کیک شکلاتی نسکافه ای

معرفی میکنم کیک شکلاتی مورد علاقه من. این کیک بیشترین کیکی هست که من تو خونه درست میکنم. برای درست کیک تیرامیسو و خیلی کیک ها از این کیک استفاده میکنم.

این کیک میتونه در لابه لای کیک شیفون یا اسفنجی برای دادن طعم بهتر به کیک مهمونیتون استفاده بشه و در کل کیکه همه کاره است. درست کردنش راحته و طعمش تقریبا مثل کیک های بسته بندی بیرون میشه. با همون کیفیت و بافت. 

به نظر من که بسیار مناسبه برای خامه کشی و مصرف با موز و گردو. البته برای کیک های سنگین خیلی مناسب نیست چون تحمل وزن بالا نداره ولی برای کیک تولد های یک طبقه بهترین پیشنهاده.

 مواد لازم :(این کیک برای 10 نفر کافی است.)

آرد دو پیمانه و سه چهارم پیمانه(دو و سه چهارم پیمانه)

پودر کاکائو سه چهارم پیمانه

روغن مایع یک دوم پیمانه

شیر یک پیمانه

تخم مرغ سه عدد

نسکافه یک پیمانه(دو قاشق غذاخوری نسکافه در یک پیمانه آب حل بشه و کلا یک پیمانه برداشته بشه )

شکر دو پیمانه

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

وانیل نوک قاشق مرباخوری

جوش شیرین یک قاشق چایخوری

اول از همه آرد + بکینگ پودر + جوش شیرین + پودرکاکائو رو با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم. و کنار میزاریم.

 فر را با دمای متوسط حدود 180 درجه سانتی گراید روشن کنید و اجازه بدید داغ بشه.

دو تا سه قاشق نسکافه رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و وقتی حل شد یک پیمانه از مخلوط بردارید و کنار بگذارید تا خنک بشه.

قالب مافین رو کپسول بیندازید یا اگه از قالب بزرگ استفاده میکنید کفش رو کاغذ روغنی بیندازید.

تخم مرغها که ترجیحا خنک باشن رو + شکر و وانیل با دور متوسط همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. 

روغن مایع رو اضافه کنید. برای روغن مایع از روغن مخصوص پخت و پز استفاده کنید.

شیر رو اضافه کنید و هم بزنید.

 نسکافه رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. من از کمی پودر هات چاکلت هم استفاده میکنم که خوشمزه ترش میکنه.

 کم کم مخلوط آرد رو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

مخلوط رو سریع هم بزنید و وقتی هم خورد داخل قالب مورد نظر بریزید.

برای اینکه قالب مافین راحتر پر بشه میتونید مخلوط مایه شکلاتی رو داخل یک پارچ بریزید و بعد داخل کپسول ها رو پر کنید.

پف این کیک زیاد پس در هر قالبی میریزید باید دو سوم قالبش خالی باشه.

 کیک برای مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت و نیم ممکنه طول بکشه. ممولا مافین ها در کمتر از نیم ساعت میپزن. این کاملا به دمای فر و قالب شما بستگی داره. تنها دی بیست دقیقه اول در فر رو باز نکنید و بعد از بیست دقیقه اگه حس کردید کیک شده با فرو کردن خلال دندون اون رو چک کنید. (اگه خلال دندون تمیز بیرون اومد درست شده)

کیک کاکائو سریع زیرش میسوزه ، پس مواظب باشید. اگه نیاز حس کردید میتونید چند ثانیه گریل رو روشن کنید.

 از اونجایی که مصرف این کیک به عنوان کیک خامه ای بسیار رایجه خواستم یک مدل خامه فرم گرفته که در تابستون خیلی نیاز میشه بهش و بر عکس خامه فرم گرفته ای که قبلا داشتیم اصلا حساس نیست رو هم توضیح بدم.

 من برای این کار از پودر خامه و خامه پاکت صورتی استفاده کردم. یک پاکت خامه 200 گرمی صبحانه و یک بسته پودر خامه قنادی رشد رو من استفاده کردم.

پودر خامه به صورت فله ای هم در بازار به فروش میرسه. یک بسته معادل سه قاشق غذاخوریه.

برای این کار من خامه رو با پودر خامه هم زدم . این هم زدن حدود 15 دقیقه طول کشید. خامه به دست اومده شیرین نیست. حالا مطابق به سلیقه ی خودتون میتونید دو تا سه قاشق پودر قند یا پودر شکر و اسانس و رنگ اضافه کنید.

حتی در مواقعی که خامه فرم گرفته شما خیلی شله و توی گرمای تابستون نیاز دارید با خامه شکوفه بزنید میتونید از یک تا دو قاشق پودر خامه در اون استفاده کنید.

 پودر خامه از خامه به دست میاد که رطوبت اون از بین میره و به صورت پودر میشه.

این خامه چند تا حسن داره! اولیش اینه که دیر آب میشه و کمه کم 5 ساعت در هوای گرم محیط میمونه و مشکلی براش ایجاد نمیشه که هیچ آخم نمیگه! بله همچین خامه ی طفلکی رو بهتون معرفی کردم.

طعمش شبیه به خامه معمولی هست و میزان قند و شیرینی اون دسته خودتونه! اصلا شیرین نیست. مناسب اونایی که خامه کم شیرین دوست دارن. اینطوری میتونید مثل من از میزان کمی شکر استفاده کنید.

 یک حسن بزرگ این خامه هم اینه که سرعتی درست میشه و نیاز به برنامه قبلی نداره. و فریزر برو و در بیا نداره! کلا خامه ی بی ریا و خودمونی و خاکی هست بچه ام. سازگاره.... 

اگه دیدید با سه قاشق خامه بعد از بیست تا نیم ساعت با دور تند هم زدن به نتیجه نرسیدید یک قاشق هم میتونید پودر خامه استفاده کنید. ولی مطمئنا با سه قاشق به جواب میرسید. شایدم کمتر از سه قاشق.

حواستون باشه همزن و پره ها و کاسه ی اون حسابی خشک و خنک باشه و هیچ نوع کثیفی نداشته باشه.

 حالا میتونید خامه رو در قیف بریزید و هر طوری دوست دارید شکوفه بزنید. میخواستم لینکه خامه فرم گرفته رو برای درست کردن خامه بدم. دیدم درست کردن خامه در این گرمای تابستون ممکنه کمی سردرد در بر داشته باشه خواستم یک روش راحتر برای درست کردن خامه با پودر خامه یاد بدم. برای درست کردن خامه فرم گرفته به سبک معمولی این پست رو بخونید (خامه فرم گرفته)

من اینجا برای تزیین از قند تزیینی ویلتون استفاده کردم.

دیدگاه‌ها  

0 #34 زی زی ۲۱۳ 1398-05-20 17:57
سلام شکلات جان خسته نباشید
دیدم دوباره پست جدید میذارین و سایتو آم میکنین خیلیخوشحال شدم :)
یه سوال داشتم؛ برای پخت این کیک میشه نسکافه و کاکائو رو حذف کرد و ب جاش وانیل ریخت؟
-----------------
سلام. ممنونم.
با نریختن نسکافه و کاکائو کل ماهیت کیک عوض میشه. من این رو توصیه نمیکنم. بهتره اگه کیک وانیلی میخوایید یا کیک کره ای صبحانه رو امتحان کنید یا کیک شش تخم مرغی که عالی هستن.
نقل قول کردن
0 #33 shirimmr 1396-12-02 05:21
سلام شکلات جونم می شه جوش شیرین رو حذف کرد؟
--------------------
سلام. بله. به جاش بکینگ پودر بریزید
نقل قول کردن
0 #32 سحر ۳۱۳ 1396-11-30 11:05
بازم سلام و تشکر
------------------
سلام. ممنونم.
نقل قول کردن
0 #31 مانيا 1395-07-25 16:13
سلام من اين كيك رو دوبار درست كردم بافت كيك واقعا عالي بود ولي مزه اش احساس ميكنم مشكل داره زياد ذعم نسكافه توش احساس نميشد و در كل مزه خاصي نداشت متاسفانه براي طعم بهتر چه كاري ميتونم انجام بدم!؟
-------------------
سلام. پودر کاکائو و مارک نسکافه خود را عوض کنید/
نقل قول کردن
+1 #30 مریم بانو 1395-06-02 04:34
سلام
من این کیک رو درست کردم. خیلی خوب شد. ممنون.
فقط یه سوال برام پیش اومده.: بکینگ پودر و جوش شیرین از نظر کارایی با هم فرقی دارند؟
--------------------
سلام. نوش جان
بله . کلا بکینگ پودر از چند ماده تشکیل شده که یکیش جوش هست و چون ضرر جوش زیاد هست غالبا سعی میشه از بکینگ پودر استفاده کنیم.
نقل قول کردن
0 #29 باران78 1395-05-20 17:24
سلام بر شما دوست مجازي و نازنينم...

واقعا از شما ممنونم... من براي كيك هاي شكلاتي و نسكافه اي بسيار سخت پسندم ولي واااقعا اين كيك رو كه ديشب بصورت كاپ كيك پختم..دوست داشتم... دست گل شما بانوي هنرمند درد نكنه و ممنونم براي اين رسپي خوشمزه
----------------------
سلام. ممنونم بانوی خوش ذوق و باسلیقه. نوش جان.خوشحالم مورد پسند واقع شده.
نقل قول کردن
+1 #28 Nightmare_dark 1395-04-29 15:43
وای شما چه کدبانوی مهربونی هستین
خیلی خیلی ممنونم
منم از اشناییتون خوشبختم
اگه من اشپز نمونم شما سر اشپز نمونه این
واقعا بابت زحماتت واسه سایت ممنونم
امروز اومدم طرز تهیه ژله رو ازتون یاد بگیرم و تنوع انقدر زیاده نمیدونم چیکار کنم
-----------------------
سلام. ممنونم از لطف بی نهایت شما.
چشماتون زیبا هستند که زیبایی ها رو میبینند.
کم کم انشالله همه رو درست خواهید کرد.
نقل قول کردن
0 #27 سیمین 1395-04-25 11:03
عالی بود
---------------------
نوش جان
نقل قول کردن
0 #26 Nightmare_dark 1395-04-11 15:00
سلام :-)
من 15 سالمه و اولین کیکی که درست کردم این کیک بود که با توجه به دستور عمل عالیتون محشر شد...
مرسی از مطالبتون
فقط راستش من پف کیکم یکم کم شد اما در کل عالی بود..
خوشبحال مینوسا که همچین مامان کدبانویی داره
:roll: :oops:
منتظر مطالب جدیدت هستیم :) :-*
------------------
سلام... شما آینده ی خیلی درخشانی خواهید داشت. ماشالله از الان دنبال درست کردن چیزهای سخت و خوشمزه اید. فکر کنم دارم با یک آشپز نمونه صحبت میکنم. و از آشنایی شما خوشحالم.
نقل قول کردن
0 #25 محنا 1395-04-03 00:54
سلام عزيزم خسته نباشي
راستش من يه مشكلي با تمام دستورهاي آشپزي دارم و اينكه منو و همسرم دونفريم و معمولا دستوراي آشپزي براي يا چند نفره
مثلا نمونش همين كاپ كيكت موادش براي ١٠ نفره
منو شوهرم كه دونفريم من نميدونم چقدر ارد يا تخم مرغ لازمه
براي هر نفر چقدر مواد لازمه ؟! :-? :sigh:
-------------------
بستگی به نفراتتون داره. خوشبخت باشید انشالله.
یمتونید دستورات رو نصف یک سوم کنید. ولی برخی از دستورات قابلیت نصف کردن ندارن. قاعدتا یک تخم مرغ برای دو نفر و یک قاشق آرد برای هر نفر . ولی باز بستگی داره.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir