ژله خورده شیشه

 اوه مای گاد ، ژله broken-glass !!

یعنی فکر کنم تمام ما حداقل یک بار تا به امروز این ژله رو درست کردیم. یک مدل از این ژله رو هم قبلا در سایت داشتیم. (اینجارو ببینید)

این پست هم تنها در جهت دادن ایده و کامل کردن آرشیو هستش و کاربرد دیگری ندارد!

 من برای کرم این بروکن گلس از کرم وانیلی که در اینجا  میتونید دستور اون رو ببینید استفاده کردم. شما میتونید از هر نوع ژله ای به همراه شیر یا بستنی استفاده کنید. ولی حتما نکات درست کردن ژله رو قبلش مطالعه کنید. و قالب مناسب رو بر اساس این پست انتخاب کنید و با لیوان آب حجم اون رو مشخص کنید. 

من از قالب پاپیون که باهاش انواع دسر هارو میشه تزیین کرد استفاده کردم. 

 مواد لازم :

کرم وانیلی 

 ژله رنگی به میزان لازم

برای درست کردن کرم وانیلی میتونید از دستور پاناکوتای توت فرنگی استفاده کنید. من چون میخواستم فقط از ژله قرمز استفاده کنم ، به نوعی همون ترکیب پاناکوتای توت فرنگی رو استفاده کردم و فقط مدل قالب اون رو عوض کردم. و از میوه در اون استفاده نکردم.

ولی شما میتونید از دستور کرم وانیلی پایه یا هر نوع ژله مثل آلوئورا و آناناس یا موز یا هر چیز دیگری با ترکیب شیر یا ماست یا خامه یا بستنی استفاده کنید.

 یک ظرف مناسب بردارید. من متناسب با قالبم که از طریق پر کردن لیوان آب اندازه گرفتم دیدیم حجم سه بسته ژله توت فرنگی رو نیاز دارم. پس سه تا بسته ژله توت فرنگی رو با سه تا لیوان آب جوش باز کردم. 

برای خوش رنگ تر بودن و شیرین تر شدن ژله سعی میکنیم مقدار آب سرد رو تا جایی که ممکنه کم کنیم. من کلا از یک لیوان آب سرد برای سه بسته ژله استفاده کردم. میتونید بین یک تا دو لیوان آب سرد بریزید. بهتر از یخ استفاده نکنید تا ژله شفافیت لازم رو داشته باشه و کدر نشه.

ژله رو در ظرف مناسب که بهتره چودن یا فلز باشه بریزید و در یخچال قرار بدید تا خوب خودش رو بگیره ، طوری که با چاقو بشه اون رو برش زد.

از اونجایی که من از قالب طرح دار استفاده کردم ، سعی میکنیم یک مقدار ژله در طرح های قالب بریزیم تا وقتی دسر رو برگردوندیم خوشگل باشه. و اجازه میدیم اون ژله هم خودش رو بگیره و ببنده.

 بعد کرم وانیلی یا پایه پاناکوتا رو درست میکنیم. برای ژله بروکن گلس ما نیاز داریم تا کرم واینلی خوب سرد بشه تا رنگ ها در هم نشه. من چون عجله داشتم ظرف محتوی کرم وانیلی رو در آب یخ و سرد قرار دادم و تند تند هم میزنیم تا کرم وانیلی ما خنک بشه.

نکته مهم اینه که کرم داغ نباشه. تا رنگهارو ترکیب نکنه.

من از یک رنگ ژله استفاده کردم ، خوشگلترش میتونه این باشه که از چند رنگ استفاده کنید.

 ژله ای که بسته شد رو با چاقو برش میزنیم و با حرکت یک قاشق یا کفگیر بزرگ از ظرف خارج میکنیم. 

برای بهتر شدن میتونید یک لایه ی نازک از کرم وانیلی رو روی سطح اول از قالب بریزید تا سطح رویه سفید رنگ باشه. و اینطوری یک حالت سورپرایز هم میتونه داشته باشه. چون در ژله سورپرایز مثلا ما از داخل ژله خبر نداریم و لایه ی بیرونی اصلا معرف داخل اون نیست. مثل ژله سورپرایز قلبی که داشتیم.

 بعد از اینکه اون لایه ی نازک کف قالب بست میتونید ژله های برش خورده رو نامنظم در ظرف بریزید و مابین اونهارو با کرم پایه پر کنید تا هر قطعه ژله با کرم پایه جداشده باشه. و قالب رو برای نصف روز در یخچال قرار بدید تا کاملا ببنده.

 و بعد از این مدت زمان ژله رو با چاقو دور گیری کنید و در آب گرم قرار بدید و قالب رو روی ظرف سرو که کمی نم دارش کردید تا در صورتی که ژله در جای خودش بر نگشت اون به جاش سر بدید برگردونید..

 برای خوشمزه تر شدن دسر وانیلی میتونید به جای پودر وانیل از اسانس وانیل استفاده کنید.

میتونید اسانس گا محمدی یا موز یا نارگیل رو جایگزین وانیل کنید و متناسب با اون نوع ژله رو تغییر بدید. و کرم پایه ی شما موزی یا وانیلی یا نارگیلی بشه.

 حتما قبل از استفاده از کرم وانیلی شیرینی اون رو به صورت سرد شده تست کنید که کم یا زیاد نباشه.

میتونید به جای شکر از عسل یا شیر عسلی برای شیرین کردن کرم وانیلی استفاده کنید.

 برخی دسر ها در عین سادگی زیبا و خوشمزه هستن و علاوه بر اینکه شمارو خسته نمیکنه یک مزد خوبم برای تلاش شماست.

 میتونید از ژله رو در ظرف بزرگ مستطیل آماده کنید و بعد به صورت تک نفره با چاقو خیس برش بزنید . اینطوری زیباتر هم خواهد بود.

هر نوع دسری دیگه ای رو هم میتونید جایگزین ژله کنید. به طور مثال پاناکوتای شکلاتی رو میتونید با کرم وانیلی ترکیب کنید. یا دسر دو رنگ را به این صورت و به شکل خرده شیشه درست کنید.

دیدگاه‌ها  

0 #5 مهین 1395-08-27 02:50
ممنون عزیز.عالی ست
-------------------
خواهش میکنم.
نقل قول کردن
0 #4 نسترن. م 1395-02-26 09:29
سلاااااام.
درست کردم عاااااالی شد
ممنوووووون خانوم هنرمند
------------------
سلام. نوش جان. ماشالله کدبانو.
نقل قول کردن
+1 #3 مبینا 1394-09-08 10:04
اگر بخوام یه کیک شکلاتی عالی درست کنم شما چی پیشنهاد میدید؟
-----------------------
کیک شکلاتی خیس و کیک شکلاتی نسکافه ای .
نقل قول کردن
+1 #2 HODA 1394-09-04 19:37
سلام
ممنون از سایت خوب و آموزشای قشنگتون
من کلی از دستوراتون استفاده کردم و دستپختم از وقتی با سایتتون اشنا شدم خیلی خوب شده:)
مخصوصا دسر ها که توش خیلی لنگ میزنم
آبجی کوچیکم عاشق ژلست
حتما در اسرع وقت واسش اینو درست میکنم:)
----------------------
سلام. نوش جان. حتما و بی شک شما هم یک کدبانوی تمام عیار خواهید بود.
نقل قول کردن
+1 #1 z1 1394-09-04 07:33
همیشه عالید
------------------
ممنونم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir