کیک موکا
این کیک بسیار خوشمزه و کاکائویی هست و مناسب برای خامه کشی هایی که میخوایید کیک شکلاتی باشن.
خوردن اون به تنهایی مثل کیک اسفنجی یا شیفون هست و نیاز به مرطوب کردن با سس داره. اگه بخوایید بدون خامه کشی میل کنید بهتره ، برای مرطوب کردن از یک پیمانه شیر داغ به همراه نصف پیمانه نوتلا یا شکلات صبحانه و یک تا دو بسته هات چاکلت یا نسکافه ی فوری نیاز دارید و مواد رو با هم مخلوط کرده و روی کیک بریزید تا به خورد کیک بره.
کیک موز
سالهی خیلی دور در سایت یک کیک سیب داشتیم و دستور ابداعی اون گذاشتم که بینهایت سریع و خوشمزه درست میشه، این پست هم دقیقا اون دستوره با اندکی تغییر ولی با بافتی بی نظیر و خوشمزه.
یک کیک موز و گردو هم داشتیم که اونم بی نهایت خوشمزه است.
و یک کیک موزی شکلاتی که هم بافت خیس و هم طعمی دلنشین داره.
کیک اسفنجی نارگیل
کیک اسفنجی و شیفون دو کیک مناسب برای خامه کشی های سنگین هستند. امروز میخوام یک کیک دیگه که اسفنجی هست و مناسب خامه کشی رو بهتون معرفی کنم.
کیک اسفنجی نارگیل بسیار راحت درست میشه و در عین حال پر از مزه هست.
در صورتی که طعم نارگیل رو دوست ندارید میتونید این کیک رو با بادام یا فندوق درست کنید و دقیقا به اندازه ای که پودر نارگیل هست پودر بادام یا فندوق بریزید.
کیک بی بی
کیک بی بی یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین برند کیکهای ایرانه. که در شعبه های مختلف کیک بی بی در تهران تولید و به فروش میرسه. خیلی از ماها حداقل یک بار اون رو امتحان کردیم حتی با وجود اینکه ساکن تهران نبوده باشیم. شعبه ی فروش این کیک ها در تهران هست و در شهرهای نزدیک تهران گاهی کافی شاپ ها و برخی قنادی ها از اونجا میارن و میفروشن. تا جایی که من اطلاع دارم و در قزوین دیدم. از شهرهای دیگه خبر ندارم.
من سعی کردم یک رسپی نزدیک به کیک بی بی اصلی رو درست کنم. امیدوارم شمام درست کنید و با ورژن اصلیش مقایسه کنید.ببنیم تا چه حد کپی کردیم ازش!!
کیک خامه ای (2)
برای تزیین کیک خیلی سوال مطرح شده بود و همینطور پخت کیک ها. البته در هر پست که آموزش پخت کیک هست سعی میکنم کامل بگم و با مراجعه به خود پست میشه موارد ضروری رو پیدا کرد.
انقدر سوالات پست قبلی زیاد بود که ترجیح دادم به جای اینکه زیر اون پست جواب بدم بیشتر در این پست توضیحات رو کامل کنم.
در این پست سعی میکنم به یک سری سوالات پست قبلی کیک خانگی جواب بدم.پس این پست تکمیل کننده ی پست قبلی هست.
پای سیب
بعضی دستورها هست که خیلی راحته و در عین حال خیلی خوشمزه. و یک حسن دیگه هم که داره از موادی تشکیل میشه که همیشه در هر خونه ای موجود هستش.
این دستور یکی از اونهاست. دقیقا مشابه پای سیب های بازاری و قنادی ها میشه و بسیار سبک و خوشمزه است. من دستور اصلی رو نصف کردم و مواد رو نصف گفتم. میتونید دستور رو چند برابر کنید و در مقیاس بیشتر درست کنید.
این پای سیب به صورت تک نفره و در قالب تک نفره درست میشه.