کیک شیر یا کیک کشمشی
یک کیک بسیار سریع و راحت و پایه برای کرم و خامه زدن....
من برای درست کردن کیک کشمش و گردو هم از این کیک استفاده میکنم.پفش خیلی خوبه . و با هر نوع افزودنی (البت مجاز! )خوشمزه میشه. در کل سالهاست که یار دیرینه ی ماست........
مواد لازم :
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر یک سوم پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
شکر یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سر خالی
وانیل نوک قاشق چایخوری
کشمش در صورت نیاز به مقدار لازم
گردو در صورت تمایل به میزان لازم
شکلات چیپسی در صورت تمایل به میزان لازم
طبق معمول همیشه فر رو با دمای متوسط 15 دقیقه زودتر روشن میکنیم تا داغ بشه!
قالبمون رو چرب میکینم و بعد با کمک الک به طور یکنواخت آرد پاچی میکنیم و آرد اضافیش رو از طریق چند تا ضربه میگیریم.
تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشن.بعد روغن رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم. و بعد شیر رو اضافه میکنیم. و هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم و سه بار الک میکنیم.
حالا مخلوط آردی رو کم کم به مخلوط تخم مرغی اضافه میکنیم. از اینجا به بعد دیگه خیلی هم نمیزنیم. تا پف کیک خراب نشه.
اگه خواستید کشمش بریزید اول کمی از مواد رو داخل کف قالب بریزید و بعد یک قاشق از آرد رو نگه دارید و بعد با کشمش خشک! مخلوط کنید و بعد به مواد باقی مونده اضافه کنید. و اونو روی سطح قبلی بریزید. این کارو واسه این میکنیم تا کشمش ها ته نشین نشن و نسوزن!
من خواستم شبیه زبرا کیک بشه و این بار کشمش نزدم. نصف مواد رو رنگی کردم. میتونید نصف مواد رو یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو بزنید. و مدل زبرا کیک (کیکی راه راه) اونو تو قالب ریختم.
زبرا کیک رو به زودی کامل آموزش میدم.
مدل زبرا :
اول دو قاشق از مخلوط سفید میریزیم مرکز ظرف . بعد دو قاشق مواد رنگی میریزیم مرکز مواد سفید و همینطور ادامه میدیم تا موادمون تموم بشه. بخوایید راه راه واضح تر بشه میتونید سه یا چهار قاشق از هر کدوم بریزید.
قالب رو برای 30 تا 50 دقیقه (بستگی به نوع فرتون داره) بزارید طبقه وسط فر با دمای 180 درجه(دمای متوسط فر) که از قبل گرمش کردید. قالبتون حدودا بیست سانتی باشه.
وقتی خلال دندون تمیز از کیک درومد کیکتون حاضره.... نوش جون.
دیدگاهها
------------------------
منظور دقیقتون رو متوجه نشدم؟! ژله رو داخل کیک بریزید یا روی کیک؟ بهتره کیک اسفنجی درست کنید برای ترکیب با ژله یا کیک شیفون
----------------------------
سلام. میتونید کشمش هارو در انتها با یک قاشق از مواد کیک مخلوط کنید و در انتهایی ترین لایه بریزید و هم نزنید تا با پف کردن به وسط کیک بره
ممنون دوستم
-------------------------
کیک راحت و سریع هست. برای کیک های با بیس خامه که قراره وزن تحمل کنند بهتره از کیک های سنگین استفاده بشه. مثل خود شیفون و اسفنجی. یا کره ای. ولی باز هم سلیقه ای هست.
مرسیی بابت کیک های عالیت
اما چرا این کیک تصویر نداره؟!
--------------------------
سلام. عکسهاش پریده...
یه سوال داشتم. من تو خونه همزن ندارم دستور یه کیک راحت که بدون همزن باشه(مثلا با مخلوط کن) و توش کره هم نداشته باشه و پف نسبتا خوبی داشته باشه(خمیر نباشه) رو بهم معرفی کنین. ممنون
--------------------------
سلام. اکثرا کیک ها باید خوب هم بخوره. به همین خاطر میگیم هم زن برقی ، اگه ندارید از هم زن دستی استفاده کنید و خوب هم بزنید. کیک هایی که تعداد تخم مرغ زیاد و بکینگ پودر و جوش زیاد داره باعث میشه در هر شرایطی پف داشته باشه.