دسر پنیری (Cheese Dessert)

http://s5.picofile.com/file/8130915284/IMG_1861.JPG

دسر امروز اسم نداره. یعنی کلی فکر کردم که چی بزارمش.

ماجرا از اونجایی شروع شد که خواستم چیز کیک کلاسیک درست کنم. بعد دیدم اصلا اصلا حال درست کردن کیک شیفون ندارم. بعد گفتم خوب عیب نداره کراست بیسکوئیت و کره میزنم.

بعد کراست رو آماده کردم و دیدم ای دل غافل ژلاتین ندارم.  اونوقت منی که همیشه انبار وسایل دسر و شیرینی پزیم پره !!! یعنی رسما دیدم قسمت نیست چیز کیک درست کنم. بعد با خودم گفتم قسمت نیست چیز کیک درست کنم اما میتونم یک دسر پنیری اختراع کنم که!

و این شد نتیجه کار ما!!!

حالا اسمشو میشه بزاریم چیز کیک بدون کراست! یا ژله پنیری! یا دسر پنیر یا چیز دیزرت! یا هر چی شما بگید.

مهم نتیجه کار بود که خیلی عالی تموم شد.

 مواد لازم :

ژله آناناس یک بسته

خامه فرم گرفته 200 گرم

پنیر ماسکارپونه 200 گرم

آب جوش 1 لیوان

http://s5.picofile.com/file/8130914968/IMG_1860.JPG

خوب تا اونجایی گفتم که ژلاتین نبود ! بعدم نمیتونستم یک بچه فسقلی رو بردارم و برم دنبال ژلاتین. تصمیم بر این شد که ژله بزنم داخل چیز کیک که الحق بهترین تصمیم رو گرفتم.

اول ژله رو با یک لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم حسابی شفاف بشه و بعد خنک بشه.

بعد پنیر رو خوب هم میزنیم تا یک دست بشه.

و خامه رو بهش اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم تا موادمون یک دست بشه.

http://s5.picofile.com/file/8130914734/IMG_1851.JPG

 بعد ژله خنک شده رو به موادمون اضافه میکنیم. من برای خنک کردن ژله از دو تکه یخ استفاده کردم. و مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا یک دست بشه.

http://s5.picofile.com/file/8130914750/IMG_1852.JPG

 و داخل ظرف میریزیم. یک نکته بگم. به خاطر وجود پنیر بافت این دسر بسیار نرمه و اگه دوست دارید قالبی درستش کنید بهتره یک قاشق ژلاتین توش برسید. چون من جدم رو جلو چشمم دیدم تا این ژله از قالب بیرون اومد.(تازه منی که استاد بیرون آوردن ژله از قالبمآیکون یک خودشیفته)

http://s5.picofile.com/file/8130915376/IMG_1867.JPG

 حالا مواد رو توی ظرف تک نفره یا ظرف یا قالب میریزیم و میزاریم توی یخچال و 24 ساعت بهش دست نمیزنیم. بعد از 24 ساعت مجازید برید سراغش و نوش جونش کنید.

نکته::: کلیه ی دسر های پنیری برای به مزه اومدن حداقل باید 24 ساعت توی یخچال بمونن!!

http://s5.picofile.com/file/8130914800/IMG_1856.JPG

 بافت این دسر بسیار نرم و خوبه. در ضمن اگه دوست دار چیز کیکید این بهترین دسر پنیری زندگیتون خواهد بود. ولی اگه اهل پنیر و دسرهای پنیری نیستید اصلا و ابدا سراغشم نیایید چون طعم پنیر توش مشهوده!

میتونید با هر نوع ژله ای این دسر رو درست کنید ولی بهتره از ژله های خیلی شیرین مثل موز استفاده نکنید. توت فرنگی هم گزینه مناسبیه.

یکی از اون دور دستها پرسید پس کراست آماده شده ی بیسکوییت و کره رو چی کردی؟!

چه نکته خوبی اشاره شد براشون دست بزنید لطفا

نشستم کوفته قلقلی درستشون کردم به همراه دخترم خوردیم. البته من میخوردم و اون خورد میکرد میریخت زمین. بچه ام نمیخواست مامانش بی کار بمونه !سریع براش کار درست کرد.

http://s5.picofile.com/file/8130914834/IMG_1859.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #5 نسترن .م 1397-02-09 05:36
سلاااام خانوم هنر مند . من دسرهای پنیری را که درست میکنم ؛یا تو قالب تکسچر میریزم و یا قالب سه بعدی ؛بعد فریزش میکنم و چند ساعتی که گذشت و یخ زد ؛تو ظرف سرو بر می گردونم . اینطوری جدمم جلوی چشمم نمیاد و دسر خیلی تمیز در میاد . اصلا هم بعد از باز شدن یخش تغییری در بافتش بوجود نمیاد .
ممنوووون شکلات جون :-* :-* :-*
چ-------------------
سلام. خوب این یک روش اصولی هست و کاملا درسته. خصوصا برای زمانی که بخواییم روی دسر رو با سس فرانسوی یا سس مخملی کاور کنیم.
نقل قول کردن
0 #4 بهار74 1395-03-30 12:59
عالی ;-) ;-) خیلی خوش مزه بود..
----------------------
نوش جان
نقل قول کردن
+3 #3 ندا n 1393-11-12 18:17
خیلی عالییی عزیزم
-----------------
ممنون . قربونت برم.
نقل قول کردن
+6 #2 غزاله 1393-10-30 20:48
مرسی عالی شده.راستی میشد که روی کراستتون همین موادو بریزین.دیگه مشکل برگردوندنم نداشتید
--------------------
ممنون از شما
نقل قول کردن
+3 #1 ملودی 1393-07-16 14:36
فوق العادست
-----------
نظر لطف شماست
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir