دسر پنیری (Cheese Dessert)
دسر امروز اسم نداره. یعنی کلی فکر کردم که چی بزارمش.
ماجرا از اونجایی شروع شد که خواستم چیز کیک کلاسیک درست کنم. بعد دیدم اصلا اصلا حال درست کردن کیک شیفون ندارم. بعد گفتم خوب عیب نداره کراست بیسکوئیت و کره میزنم.
بعد کراست رو آماده کردم و دیدم ای دل غافل ژلاتین ندارم. اونوقت منی که همیشه انبار وسایل دسر و شیرینی پزیم پره !!! یعنی رسما دیدم قسمت نیست چیز کیک درست کنم. بعد با خودم گفتم قسمت نیست چیز کیک درست کنم اما میتونم یک دسر پنیری اختراع کنم که!
و این شد نتیجه کار ما!!!
حالا اسمشو میشه بزاریم چیز کیک بدون کراست! یا ژله پنیری! یا دسر پنیر یا چیز دیزرت! یا هر چی شما بگید.
مهم نتیجه کار بود که خیلی عالی تموم شد.
مواد لازم :
ژله آناناس یک بسته
خامه فرم گرفته 200 گرم
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
آب جوش 1 لیوان
خوب تا اونجایی گفتم که ژلاتین نبود ! بعدم نمیتونستم یک بچه فسقلی رو بردارم و برم دنبال ژلاتین. تصمیم بر این شد که ژله بزنم داخل چیز کیک که الحق بهترین تصمیم رو گرفتم.
اول ژله رو با یک لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم حسابی شفاف بشه و بعد خنک بشه.
بعد پنیر رو خوب هم میزنیم تا یک دست بشه.
و خامه رو بهش اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم تا موادمون یک دست بشه.
بعد ژله خنک شده رو به موادمون اضافه میکنیم. من برای خنک کردن ژله از دو تکه یخ استفاده کردم. و مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا یک دست بشه.
و داخل ظرف میریزیم. یک نکته بگم. به خاطر وجود پنیر بافت این دسر بسیار نرمه و اگه دوست دارید قالبی درستش کنید بهتره یک قاشق ژلاتین توش برسید. چون من جدم رو جلو چشمم دیدم تا این ژله از قالب بیرون اومد.(تازه منی که استاد بیرون آوردن ژله از قالبم
آیکون یک خودشیفته
)
حالا مواد رو توی ظرف تک نفره یا ظرف یا قالب میریزیم و میزاریم توی یخچال و 24 ساعت بهش دست نمیزنیم. بعد از 24 ساعت مجازید برید سراغش و نوش جونش کنید.
نکته::: کلیه ی دسر های پنیری برای به مزه اومدن حداقل باید 24 ساعت توی یخچال بمونن!!
بافت این دسر بسیار نرم و خوبه. در ضمن اگه دوست دار چیز کیکید این بهترین دسر پنیری زندگیتون خواهد بود. ولی اگه اهل پنیر و دسرهای پنیری نیستید اصلا و ابدا سراغشم نیایید چون طعم پنیر توش مشهوده!
میتونید با هر نوع ژله ای این دسر رو درست کنید ولی بهتره از ژله های خیلی شیرین مثل موز استفاده نکنید. توت فرنگی هم گزینه مناسبیه.
یکی از اون دور دستها پرسید پس کراست آماده شده ی بیسکوییت و کره رو چی کردی؟!
چه نکته خوبی اشاره شد براشون دست بزنید لطفا
نشستم کوفته قلقلی درستشون کردم به همراه دخترم خوردیم. البته من میخوردم و اون خورد میکرد میریخت زمین. بچه ام نمیخواست مامانش بی کار بمونه !سریع براش کار درست کرد.
دیدگاهها
ممنوووون شکلات جون
چ-------------------
سلام. خوب این یک روش اصولی هست و کاملا درسته. خصوصا برای زمانی که بخواییم روی دسر رو با سس فرانسوی یا سس مخملی کاور کنیم.
----------------------
نوش جان
-----------------
ممنون . قربونت برم.
--------------------
ممنون از شما
-----------
نظر لطف شماست