کیک سیب

این کیک امروز از اون دسته کیک هاییه که نیازی نداره با چیزی بدیش پایین. بافتش نرمه و واقعا خوشمزه و خوش عطره. و با یک چای تلخ خیلی خیلی میچسبه! حتی برای منی که چایی دوست ندارم. وقتی پای کیک سیب وسط باشه دیگه حرفی برای گفتن ندارم.
این کیک خیلی خوشمزه است و مزه همه پسندی داره و همچنین بسیار نرم و لطیف بود ، شد یکی از کیکهای همیشگی برای عصرونه ها! این کیک با (پای سیب) و مزه ی (پای سیب) فرق داره!!!! و به امتحانش می ارزه.

مواد لازم:

آرد 2 لیوان

تخم مرغ دو عدد

شکر یک لیوان

روغن نصف لیوان

آب نصف لیوان

بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

دارچین یک قاشق مرباخوری

سیب بزرگ یک عدد (در صورت نبودش از دو عدد کوچیک استفاده کنید)

اگه از جوش شیرین استفاده میکنید نوک قاشق چایخوری هم جوش بریزید

کنجد و پودر پسته و نارگیل در صورت تمایل برای تزیین

 

فر رو با دمای 180 درجه 15 دقیقه زودتر روشن و داغ کنید.

اول تخم مرغ و شکر رو خوب هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشن. و بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.و در نهایت آب رو اضافه میکنیم. و بازم هم میزنیم تا مواد یک دست بشن.

دارچین و آرد و بکینگ پودر و در صورت تمایل جوش رو با هم مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم. 

سیب رو ریز رنده میکنیم و با مواد تخم مرغیمون هم میزنیم. دیگه نیاز نیست زیاد هم بخوره. فقط قاطی بشه کافیه.

حالا مخلوط آرد رو کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم. من همیشه الک سوم رو میزارم برای این مرحله و کم کم آرد رو الک میکنم و میریزم روی مواد و کمی هم میزنیم. نه جوری که پفش بخوابه!!!!!!!!!!!!! خیلی هم زدن نمیخواد فقط تا حدی که قاطی بشه.

حالا مواد رو در قالبی که از قبل چرب کردید و آرد پاچیدید میریزید و باید اونو در طبقه وسط فری که بادمای 180 گرمش کردید بزارید. حدود 40 دقیقه زمان میبره تا بپزه. ولی در کل تست کنید کی پخته. ممکنه زودتر و دیرتر بشه. 

وقتی پخت بزارید خوب خنک شه و بعد از قالب بیرون بیارید و نوش جان کنید.

چند تا نکته تکراری برای پخت کیک بگم.....

برای چرب کردن قالب دور دیواره رو چرب نکنید چون مانع پف مشه و نمیزاره مواد بالا بیاد! 

برای آرد پاچی خیلی خیلی کم آرد  رو روی کف قالب که چربش کردید الک کنید و با چند تا ضربه آرد اضافی  رو بگیرید

دمای فر و مدت پخت تقریبیه و بستگی به فرتون داره. 180 درجه وسط و متوسطه! تمام کیکها در درجه متوسط درست میشن.

مدت پخت بستگی به حرارت فر و بافت کیک داره. در بیست دقیقه اول در فر به هیچ وجه باز نشه چون پف کیک میخوابه. و بعد اون زمانی که حس کردید کیک پخته با فرو کردن یک خلال دندون در کیک و بیرون آوردن خلال اگه خلال تمیز بود و بهش کیکی نچسبیده بود کیک پخته.

اگر گریل رو روشن کردید برای طلایی شدنه روی کیک از پیشش جم نخورید که میسوزه!!

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

دیدگاه‌ها  

0 #10 arezoo 1395-11-25 12:53
وافعا عالین شما.مررررررسی بابت سایت خوبتون
---------------------
مرسی عزیزم.
نقل قول کردن
0 #9 خانم‌غفوری 1395-09-03 20:24
سلام‌سیب‌باید‌باپوست‌رنده‌کنیم‌آب‌سیب‌کیک‌خمیر‌نمیکنه
ممنون‌میشم‌جواب‌بدین
------------------------
بدون پوست. خیر آب نمی اندازه.
نقل قول کردن
0 #8 نسترن. م 1394-09-18 20:33
چراااااانیستی؟؟؟؟؟
کاش فقط یه جوابی بدی تا خیالم راحت بشه سلامتی.
انشاالله از خوشی زیاد باشه که وقت نداشته باشب به ما سری بزنی
------------------------
سلام. درگیرم متاسفانه .
متاسفانه درگیر ی زیادی دارم ....
ممنونم از دعای زیبات برام
نقل قول کردن
0 #7 نسترن. م 1394-09-14 04:29
سلااام. خیلی وقته که نیستی و جواب ما رو نمیدی ولی خوب ما که هستیم. دعا میکنم خوب و خوش باشی و از خوشب زیاد وقت سر زدن به اینجا رو نداشته باشی.
منم کیک سیبو درست کردم. قبلا هم مدلهایی مشابه اینو پخته بودم. البته خودم خیلی طالب کیک سیب نیستم ولی در کل هم پف خوبی کرد هم پوک و نرم و سبک شد. یکی از دوستان هم که گفت کیکش بوی تخم مرغ میده اولش کیک من هم همینطور بود ولی وقتی گذاشتم یخچال یکی دوساعت موند کاملا بوی تخم مرغش ازبین رفت وخوب شد. کمی بمونه و به اصطلاح بیات بشه درست میشه.
ممنون. بیای اینجا سری بزنی خوشحال میشبم شکلات جون. نکنه رفتی کربلا؟؟؟؟
-----------------------
سلام. نوش جان. خداروشکر پسندیدید.
نه متاسفانه سفر نبودم و درگیر بیماری و درس بودم.
نقل قول کردن
0 #6 مهمان 1394-08-28 20:06
سلام من این کیک رو درست کردم (با نصف مواد ) اما خوب پف نکرد و انگار خیلی سنگین بود. (به خوش رنگی و پف عکس کیک شما اصلا نزدیک هم نشد)
باید اردمو عوض کنم؟ ارد من ارد بسته ای گندمه روش نوشته مناسب برای کیک و حلوا و پیراشکی. باید ارد سه صفر بخرم؟
---------------------------
نه مشکل بعید هست از آرد باشه. به نصف کردن مواد خیلی خیلی کاره اشتباهی هست. کلا مواد این کیک زیاد نیست که لازم به نصف کردن باشه.
مشکل نصف کردن و قالبتون بوده.
نقل قول کردن
0 #5 نسترن. م 1394-08-20 04:12
سلااام. شکلات جون آیا علت خاصی داره که از آب استفاده کردی؟ آخه معمولا تو مایه ی کیک شیر میریزیم؟ بعدش هم میشه لطفا قطر قالبتو بگی فکر میکنی قالب با قطر بیست. که وسطش هم سوراخ باشه خوبه یا بزرگه برای این کیک؟ اصلا حتما وسط سوراخ باشه؟
ممنون
--------------------
به تناسب نوع میوه ای که داریم استفاده میکنیم از آب استفاده شده. برخی چیزها با طعم شیر برخی کیک ها با طعم ماست و برخی نیاز به آب داره.
والا من الان حضور ذهن ندارم روی مقدار مواد کیک ولی فکر میکنم خوب باشه. در ضمن این کیک خیلی خوش قلقه.
نقل قول کردن
0 #4 بهنیا 1394-07-07 21:37
سلام.
این قالب های سیلیکون رو میشه روی اجاق گاز هم گذاشت؟
--------------------------
سلام. در نود درصد موارد خیر. مگر اینکه قید شده باشه سلیکون نسوز هست. معمولا در کاتالوگ کالا نوشته میشه این موارد.
نقل قول کردن
0 #3 مهری 1394-06-27 20:10
فقط یک سوال داشتم.
من تمام نکاتو درباره درست هم زدن تخم مرغ که گفته بودید رعایت کردم
و حتی نوک قاشق وانیل بش اضافه کردم اما باز یکم بوی تخم مرغ میداد.
بنظرتون اشکال کارم کجاست؟
بازم ممنون
---------------------------
سلام. اگه تمام نکات رو رعایت کردید احتمالا شما خیلی خیلی حساسید. کمی بوی تخم مرغ از نظر من عادیه. اگه بتونید پیدا کنید اسانس وانیل یا وانیل مایع خریداری کنید بهتره.
نقل قول کردن
0 #2 مهری 1394-06-27 20:06
سلام.من این کیکو امروز درست کردم.بافتش واقعا عالی شد.
تشکر خیییییییلی زیاد بابت این همه زحمتی که واسه رسپی ها میکشید و نکات دقیقی ک میگید.
تشکررررررررر :roll:
----------------------
سلام . نوش جون. همین که از دستوری راضی باشید برای من کلی نشاط به همراه داره.
نقل قول کردن
0 #1 Zohre1372 1394-04-19 22:15
سلام و ممنون از زحماتتون.
ایا بدون همزن هم میشه این کیک را درست کرد؟
--------------------------
سلام. به جاش با همزن دستی باید هم بزنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir