله میتونید اون رو در فریزر قرار بدید ولی حواستون باشه یخ نزنه! 

- میتونید به جای آب سرد هم یخ بریزید ، فقط باید سرعتی هم بزنید و مواظب باشید حباب در ژله ایجاد نشه و ژله کدر نشه!

 دو بسته کرم کارامل مارک خوب!! رو مطابق دستور روی بسته درست کنید. ولی به جای چهار لیوان شیر سه لیوان شیر برای دو بسته بریزید.(در گوشی بگم مارک مورد معرفی من دراژه هست.)

بزارید خوب خنک بشه کرم کاراملتون. ما نیاز که کارامل درون بسته نداریم. اونو نگه دارید برای تزیین دسر های مختلف. 

بعد از اینکه ژله خوب بست. بهتره 5 یا 6 ساعت از بستن ژله بگذره. و کرم کارامل کاملا خنک شد. یعنی اصلا حرارت نداشته باشه! کرم کارامل رو روی ژله بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا کامل ببنده. 

 در نهایت بعد از بستن کرم کارامل حاشیه ظرف رو باز کنید و با کمی قرار دادن در آب گرم داخل ظرف مورد نظر برگردونید. 

یادتون نره کف ظرف مورد نظر رو میخوایید کرم کارامل رو توش برگردونید حتما خیس کنید که اگه دسر در جایی که انتظارش رو دارید فرود نیومد با حرکت بتونید به مکان اصلی انتقالش بدید.

این دسر چون محتوی کرم کارامل هست برای مدت طولانی نباید بمونه و ممکنه آب بیندازه ، پس بعد از برگردوندن زود سرو کنید.

اگه خواستید ژله رو جایگزین و عوض کنید بهتره از ژله های ترش مزه مثل کیوی یا آلبالو یا آناناس استفاده کنید و ژله هایی نظیر موز رو که خیلی شیرین اند توصیه نمیکنم.

اینم یک دسر تنبلونه که واقعا کار خاصی نداره.

خوب اینم از برش خوردش... 

هر چند کارمل های حاضری به پای خونگی نمیرسه اما بازم هر چیزی که کارمل داره عشق منه... مثل کیک کرم کارامل یا فلن کیک...

دیدگاه‌ها  

+3 #2 شیدا 1397-06-19 19:43
سس کارامل هم میتونیم توش استفاده کنیم همراه کارامل یا باعث جدایی لایه ها میشه؟
-------------------
سلام. بستگی به غلظت سس داره. باعث جدایی نمیشه.
نقل قول کردن
+3 #1 نگار123 1396-01-27 22:54
سلام. ممنون از سایت اینقدر خوبتون.
این ک گفتید ژله 5.6 ساعت خوب ببنده بعد کرم کارامل رو روش بریزیم؛ باعث نمیشه ک دولایه از هم جدا شن؟
----------------
سلام
نه فقط چند دقیقه زودتر از یخچال بیرون بیارید تا ژله به دمای محیط برسه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir