کیک شکلاتی با رویه گاناش

http://s5.picofile.com/file/8146035426/IMG_0567.JPG

 یکی از چیزهایی که وقتی اسمش میاد من دست و پام شل میشه و وجد و شادی از چشمام میباره چیه؟ شکلات!!!! یعنی هر چیزی که توش ذره ای شکلات و کاکائو داشته باشه تبدیل میشه به محبوبه من! من قبلا چند مدل کیک شکلاتی یاد دادم که در زیر میتونید ببینید :

کیک شکلاتی موزی

کیک دبل شکلاتی

کیک شکلاتی خیس

کیک شکلاتی فوری

کیک امروزم یک کیک شکلاتی با رویه ی شکلاتی هستش که امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

 

 مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

مواد لازم :

تخم مرغ ریز 4 عدد معادل 200 گرم

آرد 2 پیمانه

پودر کاکائو دو سوم پیمانه

شکر یک و سه چهارم پیمانه

شیر سه چهارم پیمانه معادل 160 گرم

کره یا روغن سه چهارم پیمانه معادل 160 گرم

بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری

جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

نمک یک پنسه

وانیل یک پنسه

 اول تخم مرغ + شکر + وانیل رو خوب هم میزنیم.و بعد روغن (یا کره)و شیر رو اضافه میکنیم و باز خوب هم میزنیم.

آرد + نمک + پودر کاکائو + بکینگ پودر + جوش شیرین رو با هم مخلوط میکنیم و دو یا سه بار الک میکنیم. و بعد کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا مواد یک دست بشه.

بعد مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کردید و پودر کاکائو پاچیدید میریزید. چون مایعات این کیک زیاده بهتره از قالب میان تهی استفاده کنید. ریختن پودر کاکائو در کیک های شکلاتی به جای آرد ریختن در کف قالبه.

http://s5.picofile.com/file/8146035218/download_5_.jpg

 حالا قالب رو داخل فری که از 15 دقیقه قبل داغ کردید با دمای 180 درجه (یا دمای متوسط فرتون) قرار میدید. معمولا این کیک بین 35 تا 40 دقیقه میپزه. در 20 دقیقه اول پخت اصلا در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابه. بعد از اون با خلال دندون اونو تست کنید. اگه تستر تمیز بیرون اومد کیک آماده است

 کیک توی قالب بذارید بمونه تا سرد بشه. بعد از سرد شدن برش گردونید و از وسط به دو قسمت تقسیمش کنید.

اگه دوست نداشتید از این کیک استفاده کنید برای میتونید از هر کدوم از کیک های زیر استفاده کنید:

کیک شکلاتی موزی

کیک دبل شکلاتی

کیک شکلاتی خیس

من اینجا از کرمفیل و گردو برای لایه ی وسطی این کیک استفاده کردم. قبلا در مورد کرمفیل توضیح دادم. یک لایه کرمفیل وسط کیک میمالیم و روش گردو میریزیم.

http://s5.picofile.com/file/8146035276/download.jpg

 من برای تزیین این کیک و لایه ی اویی اون از گاناش شکلاتی استفاده کردم که در این پست دستورش رو میتونید ببینید. و شدیدا تقارن مزه ای داره با این کیک.

http://s5.picofile.com/file/8146035318/IMG_0558.JPG

 در نهایت کیک رو برای چند ساعت توی یخچال میذاریم تا خنک بشه و بعد نوش جانش کنید.

http://s5.picofile.com/file/8146035350/IMG_0565.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #21 Mahboob 1395-05-23 13:57
سلام عزیزم ممنون بابت رسپی خوبتون. یک سوال داشتم ایا میشه ازسس شکلاتی اماده فرمند ک دربازار هست بجای گاناشروی کیک استفاده کرد؟ وباید همینطوری بریزم بعد خامه کشی یا باید با شیری چیزی گرمش کنم؟
----------------------
سس شکلاتی معمولا خیلی روان هستند و بیشتر روی دسر ها و بستنی ها استفاده میشن. و لایه ی کیک از بین خواهد رفت. بازم به سفتی اون نگاه کنید. من دقیقا سس شکلاتی مد نظر شما رو نمیدونم چیه.
نقل قول کردن
+2 #20 z@hr@ 1394-10-30 07:27
سلام خیلی مطالب جالبی میزاری ممنون من امروز کیک شگلاتی با رو کش گاناش رو درست کردم خیلی عالی بود طعمش فقط یه مشکل کوچولو داشتم بافت کیکم خشک شده بود برا اینکه بهتر منظورم رو بگم حس میکردی کیک مال یکی دو روز پیش البته من این حس و داشتم ایراد کارم به نظرت چی ؟ ممنون میشم راهنمایم کنی اخه فردا مهمون دارم میخوام دوباره درستش کنم
---------------------------
سلام این حالت ناشی از خشک بودن بافت کیک هست. مایعات کیک رو میزان ریختید؟ تایم طولانی در فر نموند؟ چون زیاد پخته شدن هم باعث بیات شدن کیک میشه
نقل قول کردن
+1 #19 پریسا 1394-10-13 11:12
سلام شکلات جون ممنون از دستورای خوشمزت ،
میشه بگین تو مواد لازم پنسه یعنی چی؟
------------------
سلام. ممنونم.
به میزان موادی که بین دو انگشت شست و اشاره جا میگیره. خیلی کم.
نقل قول کردن
0 #18 نسترن. م 1394-09-16 05:17
سلااام
روغن مایع یا جامد؟؟؟؟؟؟
یعنی کیکهایی که مایعات ندارن تو قالب معمولی بهتره پخته بشه؟
-----------------------
سلام. روغن مایع مخصوص پخت و پز
متوجه سوالتون نشدم.
نقل قول کردن
0 #17 زیبا 1394-06-02 08:56
ممنون عزیزم :-)
-----------------------
خواهش میکنم
نقل قول کردن
+1 #16 زیبا 1394-06-02 08:44
ببخشید عزیزم منظورمو درست نگفتم اگه قالبو در نظر بگیریم روی کیک ترک میخوره اما اگه وقتی از قالب درمیاریمو در نظر بگیریم میشه زیر کیک
-------------------------
سلام. حرارت فرتون بالاست. سعی کنید به جای 15 دقیقه فر رو 10 دقیقه داغ کنید. و دمای فر رو روی 175 تنظیم کنید.
نقل قول کردن
0 #15 زیبا 1394-06-02 07:08
سلام شکلات جون ;-)
من وقتی این کیک رو درست می کنم زیر کیک ترک میخوره به نظر شما علتش چیه؟
-------------------------
سلام.ترک معمولا به خاطر خشکی هست. کف قالبتون رو چرب کنید. تا حالا برام پیش نیومده زیر کیک ترک بخوره. داشتم الان فکر میکردم چطور ممکنه ترک بخوره. وقتی کاملا خنک شد برگردونید.
نقل قول کردن
+1 #14 مینو 1394-04-30 09:55
سلام شکلات خانوم من این کیک رو درست کردم خیلی هم خوشمزه شد ممنون از آموزش خیلی خوبتون فقط یه مشکل داشت وقتی با چنگال می خواستم بخورم کیک خورد میشد ونمیشد راحت برش دارم می خواستم بپرسم مشکلش کجا بوده؟
------------------------------
هر کیکی جنس خاص خودشو داره. من دقیقا متوجه نشدم یعنی زیادی پوک بود یا خشک بود؟ اگه خشک باشه آردش زیاده یا تخم مرغ کوچیک بوده
نقل قول کردن
0 #13 ساناز س 1394-04-17 15:26
سلام و خسته نباشید
ببخشید ایا میتونم مواد کیک(حالا هرنوع کیکی) رو تو دو قالب بریزم و بعد از پخت روی هم بذارم و بینشون کرمفیل صنعتی بریزم و روشون گاناش؟
یعنی خوب میشه؟ اگه اره لطفا نکته هاشم بگین کیکا سرد باشن؟گاناش کامل سرد شه یا نه...
ممنون
----------------
بله به شرطی که قالب ها متناسب و هم اندازه باشن.
گاناش تقریبا گرم و کیک ها خنک باشه.
نقل قول کردن
0 #12 تازه وارد 1393-11-16 12:11
امروز اولین باره سایت تون رو دیدم
کارتون عالیه و بسیار با سلیقه.
موفق باشید.
-----------------------
ممنونم. نظر طلف شما باعث دلگرمی ماست.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir