کاسترد و کوکتل میوه
توی روزهای گرم ماه رمضان امسال من یکی که حوصله ی درست کردن چیزهای سخت و طولانی رو ندارم. کلا از کنار گاز واستادن فراری شدم حسابی. برای همین حتی برای درست کردن دسر سعی میکنم راحت ترین و ساده ترین اون رو انتخاب کنم.
قبلا توی سایت در مورد کسترد و انواع اون صحبت کردیم. این دسر هم از کاسترد و کوکتل میوه درست میشه که سریع آماده میشه. خصوصا اگه یک کمپوت کوکتل میوه داشته باشید.
مواد لازم:
پودر کاسترد سه قاشق غذاخوری
شیر دو پیمانه
شکر سه قاشق غذاخوری
کمپوت میوه های استوایی یا میوه ی تازه یک پیمانه
موز دو عدد
پودر کاسترد رو به همراه سه تا چهار قاشق غذاخوری شکر به همراه شیر سرد مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید تا غلیظ بشه.
هم زدن باید مداووم باشه تا مواد یکدست بشه و ته نگیره .
چون در مورد درست کردن کاسترد قبلا خیلی توضیح دادم دیگه تکرار نمیکنم. کسترد آماده شده رو در ظرف های مناسب کوچک و تک نفره قرار بدید و داخل یخچال قرار بدید برای سه تا چهار ساعت تا سفت بشه.
از هر نوع میوه ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید. از نظر من موز و انبه از ضروری هاست. و توت فرنگی شکری. به این شکل که توت فرنگی رو روش شکر بریزید و اجازه بدید یکی دو روز در یخچال بمونه و آب بیندازه و بعد اونو در دسر های استفاده کنید.
بعد از سفت شدن کاسترد موز رو خرد کنید و روی اون بریزید و بعد کمپوت میوه رو که آب اضافی اون رو گرفتید اضافه کنید. حتما باید آب اضافی گرفته بشه که دسر آب نیندازه.
در صورت تمایل از توت فرنگی شکری ، انگور و انبه هم استفاده کنید.
و بعد دسر رو سرو کنید. همونطوری که گفتم اضافه کردن هر نوع چیز دیگه ای به کاسترد باید در آخرین لحظات و نزدیک به سرو باشه تا آب نیندازه. و باید زود مصرف بشه. نباید کاسترد رو چند روز در یخچال نگه داشت. این دسر سریع آماده میشه ، پس نیاز نداره زمان طولانی برای آماده کردن اون وقت بزارید.
میتونید میوه ها رو لا به لا و بین لایه هایی از کاسترد بریزید. و این کار رو باید زمانی که کاسترد رو هنوز در ظرف نریختید انجام بدید. ولی باز هم تکرار میکنم آب اضافی میوه ها باید گرفته بشه.
میزان شکر کاسترد بستگی به خودتون داره ولی بهتره کم شیرینش نکنید چون میوه ها تقریبا خیلی شیرین نیستند و بهتره دسر پایه کسترد شیرین باشه.
از مارک خوب کاسترد استفاده کنید. من از کنت راضی ام، خدا ازش راضی باشه.
میتونید از خامه فرم گرفته و کرم های مختلف دیگه هم استفاده کنید. مثل کرم شانتی و .... در کل این دسر میتونه با خیلی چیزها ترکیب بشه و انشالله نوش جان کنید ...
در صورت تمایل میتونید یک لایه هم ژله مثلا ژله توت فرنگی یا موز هم به لایه ها اضافه کنید.
در صورت تمایل میتونید یک تا دو قاشق خامه به مواد کاسترد اضافه کنید.
دیگه حرفم نمیاد... چند تا عکس میزارم تا افطار بشه... !!! دیگه نفسی برای حرف زدن نمونده.
ولی این دسر انقدر سریع اماده میشه و انقدر خوشمزه است که واقعا می ارزه همین الان بلند شید و درستش کنید. عالیه عالی و همه پسند!
سفره های افطار میتونه با چیزهای کوچیکی مثل این زیبا بشه.
مارو از دعای خیر خودتون بی نصیب مگذارید.خصوصا در شبهای قدر...
دیدگاهها
-------------------
مرسی گلم لطف داری
-------------------
نوش جان.
--------------------------
سلام. ممنونم از لطف شما. طرز تهیه آش امام در قسمت آشهای سایت موجود هست
اگه امکان داره تمام فوت وفنشوبگو حتی پاک کردنشم من بلد نیستم
---------------------
سلام... دست روی چیزی گذاشتی که ازش نفرت دارم. ولی چشم. به زودی
-----------------------
ممنونم از لطف شما