کیک ساده
بعد از پشت سر گذاشتن غول امتحانات امروز در خدمت شما هستم. واقعا این دو هفته سنگین بود. برای جبران عدم حضورم سعی میکنم هر روز پست بزارم تا شروع ترم جدید!
اولم از این کیک راحت شروع میکنیم. اگه دنبال یک کیک بی درد سر هستید که اصلا و ابدا وقتتون رو نگیره و حتی اگه بکینگ پودر توی خونه نداشتید هم بشه درستش کرد ، درست اومدید! همین جاست.
من این کیک رو بارها درست کردم مخصوصا برای دختر کوچولوم که دوست ندارم خیلی جوش و بکینگ وارد بدنش کنم... در ضمن این کیک برای مبتدی ها هم خیلی خوبه و قلق خاصی نداره.
بقیه ی انواع کیک رو هم توی این لینک میتونید ببینید.
کیک باقلوا
lماه ربیع اومد . انشالله در این ماه عزیز تمام مجرد های عزیز وارد دنیای تاهل بشن.
کیک باقلوا همونطوری که از اسمش بر میاد از ترکیب مواد تشکیل دهنده باقلوا درست میشه. این مواد یعنی بادام ، پسته و احیانا نارگیل . طعم این کیک خوشمزه هستش و به یک بار درست کردنش می ارزه. تقریبا متد کاری شبیه کیک شربتی که قبلا دستورش رو گذاشتم هست با اندکی تفاوت در مزه. خوب از نظر من کیک شربتی که مال شهر قزوین هست بی نهایت خوشمزه تره. باز نظر با شما.
از نظر عطر و بو هم این کیک چیزی کم از کیک هل و پسته نداره.
کیک هل و پسته
عجب هوایی داره این روزها! میدونم دیگه توی اکثر شهرها هوای حداقل بارونی رو امسال تجربه کردید.(برخی شهر هاهم برف) وقتی هوا بارونی میشه آدم دلش میخواد یک نوشیدنی گرم با یک کیک دلچسب بخوره و به بارش بارون نگاه کنه. حالا اگه بری سر بالکن یا روی تراس یا حیاط و اون نم نم بارون رو با جون و دل لمس کنی که نور علی نوره. خوش به حال ساکنین شهر های شمالی ایران که مدت زمان بیشتری این نعمت الهی رو میبینند.خوب اگه میخوایید یک کیک به یاد موندنی رو در کنار خانواده در این روزها زیبا تجربه کنید حتما کیک هل و پسته امروز رو درست کنید. عطر و طعم بی نظیر این کیک منو وادار میکنه هر سال درستش کنم.شما هم امتحان کنید.
کیک شکلاتی با رویه گاناش
یکی از چیزهایی که وقتی اسمش میاد من دست و پام شل میشه و وجد و شادی از چشمام میباره چیه؟ شکلات!!!! یعنی هر چیزی که توش ذره ای شکلات و کاکائو داشته باشه تبدیل میشه به محبوبه من! من قبلا چند مدل کیک شکلاتی یاد دادم که در زیر میتونید ببینید :
کیک امروزم یک کیک شکلاتی با رویه ی شکلاتی هستش که امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
کیک شیفون
برای کیک هایی که میخواییم خامه کشی کنیم و باید کمی وزن تحمل کنه بهتره از دو نوع کیک استفاده کنیم. یکی کیک اسفنجی که قبلا در این پست آموزشش رو دادم و یکی کیک شیفون. البته کیکهای دیگه ای هم هستند ولی این دو تا معروف تر اند. فرق کیک شیفون و اسفنجی از مواد اولیه ی اون کاملا مشخصه.
و فرق عمده ی اونها بعد از پخت اینه که بافت کیک شیفون نرم تر و متراکم تر هستش.به نوعی میشه گفت در عین تراکم و انسجام بالای اون فوا العاده نرم هست و توی دهن آب میشه. من خودم کیک شیفون رو واقعا دوست دارم و معمولا برای خامه کشی از این کیک استفاده میکنم.
این کیک پف زیادی داره و اگه تمام نکاتی که میگم رو رعایت کنید خوب از آب در میاد. من اینجا از دستور معروف خانوم طروسیان استفاده میکنم.
لازم به ذکر هست که این کیک برای تولد بهترین همسر روی زمین درست شده و برای بهترین باید بهترین ها رو درست کرد.
کاپ کیک آناناس و نارگیل
این کاپ کیک های خوشمزه رو اولین بار بهمن ماه 92 درست کردم. دستور این کاپ کیک از دستورهای خوب خانوم کاوه هستش که از مجله خونده بودم. چه با آناناس و چه بی آناناس هر دو جورش خوشمزه است. من که واقعا طعم کیک های نارگیلی رو میپسندم.
سعی کردم تجربه های خودم رو به این دستور اضافه کنم تا بی کم و کاست در اختیار دوستان عزیزم قرار بدم.