کیک کشمش و گردو
خوب میبینم که غیبت ما طولانی شد و تموم شد رفت. دیگه قراره هر چی میاد ما اولین نفر بگیرم . دو هفته ای بود که درگیر این ویروس تازه به بازار اومده بودیم تا بالاخره پشتش رو خم کردیم و زدیمش زمین.
حالا برای دور کردن هر چی ویروس مسخره و لوسه یک پست کیکی خوشمزه میزاریم. این مدل کیک کشمش و گردو خیلی خوشمزه است و میتونه یک عصرونه کامل محسوب بشه.
امروز دیدیم آرشیو کیک ها کمی از فعالیت مونده. گفتم دیگه باید بریم سراغ کیک ها. انشالله این ماه رو با چند تا کیک به پایان برسونیم.
کیک شیر یا کیک کشمشی
یک کیک بسیار سریع و راحت و پایه برای کرم و خامه زدن....
من برای درست کردن کیک کشمش و گردو هم از این کیک استفاده میکنم.پفش خیلی خوبه . و با هر نوع افزودنی (البت مجاز! )خوشمزه میشه. در کل سالهاست که یار دیرینه ی ماست........
کیک سیب
کیک شکلاتی نسکافه ای
معرفی میکنم کیک شکلاتی مورد علاقه من. این کیک بیشترین کیکی هست که من تو خونه درست میکنم. برای درست کیک تیرامیسو و خیلی کیک ها از این کیک استفاده میکنم.
این کیک میتونه در لابه لای کیک شیفون یا اسفنجی برای دادن طعم بهتر به کیک مهمونیتون استفاده بشه و در کل کیکه همه کاره است. درست کردنش راحته و طعمش تقریبا مثل کیک های بسته بندی بیرون میشه. با همون کیفیت و بافت.
به نظر من که بسیار مناسبه برای خامه کشی و مصرف با موز و گردو. البته برای کیک های سنگین خیلی مناسب نیست چون تحمل وزن بالا نداره ولی برای کیک تولد های یک طبقه بهترین پیشنهاده.
کیک کره ای دو رنگ
کیک امروزمون یک کیک معروف هست که در بیشتر دستورات مثل هم درست میشه. با چند تا ماده اولیه که همه جا پیدا میشه میتونید اونو درست کنید.
این کیک علاوه بر اینکه ساده به صورت یک عصرونه یا صبحانه میشه میل کرد ، میتونید از اون به عنوان بیس و پایه انواع کیک های میوه ای و خامه ای استفاده کرد. و هم میشه با گاناش و انواع کرم ها اونو مصرف کرد.
در کل یاد گرفتن این کیک در کنار کیک اسفنجی و کیک شیفون به نظر من لازمه.
این کیک رو میتونید تک رنگ یا دو رنگ درست کنید ، مطابق با سلیقه ی خودتون.
چیز کیک پرتقالی
معرفی میکنم : چیز کیک پرتقالی در خدمت شماست. چیز کیک دوستان ! دوستان چیز کیک... ! اگه از دوستداران چیز کیک و کلا کیک های دسر مانند از دسته ی کم شیرینش هستید همین الان اقدام به درست کردن این چیز کیک کنید.
این چیز کیک خیلی بافت نرمی داره و کاملا شبیه نمونه ی قنادی و حاضری اون هست. اصلا حالت لاستیکی نداره و توی دهن آب میشه. ولی خوب به خاطر ماهیت پرتقالی اون کمی ترش مزه است. پس همین ابتدا بگم که کم شیرین و ترش مزه میباشد! در صورت تمایل میتونید موزی یا هلویی درستش کنید تا شیرین تر باشه.