کیک ساده

http://s5.picofile.com/file/8160439792/IMG_1743.JPG

 بعد از پشت سر گذاشتن غول امتحانات امروز در خدمت شما هستم. واقعا این دو هفته سنگین بود. برای جبران عدم حضورم سعی میکنم هر روز پست بزارم تا شروع ترم جدید!

اولم از این کیک راحت شروع میکنیم. اگه دنبال یک کیک بی درد سر هستید که اصلا و ابدا وقتتون رو نگیره و حتی اگه بکینگ پودر توی خونه نداشتید هم بشه درستش کرد ، درست اومدید! همین جاست.

من این کیک رو بارها درست کردم مخصوصا برای دختر کوچولوم که دوست ندارم خیلی جوش و بکینگ وارد بدنش کنم... در ضمن این کیک برای مبتدی ها هم خیلی خوبه و قلق خاصی نداره.

بقیه ی انواع کیک رو هم توی این لینک میتونید ببینید.

کیک باقلوا

http://s5.picofile.com/file/8150675442/IMG_1237.JPG

lماه ربیع اومد . انشالله در این ماه عزیز تمام مجرد های عزیز وارد دنیای تاهل بشن.

کیک باقلوا همونطوری که از اسمش بر میاد از ترکیب مواد تشکیل دهنده باقلوا درست میشه. این مواد یعنی بادام ، پسته و احیانا نارگیل . طعم این کیک خوشمزه هستش و به یک بار درست کردنش می ارزه. تقریبا متد کاری شبیه کیک شربتی که قبلا دستورش رو گذاشتم هست با اندکی تفاوت در مزه. خوب از نظر من کیک شربتی که مال شهر قزوین هست بی نهایت خوشمزه تره. باز نظر با شما.

از نظر عطر و بو هم این کیک چیزی کم از کیک هل و پسته نداره.

کیک هل و پسته

http://s5.picofile.com/file/8146887400/IMG_0933.JPG

عجب هوایی داره این روزها! میدونم دیگه توی اکثر شهرها هوای حداقل بارونی رو امسال تجربه کردید.(برخی شهر هاهم برف) وقتی هوا بارونی میشه آدم دلش میخواد یک نوشیدنی گرم با یک کیک دلچسب بخوره و به بارش بارون نگاه کنه. حالا اگه بری سر بالکن یا روی تراس یا حیاط و اون نم نم بارون رو با جون و دل لمس کنی که نور علی نوره. خوش به حال ساکنین شهر های شمالی ایران که مدت زمان بیشتری این نعمت الهی رو میبینند.خوب اگه میخوایید یک کیک به یاد موندنی رو در کنار خانواده در این روزها زیبا تجربه کنید حتما کیک هل و پسته امروز رو درست کنید. عطر و طعم بی نظیر این کیک منو وادار میکنه هر سال درستش کنم.شما هم امتحان کنید.

کیک شکلاتی با رویه گاناش

http://s5.picofile.com/file/8146035426/IMG_0567.JPG

 یکی از چیزهایی که وقتی اسمش میاد من دست و پام شل میشه و وجد و شادی از چشمام میباره چیه؟ شکلات!!!! یعنی هر چیزی که توش ذره ای شکلات و کاکائو داشته باشه تبدیل میشه به محبوبه من! من قبلا چند مدل کیک شکلاتی یاد دادم که در زیر میتونید ببینید :

کیک شکلاتی موزی

کیک دبل شکلاتی

کیک شکلاتی خیس

کیک شکلاتی فوری

کیک امروزم یک کیک شکلاتی با رویه ی شکلاتی هستش که امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

 

 مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

کیک شیفون

http://s5.picofile.com/file/8145513642/IMG_0836.JPG

برای کیک هایی که میخواییم خامه کشی کنیم و باید کمی وزن تحمل کنه بهتره از دو نوع کیک استفاده کنیم. یکی کیک اسفنجی که قبلا در این پست آموزشش رو دادم و یکی کیک شیفون. البته کیکهای دیگه ای هم هستند ولی این دو تا معروف تر اند. فرق کیک شیفون و اسفنجی از مواد اولیه ی اون کاملا مشخصه.

و فرق عمده ی اونها بعد از پخت اینه که بافت کیک شیفون نرم تر و متراکم تر هستش.به نوعی میشه گفت در عین تراکم و انسجام بالای اون فوا العاده نرم هست و توی دهن آب میشه. من خودم کیک شیفون رو واقعا دوست دارم و معمولا برای خامه کشی از این کیک استفاده میکنم.

این کیک پف زیادی داره و اگه تمام نکاتی که میگم رو رعایت کنید خوب از آب در میاد. من اینجا از دستور معروف خانوم طروسیان استفاده میکنم.

لازم به ذکر هست که این کیک برای تولد بهترین همسر روی زمین درست شده و برای بهترین باید بهترین ها رو درست کرد.

کاپ کیک آناناس و نارگیل

http://s5.picofile.com/file/8130916600/IMG_1351.JPG

این کاپ کیک های خوشمزه رو اولین بار بهمن ماه 92 درست کردم. دستور این کاپ کیک از دستورهای خوب خانوم کاوه هستش که از مجله خونده بودم. چه با آناناس و چه بی آناناس هر دو جورش خوشمزه است. من که واقعا طعم کیک های نارگیلی رو میپسندم.

سعی کردم تجربه های خودم رو به این دستور اضافه کنم تا بی کم و کاست در اختیار دوستان عزیزم قرار بدم.

 

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir