کیک هل و پسته

http://s5.picofile.com/file/8146887400/IMG_0933.JPG

عجب هوایی داره این روزها! میدونم دیگه توی اکثر شهرها هوای حداقل بارونی رو امسال تجربه کردید.(برخی شهر هاهم برف) وقتی هوا بارونی میشه آدم دلش میخواد یک نوشیدنی گرم با یک کیک دلچسب بخوره و به بارش بارون نگاه کنه. حالا اگه بری سر بالکن یا روی تراس یا حیاط و اون نم نم بارون رو با جون و دل لمس کنی که نور علی نوره. خوش به حال ساکنین شهر های شمالی ایران که مدت زمان بیشتری این نعمت الهی رو میبینند.خوب اگه میخوایید یک کیک به یاد موندنی رو در کنار خانواده در این روزها زیبا تجربه کنید حتما کیک هل و پسته امروز رو درست کنید. عطر و طعم بی نظیر این کیک منو وادار میکنه هر سال درستش کنم.شما هم امتحان کنید.

مواد لازم:

آرد 3 پیمانه

شكر 2 پيمانه

تخم مرغ 6 عدد

روغن 1 پيمانه سرخالي

ماست شیرین 1 پيمانه سر خالی

هل ساییده شده 1 قاشق سوپخوري ترجیحا تازه بکوبتا عطرش حفظ بشه

گلاب 2 قاشق سوپخوري

زعفران دم شده غليظ 1 قاشق سوپخوري

بيكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري

جوش شيرين 1 قاشق چايخوري

پودر پسته سه قاشق غذاخوری

پودر نارگیل 4 قاشق غذاخوری

پودر گردو و پسته در صورت تمایل

اولین کاری که باید انجام بدید اینه که قالب مناسب پیدا کنید. مایعات این کیک زیاده پس بهتره قالب میان تهی یا تو خالی استفاده کنید. سطح مقطع ای که نیاز داریم برای پخت این کیک یک قالب 20 در 30 میخواد. پس دیگه خودتون مساحت قالبتون رو حساب کنید.

قالب مناسب رو با اسپری روغن چرب کنید و کفش رو آرد پاچی کنید.

فر رو روی دمای 180 درجه یا دمای متوسط روشن کنید و بذارید تا گرم بشه

http://s5.picofile.com/file/8146887434/%DB%8C.jpg

اولین قدم برای درست کردن این کیک اینه که زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا کنید. توجه کنید اصلا زرده وارد سفیده نشه. ظرف حاوی سفیده تمیز و خشک باشه. سفیده را به همراه نصف شکر انقدر با همزن بزنید که اگه ظرفشو برگردونید سفیده ازش بیرون نریزه. و بعد اون رو توی یخچال قرار بدید تا آب نیندازه.

آرد+ بکینگ پودر + جوش شیرین رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنیدش.و کنار بذارید.

حالا زرده تخم مرغ + باقی شکر را با دور متوسط همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه. در زمان زدن زرده یک دقیقه وسط کار بهش استراحت بدید تا شکر در زرده حل بشه.

حالا هل + زعفران + روغن + ماست شیرین + گلاب را با زرده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. اینجا باید مواد را کم کم و یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.

حالا سفیده تخم مرغ زده شده رو کم کم به مواد زرده اضافه کنید و به صورت دورانی با لیسک هم بزنید تا پف سفیده نخوابه ولی کامل به خورد زرده بره.

حالا کم کم مخلوط آردی را به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد یک دست بشه.

http://s5.picofile.com/file/8146887326/download.jpg

حالا دو سوم موادتون رو داخل قالب بریزید. و از یک سوم باقی مونده نصفش را داخل یک ظرف دیگه بریزید و با پودر پسته مخلوط کنید. خیلی هم نمیخواد فقط مخلوط بشه. من از پسته ی قزوین استفاده کردم که طعمش بی نظیره. خودم پوست کردم و آسیاب کردمش. اگه مایع سفت شد دو چکه زعفران بهش اضافه کنید.

حالا مایع پسته دار را روی لایه ی اول بریزید و مایع باقی مونده ی کیک رو هم روی کیک بریزید. فقط از هم زدن زیاد که باعث بشه پف کیک بخوابه جدا بپرهیزید.

حالا روی لایه ی آخر کمی پودر پسته و گردو + پودر نارگیلتون رو پراکنده بریزید  و قالب رو توی فر قرار بدید. معمولا این کیک بین 30 تا 40 دقیقه میپزه که لطفا با خلال دندون یا تستر قبل از خارج کردن از فر اونو تست کنید.

http://s5.picofile.com/file/8146887250/download_2_.jpg

بعد از پخت بذارید خوب خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید.و نوش جان........

دیدگاه‌ها  

0 #14 نگين 1395-06-27 10:20
سلام
اين دومين بارى بود كه من كيك ميپختم. طعمو عطرش عاااااالى بود. اما يه مشكلى كه داشت اين بود كه روش چنتا ترك خورد. نميدونم بخاطر چى بود. من كاملا طبق دستور پيش رفتم. اما چون قالبم كوچيك بود همه موادو نصف كردم. ممكنه بخاطر اين باشه؟؟
----------------------------
سلام. ترک خوردن به خاطر دمای بالای فر میتونه باشه و یا اینکه فر زیادی داغ شده.
نقل قول کردن
0 #13 نسترن. م 1395-02-25 20:07
سلاااااام. کیک هل و پسته را درست کردم. مزه ی کیک یزدی میده تقریبا. عجب کیک پر برکت و تپل مپلی هم شد.
ممنوووووون شکلات خانوووم
-----------------------
سلام. نوش جون. بله تقریبا هم مزه است. من عاضق عطر هل ام.
نقل قول کردن
-1 #12 نسترن. م 1394-09-07 04:51
سلااام. شکلات جان اینو تو قالبی که وسطش سوراخه بپزیم بهتر نیست؟؟بااین حجم مواد سنگین نمیشه زیر کیک خمیر بشه؟؟ لطفا اندازه ی قالبت را هم بگو.
ممنون. راستی خیلی دیر به دیر جواب میدی ها. من همش میام سر میزنم و ناامیدانه برمیگردم
------------------------
سلام. قالب مناسب هر چیزی میتونه باشه برای این کیک فرقی نداره. مواد خام کیک رو با آب اندازه بزنید و در قالب بریزید و قالبی مناسب هست که دو سوم اون خالی بمونه.
متاسفانه خیلی سرم شلوغه و انشالله یک ماه دیگه هر روز اینجا خواهم بود
نقل قول کردن
0 #11 معصومه 1394-06-11 16:01
سلام عزیزم. خیلی ممنونم ازت بابت رسپی عالیت.درست کردم عالی شد.به جای پودر پسته از رنده پسته تازه استفاده کردم. پف عالی داره عطر و طعمشم که نگو...ممنونم :-*
----------------------------
سلام. نوش جان.خوب پس معلوم شد با پسته ی تازه هم جواب میده.
نقل قول کردن
0 #10 شیرین 1393-09-25 13:23
سلام ،ببخشید می شه از پکینگ پودر به جای جوش شیرین استفاده کرد ،حس خوبی به جوش شیرین ندارم.
یک سوال دیگه قالب من کوچکتره می توان کل مواد را نصف کرد؟
-----------------------
بله میشه مواد رو نصف کرد.
داخل بکینگ پودر هم جوش شیرین داره. میتونید جا به جا کنید ولی ممکنه کمی پفش کمتر بشه. خیلی کم.
نقل قول کردن
0 #9 باران 1393-08-14 08:57
برنجی،نخودی،چایی،چرخی،باقلوا لوزی.ممنون میشم زود پاسخمو بدین
-------------------
سلام ببخشید دیر شد. این چند روز رو امتحان داشتم و فرصت نت اومدن نداشتم.
تمام این شیرینی ها رو تا شب عید انشالله در سایت میزارم.
نقل قول کردن
0 #8 فروهر 1393-08-09 19:31
بما هم سر بزن...کلبه کوچکی است اما شما جا میشوید
-----------------
حتما
نقل قول کردن
0 #7 باران 1393-08-08 18:44
سلام خسته نباشین..ممنون از دستورهای خوبتون.
شما اگه بخواهید آموزش چند نوع شیرینی سنتی قزوین رو به من داشته باشین هزینه ش چقدر میشه؟
---------------------
ممنونم.
چه شیرینی هایی رو میخوایید یاد بگیرید؟؟؟؟
نقل قول کردن
0 #6 شادی 1393-08-07 14:39
شکلات جون طعم زعفران در کیک اصلا دلنشین نیست و طعم داروئی به خودش میگیره . شما هم با نظر من موافقین ؟
------------------------
بستگی به نوع کیک داره. مثلا در باقلوا حضور زعفران کاملا الزامی هست و نبودش یک خلا بزرگ. یا در کیک باقلوا. یا همین کیک. ولی در برخی کیک ها خصوصا اگر وانیل داشته باشه طعم دلنشینی نداره.
نقل قول کردن
0 #5 nahid 1393-08-07 10:53
کیکاتون خیلی بی نظیره :lol:
-----------------
لطف دارید. خداروشکر مقبول واقع شد.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir