کیک و کسترد
این کیک از کیک های پایه هست. از هر نوع کیک میتونید استفاده کنید. یک نوع تزیین کیک هست. و میشه گفت شبیه کرم پای موزی که قبلا در سایت داشتیم.
برای درست کردن کیک من از کیک خانگی استفاده کردم که نرمه و بافت اسفنجی داره و راحت تو دهن آب میشه.
یک لایه روی کیک از موز و گردو و شکلات و سس شکلات استفاده کردم.
و لایه ی بعدی از دسر کسترد که قبلا در سایت بود و دو مدل ساده و شکلاتیش رو با هم یاد گرفتیم.
و در نهایت لایه ی خامه فرم گرفته که تناسب و خوشمزگی زیادی به دسر میده.
مواد لازم:
شکلات آب شده نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
موز دو عدد
گردو نصف پیمانه
شکلات چیبسی نصف پیمانه
کیک تون رو متناسب با دستوری که میخوایید درست کنید و اجازه بدید خوب خنک بشه. میتونید نصف روز به صورت سلفون کشیده در یخچال قرار بدید تا خوب خنک بشه. من از این دستور استفاده کردم = کیک خانگی
میتونید دو تا سه لایه کیک رو برش بزنید و یا به صورت تک لایه استفاده کنید.
سطح رویه ی کیک رو به خاطر اینکه جذب سس در اون بالا بره بردارید(مثل تصویر)
شکلات رو به صورت گاناش شکلاتی آب کنید و برای روان تر شدن از شیر به جای خامه استفاده کنید.(دستور گاناش = اینجا) برای پر مزه کردن سس میتونید یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه هم به محلول شکلات و شیر اضافه کنید و اگه براتون تلخ شد یک قاشق هم شکر بزنید.
برای نگه داشتن کیک میتونید مثل من از یک نوار آلمینومی استفاده کنید و یا از همون قالبی که کیک رو توش درست کردید استفاده کنید. یا قالب های کمربندی.
روی کیک از محلول شکلات بدید تا سیراب بشه. بسته به نوع کیک سس بریزید. کیک من حالت اسفنجی داشت و جذبش زیاد بود. تقریبا نصف پیمانه سس رو خوب جذب کرد.
موز ها رو حلقه کنید و به همراه گردو و سس شکلات و شکلات چیبسی روی کیک قرار بدید.
دسر کسترد رو طبق دستور درست کنید. من نصف دسر رو ساده درست کردم و وقتی خودش رو گرفت دو قسمت کردم و باقی سس شکلاتی که آماده کرده بودم رو به قسمت دوم اضافه کردم و کسترد شکلاتی به روش ساده درست کردم تا کستردم دو رنگ باشه.
حالا قالب رو برای مدت یک ساعت داخل یخچال میزاریم تا کسترد خودش رو بگیره و در این فاصله خامه فرم گرفته رو آماده میکنیم.
بعد از اینکه کسترد خوب بست و خودشو گرفت میتونید با ماسوره یا ساده روی اون کمی خامه بریزید. این کیک و خوشمزگی اون به خامه هست و میتونید بیشترش کنید. یک بند انگشت خامه روی اون نرماله.
میتونید روی خامه مثل من یک مقدار پودر کاکائو الک کنید.
چون این کیک کسترد داره زیاد نمیشه نگه داشت و باید زود مصرف بشه. چون کسترد ممکنه آب بیندازه. ده دوازده ساعته بهتره سرو بشه.
دیدگاهها
----------------------
سلام. ممنونم.منم همینطور