دسر مغزدار

http://s7.picofile.com/file/8246779626/DSC_0602.JPG

 گاهی وقتها ممکنه دلتون دسر خوشمزه بخواد ولی نه فرصت کافی برای درست کردن داشته باشید و نه آرامش و بیکاری . کلا اگه دنبال درست کردن یک دسر خوشمزه و سریع هیتید که خیلی زود نتیجه بده و خیلی هم خوشمزه و زیبا باشه این دسر ترکیبی امروز چیزه خوبی هست.

 مواد لازم :

دو رنگ دسر 

توت فرنگی

کیک شکلاتی

 از این راحت تر هم چیزی هست؟ اگه دسر رو توی خونه درست کنید که من ترجیح میدم از این دستور (دسر دو رنگ) استفاده کنم. خیلی سریع درست میشه. با این تفاوت که قسمت وانیلی رو با اسانس موز مزه دار کردم و به دسر موزی تبدیل شد. یک قاشق چایخوری اسانس موز کافیه.

برای قسمت شکلاتی میتونید از این دستور هم استفاده کنید. (پاناکوتا شکلاتی) خیلی خوشمزه و با طعم موز هم تقارن داره.

حالا اگه به میزان وسیعی حس تنبلی دارید و به میزان وسیع تر حس خوردن یک خوردنی خوشمزه ، بهتره توی یخچال یا مارکت خونتون همیشه یکی دو بسته دسر آماده داشته باشید. از نوع پختنی و مارک خوب. دسر شکلاتی ، موزی ، توت فرنگی و نسکافه پیشنهاد منه که همیشه داشته باشید به کار میاد!

دسر رو طبق دستور روی بسته با نصف لیوان شیر کمتر  آماده کنید. 

http://s6.picofile.com/file/8246779484/download_4_.jpg

 یک سری ظرف دسر تک نفره آماده کنید و کف اونو کمی دسر بریزید. روی دسر یک تکه کیک آماده که بهتره از نوع خوشمزه و شکلاتی باشه قرار بدید. من این مدلی که توی عکس هست رو میپسندم. شما میتونید براونی یا هر نوع کیکی که دوست دارید قرار بدید. برای اینکه بهتر دیده بشه میتونید قسمت موزی رو کیک قرار بدید و یا کیک وانیلی در قسمت شکلاتی. یعنی تضاد رنگی رو رعایت کنید. کیک رو در مرکز دسر قرار بدید و دو اون رو آزاد قرار بدید. زمانی کیک رو در دسر فرو کنید که نیم بند باشه و کیک فرو بره و با ریختن مجدد دسر بالا نیاد. 

کیک رو در مرکز قرار بدید و لایه ی بعدی رو بعد از کمی بسته شدن لایه ی قبل و کیک بریزید .

http://s7.picofile.com/file/8246779576/download.jpg

تا همین جا کافیه. میتونید از مواد دسر اول کمی نگه دارید یا یک لایه دسر دیگه مثل توت فرنگی روی لایه ی قبلی بریزید. این دسر لایه لایه باید ریخته بشه و دیده بشه. اینطوری یک دسر چند لایه ی خوشگل دارید. که سریع درست شده.

در یخچال قرار بدید تا ببنده . حدود دو ساعت بیشتر زمان نمیبره. و در نهایت روی دسر رو با توت فرنگی و سس توت فرنگی تزیین کنید.

http://s6.picofile.com/file/8246779442/download_1_.jpg

 دیگه از این سریع تر و آسون تر واقعا چیزی به ذهنم نرسید. اینم برای اونایی که میگن همه ی دسر ها سخته و قالب میخواد. این نه قالب میخواد نه واردی و نه وقت.

 برای دسر ها میتونید از انواع دسر های دیگه که در قسمت دسر ها در منوی موضوعی هست ایده بگیرید.

برای ریختن مواد دسر بهتره اجازه بدید از حرارت بیفته ولی نبنده. حرارت بالا باعث میشه رنگها مخلوط و کیک میانی خمیر بشه. 

http://s7.picofile.com/file/8246779592/DSC_0578.JPG

 میتونید در لایه ی دسر از موز خرد شده یا توت فرنگی هم استفاده کنید.

وقتی قاشق رو داخل دسر میزنید اصلا انتظار دیدن این طعم کیک خیس و خوشمزه رو ندارید. خیسی دسر به کیک منتقل میشه و یک طعم بهشتی خوب رو ایجاد میکنه.

http://s6.picofile.com/file/8246779584/DSC_0576.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #3 عشق اشپزی 1395-02-06 21:36
سلام عزیزم خیلی خیلی خوشحالم که تندتند دستور جدید میذارید ,منتظر دستور کاک هستم ,عدس پلو باگوشت هیات یه طعم خاصی داره میشه لطف کنید دستورش بذارید نمیدونم جه ادویه ای توش استفاده میکنن که انقدر خوب میشه,من تازگی نامزد کردم خیلی دوست دارم تو سایتت تمام دستورا باشه که من وقتی عروسی کردم باخیال راحت ازش استفاده کنم ,ببخشید طولانی شد
----------------------
سلام عدس پلو داریم تو سایت. خوش اومدید
ادویه عدس پلو هل و دارچین و زیره گاها و گلاب و زعفران هست.
نقل قول کردن
0 #2 نسترن. م 1395-02-06 08:19
سلااااام. من اصلا نگرفتم چی شد!!!! کیکو که گذاشتی ت ی عوس یهویی یه چیز قهوه ای ریختی روش یا کیکت خیس خورده و باز شده!!تصویر گویای مطلب نیست شکلات جانم. مگه کمی دسر نریختی بعد کیک بعد دوباره دسر پس این مایع شل قهوه ای توی عکس چیه!!؟؟؟؟
بازم ممنوووووون شکلات خانوم
---------------------
سلام. دسر من هم رنگ کیکم بود. بهتره رنگ متفاوت انتخاب کنید خوب دیده بشه. بله اول دسر بعد کیک وسط قرار داده میشه و بعد مجدد دسر رو کم کم میریزیم. طوری که جای کیک تکون نخوره و بعد کاملا دسر رو روی کیک میریزم.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1395-02-05 20:14
سلام چقدر اسون بودمیشه مارک دسرتوبگی؟؟
-------------------------
سلام. شیبابا
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir