کیک یخچالی 2 (کیک یخچالی سفید)
کیک یخچالی که در گذشته داشتیم کاکائویی بود . و تقریبا شبیه پان اسپانیایی شکلاتی بودیش. این مدل کیک یخچالی با کرم پاتیسیر که تو پست قبل گذاشتمش و میشه از کرم کاسترد هم به جاش استفاده کرد.
کیک لبو +پخت لبو در ماکروفر
از اونجایی که دیدم چقدر لبوی بیچاره توسط همسر جان خریداری شده و از ترس اینکه نکنه بمونه خراب بشه. تصمیم گرفتم کیک لبو درست کنم. اما چون رسپی خوبی نداشتم و از اون کیک هایی بود که تا حالا درست نکرده بودم نشستم فکر کردم دیدم بهترین راهه درست کردنش اینه که دستور کیک هویج رو کمی دست کاری کنم. و الهی به امید تو جلو رفتم.
نتیجه کار خیلی خوب بود. اصلا فکر نمیکردم اینطوری بشه...
این کیک رو به لبو دوستان تقدیم میکنم. گفتم لبو دوستان چون عطر و مزه ی لبو کاملا محسوسه داخل کیک و اگه لبو دوست ندارید یا کم دوست دارید سریع از این کیک فاصله بگیرید و برید کیک کدو حلوایی رو درست کنید.چون اون یک کیک بی نظیره.
کیک پرتقالی
خوب امروز که اومدم دستور بزارم دیدم چقدر دستور کیک دارم که هنوز اینجا نزاشتمش. بین کیک لبو و پرتقالی ده بیست سی چهل کردم قسمت کیک پرتقالی شد بیاد اینجا.
علت اینکه چرا من این همه کیک میپزم هم فقط یک مورده! آقای همسر! اولا که از اونجایی که یکی از خصلتهایی که من عاشقشم و همسر داره (یکی از هزاران خصلت خوبش)اینه که همیشه توی خونه پره از میوه ی تازه است و من برای اینکه این میوه ها خراب نشن باید انواع اقسام بلاهارو سرشون در بیارم. (مثلا به همسرم میگم برو ۳ ۴ تا پرتقال بخر و بعد ایشون با ۵ ۶ کیلو پرتقال+ لیمو + سیب+ موز و ..... کلی دم و تشکیلات میاد خونه. خوب حیفه اگه بمونن و خراب بشه)
دوما! اینکه در زمینه کیک پزی شدیدا مورد تشویق ایشون قرار میگیرم و این تشویق به من انرژی میده که برای هر روز حوس درست کردن یک کیک تازه به سرم بزنه. تا هی تشویق بشم.
برای این سبک تزیین میتونید به این پست مراجعه کنید: تزیین کیک
کیک کدو حلوایی
ازکیک هویج که یادتونه؟ از دوست و آشنا شنیدم که مورد استقبال قرار گرفت. امروز میخوام دستور یک کیک ناب تر و ترد تر و خوشمزه تر از اون رو بگم.
این شما و اینم کیک کدو تنبل ! این کیک اصلا اصلا طعم کدو نمیده. هر کی خورده محال بوده که بتونه حدس بزنه کیک چی خورده. خوشمزه است و بافت ترد و نرمی داره. مشتریش میشید!برای یلدایی که در پیش داریم این کیک واقعا چیز مناسبیه.
کیک دبل شکلاتی
از اونجایی که اسم اینجا کافه شکلاته و منم عاشق شکلات امروز دوباره از توی آرشیو یکی از کیک های محبوبم رو براتون قرار میدم.
یادمه وقتی میخواستم این کیک رو درست کنم خیلی خیلی دنبال یک کیک ساده شکلاتی گشتم ولی متاسفانه نتونستم یک دستور خوب پیدا کنم. چند تا دستور رو با هم ترکیب کردم ولی نتیجه اش خوب نبود! برای بار بعدی که خواستم این کیک رو درست کنم بعد از قاطی کردن چند دستور به این نتیجه رسیدم اگه میخوام کیکم خوب شه باید به حس چشاییم بها بدم و همین شد که دیگه مایع کیک هامو قبل از قرار دان توی فر میچشم. رسپی این کیک بعد از کلی آزمون و خطا بدست اومده.
راستی این کیک با کیک شکلاتی موزی که آموزش دادم خیلی متفاوته. اون بافت خیس و نرمی داشت و این کیک بافت تقریبا سفت و از نظر مزه هم کاملا با هم فرق دارن.
کیک فوری
کیک فوری 3 دقیقه ایی که یادمه اولین بار 4 سال پیش پختمش. خیلی خوبه برای وقتایی که حوصله ی کیک پزی نداریم و دلمون شدید کیک و شیرینی میخواد........