کیک باقلوا

http://s5.picofile.com/file/8150675442/IMG_1237.JPG

lماه ربیع اومد . انشالله در این ماه عزیز تمام مجرد های عزیز وارد دنیای تاهل بشن.

کیک باقلوا همونطوری که از اسمش بر میاد از ترکیب مواد تشکیل دهنده باقلوا درست میشه. این مواد یعنی بادام ، پسته و احیانا نارگیل . طعم این کیک خوشمزه هستش و به یک بار درست کردنش می ارزه. تقریبا متد کاری شبیه کیک شربتی که قبلا دستورش رو گذاشتم هست با اندکی تفاوت در مزه. خوب از نظر من کیک شربتی که مال شهر قزوین هست بی نهایت خوشمزه تره. باز نظر با شما.

از نظر عطر و بو هم این کیک چیزی کم از کیک هل و پسته نداره.

 

مواد لازم :

آرد دو و نیم پیمانه

شکر یک پیمانه

تخم مرغ 5 عدد

روغن یک پیمانه

پودر نارگیل سه چهارم پیمانه

پودر بادام سه چهارم پیمانه

پودر پسته نصف پیمانه

شیر یا ماست یک قاشق چایخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای لایه ی رویه :

انواع مغزیجات شامل گردو ، فندوق، پسته ، بادام ، نارگیل

زرده تخم مرغ یک عدد

مواد لازم برای شربت :

شکر یک پیمانه

آب یک پیمانه

زعفران نصف پیمانه

عرق هل و گلاب نصف پیمانه

ابتدا انواع مغزیجات رو آماده کنید. من همیشه پدر بادوم و فندوق و پسته و .... را توی خونه آماده میکنم. اول آجیل خامتون رو پوست کنید و بعد برای جدا کردن پوسته ی دوم اونها میتونید از این روش استفاده کنید :

اول یک قابلمه آب رو روی حرارت قرار بدید تا بجوشه. و بعد آجیل رو توی آب بریزید و به مدت چند دقیقه با دست امتحان کنید که آیا پوست بادام یا پسته از اونها جدا میشه؟ اگه شد سریع اونها رو توی آب سرد آبکش کنید و قبل از خشک شدن اونها اونها رو توی دستمال بریزید و سعی کنید با فشار دستمال یا دست پوست اونها رو راحت جدا کنید.

http://s5.picofile.com/file/8150675300/download_1_.jpg

 اینطوری خیلی راحت انواع آجیل رو میتونید پوست بگیرید. (پوست دوم رو میگما!!) برای پسته هم بهتره از پسته ی قزوین که واقعا خوشمزه است استفاده کنید.

قالب مورد نظر رو که بهتره 20 در 30 باشه چرب کنید و آرد پاچی کنید و کنار بذارید.

http://s5.picofile.com/file/8150675426/IMG_1181.JPG

 برای خرد کردن مغز ها هم از آسیاب یا غذاساز استفاده کنید. ولی توجه کنید دستگاه سرد باشه. اگه دستگاهتون گرم باشه یا بر اثر طولانی شدن زمان آسیاب گرم بشه مغز ها روغن خودشون رو از دست میدن و این باعث میشه دیگه کیفیت نداشته باشه!!

http://s5.picofile.com/file/8150675400/download.jpg

 مثل تمام کیک ها اول از همه فر رو با دمای 180 درجه روشن میکنیم و میزاریم تا گرم بشه.

بعد 5 تا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

بعد روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.

حالا نوبت اضافه کردن پودر بادام + پودر نارگیل + پودر پسته هستش.

آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم.

http://s5.picofile.com/file/8150675326/download_2_.jpg

 آرد و بکینگ پودر رو با موادمون مخلوط میکنیم. مواد ما کمی سفته. چون میزان آرد زیاد هست و جنس کیک پوک و ترد خواهد بود. آرد رو به خورد کیک میدیم.

برای رویه ی کیک یک عدد زرده تخم مرغ رو با یک قاشق شیر یا ماست مخلوط کنید و روی کیک بمالید.

http://s5.picofile.com/file/8150675350/download_3_.jpg

 مواد و آجیلی که برای رویه آماده کردید رو روی کیک بریزید.

حالا کیک برای مدت بین 30 تا 40 دقیقه توی فر میره تا بپزه. حتما با خلال دندون تست کنید تا کاملا بپزه.

http://s5.picofile.com/file/8150675376/download_5_.jpg

 در حالی که کیک داشت می پخت بهتره شربت روی اون آماده بشه. شکر + آب را روی حرارت میزاریم تا بجوشه و بعد گلاب و زعفران و عرق هل رو اضافه کنید .

کل عطر این کیک به شربت اون بستگی داره. و در شربت اون هم عطر هل و گلاب و زعفرانه که بسیار مهمه...

http://s5.picofile.com/file/8150675384/download_6_.jpg

 بعد از اینکه کیک پخت اون رو به صورت لوزی برش بزنید و وقتی کمی خنک شد شربت رو روی اون بریزید و بزارید خوب شربت به خورد کیک بره. قبل مدل برش لوزی زدن رو توی پست کیک شربتی گذاشتم.

بعد از اینکه شربت به خورد کیک رفت اون رو از قالب جدا کنید.

http://s5.picofile.com/file/8150675484/IMG_1246.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #6 Selin 1398-10-30 18:10
سلام خیلی ممنون از دستورات خوبتون من همه کیک هایی که آموزش میدین درست میکنم در این کیک شربت داغ باشه و کیک سرد یا کیک داغ باشه و شربت سرد دقیقا دمای شربت و کیک چه جوری باشه اگه لطف کنین بگین ممنون میشم
---------------------
سلام عزیزم. بهتره کیک گرم باشه و شربت سرد
نقل قول کردن
0 #5 امیتیس 1394-10-18 12:00
سلام عالی بود فقط میشه بگید منظور از روغن ک گفتید مایع هسرم هم بگید تشکرت و اینکه اپیمانه رو ب گ
-------------------------
سلام. نوش جان.
پیمانه پیمانه استاندارد و روغن مایع مخصوص پخت و پز هست.
نقل قول کردن
0 #4 negar 1393-12-03 23:59
سلام عزیزم.میشه چون نزدیک به عید هستیم چند نوع شیرینی خشک وجدید اموزش بدین
---------------------
سلام. حتما
نقل قول کردن
0 #3 نازیلا 1393-10-10 16:38
ممنون مثل همیشه عالی خانم شما خیلی با سلیقه وهنرمند هستین بهتون تبریک میگم
-----------------------
مرسی
نقل قول کردن
0 #2 افسانه 1393-10-07 14:08
خسته نباشی دوستم :lol:
مثل همیشه عالی عالی عالی :lol: :lol:
چند نوع دستور غذاهای خوشمزه و آسون رو میتونی بزاری واسه مهمون؟؟؟؟آخه با شرایط کارمند بودن و بچه کوچیک خیلی سخته واسه مهمون غذا درست کرد
---------------------
سلام عزیزم.
خواهش میکنم. لطف دارید.
سعی میکنم. در قسمت غذا با گوشت قرمز هم غذا زیاد داریم.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1393-10-06 18:37
سلام خانومی واقعاخوشمزه بنظرمیرسه حتما درست میکنم
------------------
سلام. ممنونم. انشالله راضی باشید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir