پلمبیر آناناس بدون تخم مرغ

 پلمبیر یک دسر خوشمزه و مرسوم هست که خیلی خیلی رواج پیدا کرده معمولا با آناناس درست میشه ولی با میوه های دیگه مثل موز یا انبه هم میتونید درستش کنید. 

ولی یک ایراد بزرگ برای وسواسی هایی مثل من و حساس هایی مثل شما داره و اون وجود تخم مرغ خام در دسر هست. اگه مثل من هیچ جوره نمیتونید از خیر خوردن این دسر بگذرید و نمیتونید تخم مرغ خام رو هم باهاش کنار بیایید حتما از این دستور کافه شکلات استفاده کنید.

این دسر با این تغییراتی که جلوتر میبینید دو سه تا حسن داره. یکی اینکه پلمبیر با تخم مرغ حتما باید در فریزر نگه داری بشه و زود هم سرو و خورده بشه تا آب نشه ولی با این روش دیگه نیازی نیست زود سرو بشه و خطر آب شدن و شره کردن نداره.

از طرفی تخم مرغ خام که هم خیلی ها با بوش مشکل دارن و خیلی ها هم با نفس استفاده از اون مشکل دارن که ممکنه آلودگی داشته باشه رو استفاده نکردید.

 مواد لازم:

 شیر نصف پیمانه

پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری

 خامه فرم گرفته یک پیمانه

ژله آناناس یک بسته

بستنی وانیلی یک و نیم پیمانه

کمپوت آناناس یک قوطی (آناناس خرد شده یک پیمانه)

 مغز گردو نصف پیمانه خرد شده

خلال پسته نصف پیمانه

خلال بادام در صورت تمایل کمی

اسانس وانیل یا آناناس یا گلاب یک دوم قاشق چایخوری

اگه دنبال رژیم غذایی مناسب هستید بهتره از شیر کم چرب و ژله بدون شکر که رژیمی هست استفاده کنید تا کالری این دسر پر از کالری و خوشمزه و مقوی رو کمی کم کنید. بستنی هم میتونید مخصوص دیابتی ها و کم شیرین تهیه کنید. 

خامه فرم گرفته  را مطابق دستوری که قبلا گفتیم آماده کنید. اگه نمیخوایید دسر خیلی شیرین باشه میتونید از پودر قند کمتری در تهیه ی خامه استفاده کنید. نیاز نیست خامه خیلی سفت باشه چون برای تزیین نمیخواییم و میره توی دسر. حتی میتونید قبل از استفاده خامه پاکت صورتی رو با همزن بزنید تا پف کنه. 

بستنی و خامه نیم ساعت قبل از استفاده از فریزر در بیارید تا شل بشه و قابل استفاده باشه.

ژلاتین رو با نصف یک لیوان آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید و بعد روی بخار کتری قرار بدید تا کاملا ذوب بشه. و بعد کنار قرار بدید تا خنک بشه.

پودر ژله رو با نصف لیوان آبجوش مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار بدید تا کاملا ذوب بشه و بعد کنار بگذارید تا خنک بشن.

بستنی و شیر و خامه فرم گرفته رو مخلوط کنید و بعد خلال پسته و بادام و گردو رو اضافه کنید و آب کمپوت آناناس رو بگیرید و آناناس رو خرد کنید و بعد به همراه کمی اسانس(نصف قاشق چایخوری) هر نوع اسانسی که دوست دارید به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.

 قالب رو آماده کنید. اگه دوست دارید روی قالب چیز خاصی مثل آناناس باشه میتونید یک سوم یک بسته پودر ژله آلوئورا رو با یک سوم لیوان آب جوش باز کنید و بعد سه قاشق آب سرد بهش اضافه کنید و کف قالب بریزید تا نیم بند بشه و بعد روی اون رو هر چی دوست دارید بچینید. 

چون قبلا تمام این کارهارو با هم تمرین کردیم من دیگه خیلی جزئی توضیح نمیدم. 

و بعد قالب رو داخل یخچال قرار بدید تا خنک بشه. مواد پلمبیر رو آماده کردیم. فقط مونده اضافه کردن ژلاتین و ژله به مواد بستنی. 

 وقتی ژله خنک شد به مواد بستنی اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. و بعد ژلاتین خنک شده. حتما این دو ماده باید خنک شده باشن و بعد از اضافه کردن سریع هم بزنید تا هم حالت پفکی بگیره و هم یکدست بشه. 

حالا سرعتی قالب رو بیارید و مواد رو توی قالب بریزید و با فشار دست و قاشق صاف کنید تا یکدست بشه. 

حالا قالب رو برای مدت چهار پنج ساعت و تا زمانی که ببنده داخل یخچال قرار بدید . و بعد با روش هایی که قبلا گفتیم. دور دسر رو با چاقو باز کنید و داخل آب گرم فرو کنید و سریع برگردونید در ظرف مورد نظر برای سرو و حتما ظرف رو قبلش خیس کنید تا اگه جای مناسب برنگشت با سر دادن به جای مورد نظر لیزش بدید.

 خوب دیگه فکر کنم تمام نکات رو گفتم. برای لایه ی رویی میتونید از خلال پسته و گردو و اناناس درسته مثل تصویر استفاده کنید. و به همون روش ژله آلوئورا باید مواد رو بچینید.

برای خوش رنگ شدن این دسر میتونید یک قاشق زعفران به مواد اضافه کنید. ولی از نظر من همون رنگ ژله که زرد رنگه کفایت میکنه.

 امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

دیدگاه‌ها  

+1 #6 arezoo 1395-11-30 07:12
واقعا عالی بود.ممنون از سایت خوبتون :-* :-* :-*
------------------------
خواهش میکنم نوش جان.
نقل قول کردن
+1 #5 نسترن م 1395-03-11 03:51
عاااااااالی. مگه میشه ما از رو دست شما تقلب کنیم و چیزی درست کنیم و بد بشه!!!!!ِ!
انصافا من بیشتر چیزهایی که ازینجا برداشتم درجه یک بوده.
ممنووووون شکلات جووون
-------------------
نوش جان. شما خودتون خوش ذوق و با سلیقه اید و تماما هنر خودتونه که منو مشعوف میکنه. ممنونم.
نقل قول کردن
+1 #4 نسترن. م 1395-02-19 10:44
سلااااام.
عااااالی بود. با اجازه تون من دیگه شیر نریختم و ژلاتین را هم با آب کمپوت آناناس باز کردم تا خیلی آناناسی بشه.
ممنووووون شکلات هنرمند
------------------
سلام. نوش جونتون. چطور بود حالا؟
نقل قول کردن
0 #3 مینا... 1395-01-29 10:42
عزیزم اگه خامه فرم گرفته نباشه مشکلی پیش میاد؟!
-----------------------
نه همون خامه معمولی رو با همزن بزنید تا سبک بشه. خیلی هم سفت نبود اشکال نداره.
نقل قول کردن
0 #2 نسترن. م 1395-01-28 04:01
سلااااام.
من هم اصلا سراغ دسرهایی که توشون تخم مرغ خام داره نمیرم. حتما این دسر خوشمزه ی شما رو درست میکنم و خبرشو بهتون میدم. مطمئنم با دستورهای خوب و کامل شما همه میتونن به خوبی درست کنن. انشاءالله
ممنوووون خانوم با سلیقه
-----------------
نوش جان. من تا وقتی قرار باشه برای خودم چیزی درست کنم هر چیزی رو امتحان میکنم ولی اگه قراره دستورو به کسی بدم یا اهالی خانواده بخورن بهداشت برام خیلی خیلی مهم میشه.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1395-01-26 19:47
سلام چ جالبو با مزه خوشمزه :lol: :lol:
---------------------
سلام... نوش جان. خصوصا برای شما که دسر پنیری هم دوست ندارید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir