کیک و کسترد
این کیک از کیک های پایه هست. از هر نوع کیک میتونید استفاده کنید. یک نوع تزیین کیک هست. و میشه گفت شبیه کرم پای موزی که قبلا در سایت داشتیم.
برای درست کردن کیک من از کیک خانگی استفاده کردم که نرمه و بافت اسفنجی داره و راحت تو دهن آب میشه.
یک لایه روی کیک از موز و گردو و شکلات و سس شکلات استفاده کردم.
و لایه ی بعدی از دسر کسترد که قبلا در سایت بود و دو مدل ساده و شکلاتیش رو با هم یاد گرفتیم.
و در نهایت لایه ی خامه فرم گرفته که تناسب و خوشمزگی زیادی به دسر میده.
کاپ کیک فروزن
برای درست کردن کاپ کیک میتونید به آرشیو کیک های این سایت مراجعه کنید و هر کدوم رو که دوست داشتید انتخاب کنید برای کاپ کیک درست کردن.
در این پست بیشتر تزیین کاپ کیک ملاک هست. من خودم از دستور کیک نسکافه ای برای کاپ کیک استفاده کردم. میتونید از اون یا از کیک سیاه استفاده کنید.
با این پست خیالم از بابت پستهای تولد امسال تموم شد! بعد پنج ماه. امسال تمام وسایل تولد و تنقلات کاملا به انتخاب مینوسا بود و خودش هم کاملا در همه چیز نظارت(شما بخون دخالت) داشت، نود درصد کارهارو میخواست خودش انجام بده، حتی گل زدن روی کاپ کیک ها هم توسط ایشون انجام شد و من دستیارشون بودم!! ولی خوب خیلی خیلی شاد بود که خودش تولد گرفته، همین برام بس!
دیگه از هفته ی دیگه میریم سراغ پستهای جدید.
کیک اسفناج
فصل فصل اسفناج هستش و بد نیست این کیک رو هم امتحان کنیم. این کیک فقط رنگ سبز اسفناج رو همراه داره و طعم اون دقیقا طعم کیک اسفنجی هست. طعم خاصی نداره ولی با توجه به اینکه رنگ خوبی داره میتونه به عنوان پایه ی کیک ها استفاده بشه.
به صورت کلی برای حداقل یک بار درست کردن می ارزه این کیک رو امتحان کنید.
پاپ کیک
برای درست کردن این پاپ کیک نیاز به کیک و خامه و شکلات دارید. برای کیک پاپ کیک میتونید هر نوع کیکی که دوست دارید رو انتخاب کنید. که ما قبلا چندین مدل کیک داشتیم.
باقی مراحل در کسری از ثانیه درست میشه.
کیک شربتی
پست امروزمون دقیقا مال چهار سال پیشه، از اونجایی که عکسهاش پریده بود مجددا آپ کردک.
این کیک یک کیک متفاوت و خوشمزه است. معمولا اکثریت افراد اونو میپسندند. از سوغات قزوین به شمار میاد. نمیدونم جز شیرینی های خاص قزوین هست یا نه شهر های دیگه هم میپزنش. ولی در کل خیلی خوشمزه است. البته من کمی تغییر دادم. تا خوشمزه ترش کنم. این دستور بارها تست شده و مطمنم که خوب و عالیه. پس اگه خدا نکرده جایی استفاده کردید و خراب شد صد در صد به کارتون شک کنید. چون من خیلی سعی کردم اطلاعات دقیق و جامعی بدم که این شیرینی رو درست کنید و لذت ببرید.
کیک بلک فارست
کیک جنگل سیاه جز خوشمزه ترین کیک های شکلاتی جهان هست. تاریخچه ی اون رو نمیگم چون با سرچ کوچیک تو نت به راحتی میتونید باهاش آشنا بشید. به جاش چند تا خبر بدم.
اول عذر خواهی از اینکه خیلی کمرنگ شدم و نمیرسم سر بزنم اینجا. مثلا این پست برای آخر بهار هست ولی نتونستم تایید ارسال بزنم تا الان. و این شلوغی هایی که اجازه نمیده بیام اینجا ناشی از دو جریان هست. جریان اول پایان نامه که در عین شیرین بودن بی نهایت وقت گیر هست ، خصوصا برای من با وسواس های خاص خودم. دوم جریان کسالت مزمنی که جز اثرات خستگی چیزی برام نداره هم منو درگیر خودش کرده. خوب این از این...
از طرف دیگه بالاخره منم درگیر تکنولوژی اینستاگرامی شدم. و به خاطر درخواستهای زیاد یک اکانت اینستا ساختم. به اسم : cafechokolat1 . حالا هنوز هیچی نداره. تازه تاسیس هست . ولی سعی میکنم جو دوستانه تری داشته باشه و عکسهای زیادی براتون قرار بدم.
خبر بعدی هم اینکه تمام تلاشم رو میکنم حداقل هر هفته آپ داشته باشم. ولی شمام دعا کنید برامون.
این شما و این بلک فارست----------->