کیک شیر یا کیک کشمشی

یک کیک بسیار سریع و راحت و پایه برای کرم و خامه زدن.... 

من برای درست کردن کیک کشمش و گردو هم از این کیک استفاده میکنم.پفش خیلی خوبه . و با هر نوع افزودنی (البت مجاز! )خوشمزه میشه. در کل سالهاست که یار دیرینه ی ماست........

مواد لازم : 

آرد 2 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

شیر یک سوم پیمانه

روغن مایع یک پیمانه

شکر یک پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سر خالی

وانیل نوک قاشق چایخوری

کشمش در صورت نیاز به مقدار لازم

گردو در صورت تمایل به میزان لازم

شکلات چیپسی در صورت تمایل به میزان لازم

 

طبق معمول همیشه فر رو با دمای متوسط 15 دقیقه زودتر روشن میکنیم تا داغ بشه! 

قالبمون رو چرب میکینم و بعد با کمک الک به طور یکنواخت آرد پاچی میکنیم و آرد اضافیش رو از طریق چند تا ضربه میگیریم.

 

تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشن.بعد روغن رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم. و بعد شیر رو اضافه میکنیم. و هم میزنیم.

آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم و سه بار الک میکنیم.

حالا مخلوط آردی رو کم کم به مخلوط تخم مرغی اضافه میکنیم. از اینجا به بعد دیگه خیلی هم نمیزنیم. تا پف کیک خراب نشه. 

اگه خواستید کشمش بریزید اول کمی از مواد رو داخل کف قالب بریزید و بعد یک قاشق از آرد رو نگه دارید و بعد با کشمش خشک! مخلوط کنید و بعد به مواد باقی مونده اضافه کنید. و اونو روی سطح قبلی بریزید. این کارو واسه این میکنیم تا کشمش ها ته نشین نشن و نسوزن!

من خواستم شبیه زبرا کیک بشه و این بار کشمش نزدم. نصف مواد رو رنگی کردم. میتونید نصف مواد رو یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو بزنید. و مدل زبرا کیک (کیکی راه راه) اونو تو قالب ریختم.

زبرا کیک رو به زودی کامل آموزش میدم. 

مدل زبرا : 

اول دو قاشق از مخلوط سفید میریزیم مرکز ظرف . بعد دو قاشق مواد رنگی میریزیم مرکز مواد سفید و همینطور ادامه میدیم تا موادمون تموم بشه. بخوایید راه راه واضح تر بشه میتونید سه یا چهار قاشق از هر کدوم بریزید.

 

قالب رو برای 30 تا 50 دقیقه (بستگی به نوع فرتون داره) بزارید طبقه وسط فر با دمای 180 درجه(دمای متوسط  فر) که از قبل گرمش کردید. قالبتون حدودا بیست سانتی باشه.

 

وقتی خلال دندون تمیز از کیک درومد کیکتون حاضره.... نوش جون.

 

دیدگاه‌ها  

0 #5 Zaynab 1394-09-28 22:41
خسته نباشي عزيزم من چندجا سوال پرسيدم جواب ندادي لطفا اين سوالمو جواب بده من ميخوام اين كيك رو براي شب يلدا درست كنم اگه بخوام ژله هندونه توش بريزم چه تغييري بايد تو دستورش بدم؟ممنونم
------------------------
منظور دقیقتون رو متوجه نشدم؟! ژله رو داخل کیک بریزید یا روی کیک؟ بهتره کیک اسفنجی درست کنید برای ترکیب با ژله یا کیک شیفون
نقل قول کردن
0 #4 مهمان 1394-08-25 07:48
سلام ، من این کیک رو درست کردم خیلی خوب شد (البته با نصف این مواد) اما کشمش ها همه به کف قالب رفته و یکم سوخته بودن. ( ارد پاشی هم کرده بودم).؟؟
----------------------------
سلام. میتونید کشمش هارو در انتها با یک قاشق از مواد کیک مخلوط کنید و در انتهایی ترین لایه بریزید و هم نزنید تا با پف کردن به وسط کیک بره
نقل قول کردن
0 #3 نسترن. م 1394-08-20 04:04
این کیک عالیه. من هم یه چیزی مشابه کیک شما از قدیم الایامدرست میکردم ولی بهش میگم کیک چای واصلا نمیدونم کی و از کجا یاد گرفتم به قول شما کیک سزیع د راحتیه. ولی برای کرم و خامه کمی سنگین نیست با وجود یک پیمانه آرد ؟
ممنون دوستم
-------------------------
کیک راحت و سریع هست. برای کیک های با بیس خامه که قراره وزن تحمل کنند بهتره از کیک های سنگین استفاده بشه. مثل خود شیفون و اسفنجی. یا کره ای. ولی باز هم سلیقه ای هست.
نقل قول کردن
+1 #2 منا 1394-04-26 08:16
سلام خانمی
مرسیی بابت کیک های عالیت
اما چرا این کیک تصویر نداره؟!
--------------------------
سلام. عکسهاش پریده...
نقل قول کردن
0 #1 Zohre1372 1394-04-19 22:10
سلام.ممنون از زحماتتون :roll:
یه سوال داشتم. من تو خونه همزن ندارم دستور یه کیک راحت که بدون همزن باشه(مثلا با مخلوط کن) و توش کره هم نداشته باشه و پف نسبتا خوبی داشته باشه(خمیر نباشه) رو بهم معرفی کنین. ممنون
--------------------------
سلام. اکثرا کیک ها باید خوب هم بخوره. به همین خاطر میگیم هم زن برقی ، اگه ندارید از هم زن دستی استفاده کنید و خوب هم بزنید. کیک هایی که تعداد تخم مرغ زیاد و بکینگ پودر و جوش زیاد داره باعث میشه در هر شرایطی پف داشته باشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir