کاسترد و کوکتل میوه

 توی روزهای گرم ماه رمضان امسال من یکی که حوصله ی درست کردن چیزهای سخت و طولانی رو ندارم. کلا از کنار گاز واستادن فراری شدم حسابی. برای همین حتی برای درست کردن دسر سعی میکنم راحت ترین و ساده ترین اون رو انتخاب کنم. 

 قبلا توی سایت در مورد کسترد و انواع اون صحبت کردیم. این دسر هم از کاسترد و کوکتل میوه درست میشه که سریع آماده میشه. خصوصا اگه یک کمپوت کوکتل میوه داشته باشید. 

 مواد لازم:

 پودر کاسترد سه قاشق غذاخوری

 شیر دو پیمانه 

شکر سه قاشق غذاخوری 

کمپوت میوه های استوایی یا میوه ی تازه یک پیمانه

موز دو عدد

 

 پودر کاسترد رو به همراه سه تا چهار قاشق غذاخوری شکر به همراه شیر سرد مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید تا غلیظ بشه.

هم زدن باید مداووم باشه تا مواد یکدست بشه و ته نگیره .

چون در مورد درست کردن کاسترد قبلا خیلی توضیح دادم دیگه تکرار نمیکنم. کسترد آماده شده رو در ظرف های مناسب کوچک و تک نفره قرار بدید و داخل یخچال قرار بدید برای سه تا چهار ساعت تا سفت بشه.

 از هر نوع میوه ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید. از نظر من موز و انبه از ضروری هاست. و توت فرنگی شکری. به این شکل که توت فرنگی رو روش شکر بریزید و اجازه بدید یکی دو روز در یخچال بمونه و آب بیندازه و بعد اونو در دسر های استفاده کنید. 

بعد از سفت شدن کاسترد موز رو خرد کنید و روی اون بریزید و بعد کمپوت میوه رو که آب اضافی اون رو گرفتید اضافه کنید. حتما باید آب اضافی گرفته بشه که دسر آب نیندازه.

در صورت تمایل از توت فرنگی شکری ، انگور و انبه هم استفاده کنید. 

 و بعد دسر رو سرو کنید. همونطوری که گفتم اضافه کردن هر نوع چیز دیگه ای به کاسترد باید در آخرین لحظات و نزدیک به سرو باشه تا آب نیندازه. و باید زود مصرف بشه. نباید کاسترد رو چند روز در یخچال نگه داشت. این دسر سریع آماده میشه ، پس نیاز نداره زمان طولانی برای آماده کردن اون وقت بزارید.

میتونید میوه ها رو لا به لا و بین لایه هایی از کاسترد بریزید. و این کار رو باید زمانی که کاسترد رو هنوز در ظرف نریختید انجام بدید. ولی باز هم تکرار میکنم آب اضافی میوه ها باید گرفته بشه.

 میزان شکر کاسترد بستگی به خودتون داره ولی بهتره کم شیرینش نکنید چون میوه ها تقریبا خیلی شیرین نیستند و بهتره دسر پایه کسترد شیرین باشه. 

از مارک خوب کاسترد استفاده کنید. من از کنت راضی ام، خدا ازش راضی باشه.

 میتونید از خامه فرم گرفته و کرم های مختلف دیگه هم استفاده کنید. مثل کرم شانتی  و .... در کل این دسر میتونه با خیلی چیزها ترکیب بشه و انشالله نوش جان کنید ... 

در صورت تمایل میتونید یک لایه هم ژله مثلا ژله توت فرنگی یا موز هم به لایه ها اضافه کنید.

 در صورت تمایل میتونید یک تا دو قاشق خامه به مواد کاسترد اضافه کنید. 

دیگه حرفم نمیاد... چند تا عکس میزارم تا افطار بشه... !!! دیگه نفسی برای حرف زدن نمونده. 

ولی این دسر انقدر سریع اماده میشه و انقدر خوشمزه است که واقعا می ارزه همین الان بلند شید و درستش کنید. عالیه عالی و همه پسند! 

 سفره های افطار میتونه با چیزهای کوچیکی مثل این زیبا بشه. 

مارو از دعای خیر خودتون بی نصیب مگذارید.خصوصا در شبهای قدر...

دیدگاه‌ها  

0 #5 یگانه 1396-07-03 07:28
عزیززززززم فوق العادست هنرت :-)
-------------------
مرسی گلم لطف داری
نقل قول کردن
+2 #4 مهری فا ضلی 1395-06-08 13:14
بسیار عالی مرسی
-------------------
نوش جان.
نقل قول کردن
+1 #3 سمانه محمودی 1395-04-08 14:47
سلام خسته نباشید همشهری عزیز می خواستم بابت مطالب بسیار خوبتون تشکر کنم سایت بسیار عالی و پرباری دارین اگه ممکنه طرز تهیه آش امام رو هم بزارید.ممنون
--------------------------
سلام. ممنونم از لطف شما. طرز تهیه آش امام در قسمت آشهای سایت موجود هست
نقل قول کردن
+1 #2 نرگس 69 1395-04-06 11:53
سلام عزیزم میتونی یه غذا ی خوشمزه با میگو :cry: اموزش بدی؟من حتما باید میگوبخورم ولی متنفرم ازش
اگه امکان داره تمام فوت وفنشوبگو حتی پاک کردنشم من بلد نیستم
---------------------
سلام... دست روی چیزی گذاشتی که ازش نفرت دارم. ولی چشم. به زودی
نقل قول کردن
+2 #1 هدی 1395-04-05 19:25
فوق العاده ای شکلات جان. خوش باشی
-----------------------
ممنونم از لطف شما
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir