موس کیک شکلاتی

http://s5.picofile.com/file/8135949300/IMG_0274.JPG

امروز یک دسر شکلاتی خیلی خوشمزه داریم. این دسر ترکیبی بین موس , کیک  و دسر شکلاتی هستش و فوق العاده خوشمزه است . البته به خاطر مواد تشکیل دهنده اش کمی سنگینه و برای مواقع مهمونی به تنهایی میتونه دسر یک جمع 15 نفره یا حتی بیشترم باشه.

درسته که کمی درست کردنش وقت گیره اما به زحمتش می ارزه.

مواد لازم کیک :

تخم مرغ 6 عدد

پودر شکر 80 گرم

آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری

آب یک قاشق غذاخوری

شکلات 150 گرم

پودر کاکائو مرغوب 25 گرم

 

مواد لازم موس :

شکلات 400 گرم

خامه فرم گرفته 750 گرم

پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری

 

مواد لازم دسر شکلاتی :

یک بسته دسر شکلاتی دکتر اوکتر که مطابق دستور روی جعبه درست کنید

یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

پودر قهوه ی آماده یک قاشق سوپخوری

اول از همه باید کیک را درست کنیم. برای این کار ابتدا زرده ها و سفیده ها رو از هم جدا کنید. توجه کنید اصلا زرده تخم مرغ وارد سفیده نشه. و ظرفی که سفیده ی تخم مرغ را توش میریزید کاملا تمیز باشه و خیسم نباشه.

سفیده تخم مرغ را با همزن انقدر میزنیم تا پوک بشه و کامل پف کنه. بعد اونو میزاریم توی یخچال و میریم سراغ زرده تخم مرغ. زرده تخم مرغ را با پودر شکر (پودر شکر متفاوته با پودر قند) هم میزنیم تا جایی که سفید رنگ بشه.آرد ذرت و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم و به مخلوط زرده تخم مرغ و پودر شکر که خوب زدیمش اضافه میکنیم.

شکلات را با روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) دوب میکنیم و به همراه آب به مخلوط زرده ها اضافه میکنیم و انقدر هم میزنیم تا موادمون یکنواخت بشه. حالا سفیده تخم مرغ را کم کم به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکنواخت بشه مواد.

موادمون را داخل یک قالب 20 در 30 که کفشو کاغظ روغنی انداختیم پهن میکنیم و میزاریم توی فری که از 15 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه روشن و گرم کردیم برای مدت 15 تا 20 دقیقه (بستگی داره به دمای فرتون) تا کیکمون بپزه.

توجه کنید این کیک چون شکلات داره زود میسوزه!!!!!!!

http://s5.picofile.com/file/8135949250/IMG_0222.JPG

خوب حالا بریم موس درست کنیم. 400 گرم شکلات رو به روش بن ماری آب میکنیم. من از شکلات تلخ استفاده کردم. خامه فرم گرفته شیرینه و تلخی شکلات رو جبران میکنه. برای اضافه کردن شکلات به خامه اگه میخوایید مشکلی بر نخورید اول دو یا سه قاشق خامه رو با شکلات خوب مخلوط کنید و بعد که کاملا یک دست شد شکلات رو به باقی خامه اضافه کنید و با همزن انقدر بزنید تا فرم بگیره.(از اولم خامه فرم گرفته استفاده کنید!!!!!!) و در آخر کم کم پودر کاکائو را اضافه کنید. بچشید و تلخی و شیرینیش رو اندازه بگیرید.

کیکمو که پخت اونو از فر خارج کنید و سردش کنید و به اندازه ظرفتون برش بدید. بهتره از قالب کمر بندی استفاده کنید. کف قالب رو با کیک پوشش بدید. باقی کیک رو مکعبی درشت خرد کنید و موس اضافه کنیدجوری که کیک دیده بشه داخل موس. و موس رو روی لایه ی کیکی که کف ظرف ریختید بریزید. سطح کار را صاف کنید و بزارید توی یخچال تا خنک بشه.

http://s5.picofile.com/file/8135949276/IMG_0225.JPG

حالا دسر را مطابق دستور روی بسته آماده کنید و البته اون یک قاشق پودر قهوه رو هم به دسر اضافه کنید. و یک قاشق ژلاتین را بن ماری کنید . وقتی دسر آماده شد و با ژلاتین هم دما ، ژلاتین را به دسر اضافه کنید و هم بزنید . میزاریم دسر خنک بشه و بعد از خنک شدن اون رو روی لایه موس آماده شده میریزیم. و میزاریم توی یخچال تا برای 5، 6 ساعت بمونه و بعد نوش جان کنید.

برای قالب بهتره از قالب کمربندی با قطر 23 سانت استفاده کنید.

برای تزیین میتوید از شوکورول استفاده کنید و عجیب هم خونی مزه ای داره با دسر سه طبقه ی شکلاتی ما.

http://s5.picofile.com/file/8135949292/IMG_0235.JPG

و در نهایت میتونید روی سطح دسر را با مخلوز پودر نارگیل و گردو و شکلات و .... تزیین کنید. سعی کردم تمام نکات را لا به لای متنم درج کنم. لطفا با رعایت کامل نکات اقدام به درست کردن دسر های حساسی مثل موس بکنید.

http://s5.picofile.com/file/8135949334/IMG_0288.JPG

 و باز هم یک نکته تکراری. دسر ها کاملا ذائقه ای هستند و برای درست کردنشون حتما سلیقه ی شخصیتون رو دخالت بدید و با کم و زیاد کردن مواد به اون چیزی که خودتون و خانواده دوست دارید دست پیدا کنید. مثلا استفاده از شکلات تلخ یا شیرین! یا استفاده از پودر قند بیشتر یا کمتر در فرم دادن خامه. و یا استفاده از پودر کاکائو تلخ یا معمولی و .....

دیدگاه‌ها  

0 #6 مریم r 1394-02-10 11:42
سلام ممنون از زحماتتون.ببخشید توی بعضی دستورها موس تخم مرغ داره اینجا چون با کیک سرو میشه تخم مرغ نداره یا اینکه این هم یک مدل موس هست.و اینکه آیا میشه لایه دسر شکلاتی رو حذف کرد؟ با سپاس از شما
---------------------
بله کاملا تعداد لایه ها اختیاری هست.
نه من کلا با دستور هایی که تخم مرغ داره خیلی راحت نیستم. واسه همین سعی میکنم تا جایی که میتونم تخم مرغ رو جایگزین کنم.
نقل قول کردن
0 #5 مریم r 1394-02-10 11:16
با سلام.ببخشید میشه دسر شکلاتی رو حذف کرد؟.این دسر چند روز میتونه توی یخچال.بمونه؟ممنون از زحماتتون
--------------------
سلام. بله میشه.
حدود دو تا سه روز. ولی بهتره خیلی نگه داری نکنید.کیفیت از یک مدت زمانی به بد دیگه جالب نیست.
نقل قول کردن
0 #4 تینا 1393-06-06 10:20
عالیه.عزیزم کاش عکس برش خوردش رو هم میذاشتی.
----------------------------
پاسخ مدیر سایت : عزیزم فرصت نشد!
نقل قول کردن
0 #3 gilda 1393-06-04 07:05
با سلام.عزيزم مي توني طرز فرم دادن خامه رو بنويسي.بازم ممنون
---------------------------
پاسخ مدیر سایت : سعی میکنم تا فردا بزارم.
نقل قول کردن
0 #2 محیا 1393-06-02 20:03
عکساتونم کنه موقع کار من طرز چیدمان میگم نفهمیدم ولی درکل کارتتونو دوست دارم خوش سلیقه این
------------------------
پاسخ مدیر سایت : برای اینکه حجم صفحه بالا نره خیلی عکس نمیزارم. تا راحت باز بشه.اونم به چشم در پست های بعدی انشالله بیشتر عکس میزارم.
نقل قول کردن
0 #1 محیا 1393-06-02 19:59
سلام من تازه باسایت شما آشنا شدم وخیلی خوشحالم.فقط ببخشید یکم توضیحاتی خلاصه هست برای کسیکه میخواد اولین بار درست کنه :cry:
------------------------
پاسخ مدیر سایت : عزیزم معمولا اگه اولین پست در مورد چیزی بزارم کامل توضیح میدم اما اگه قبلا هم در مورد درست کردن چیزی گفته بام دیگه خیلی توضیح نمیدم. مثلا در مورد ژله چندین پست رو اختصاص دادم به کامل توضیح دادن. سعی میکنم لینک های توضیحیم رو هم لینک بدم تا راحتر پیدا کنید.
از این به بعد مفصل تر توضیح میدم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir