کیک و کسترد

 این کیک از کیک های پایه  هست. از هر نوع کیک میتونید استفاده کنید. یک نوع تزیین کیک هست. و میشه گفت شبیه کرم پای موزی که قبلا در سایت داشتیم.

برای درست کردن کیک من از کیک خانگی  استفاده کردم که نرمه و بافت اسفنجی داره و راحت تو دهن آب میشه.

یک لایه روی کیک از موز و گردو و شکلات و سس شکلات استفاده کردم.

و لایه ی بعدی از دسر کسترد که قبلا در سایت بود و دو مدل ساده و شکلاتیش رو با هم یاد گرفتیم. 

و در نهایت لایه ی خامه فرم گرفته   که تناسب و خوشمزگی زیادی به دسر میده.  

 مواد لازم:

کیک

خامه فرم گرفته

 دسر کسترد

 شکلات آب شده نصف پیمانه

شیر نصف پیمانه

موز دو عدد

گردو نصف پیمانه

شکلات چیبسی نصف پیمانه

کیک تون رو متناسب با دستوری که میخوایید درست کنید و اجازه بدید خوب خنک بشه. میتونید نصف روز به صورت سلفون کشیده در یخچال قرار بدید تا خوب خنک بشه. من از این دستور استفاده کردم =  کیک خانگی 

 میتونید دو تا سه لایه کیک رو برش بزنید و یا به صورت تک لایه استفاده کنید. 

سطح رویه ی کیک رو به خاطر اینکه جذب سس در اون بالا بره بردارید(مثل تصویر) 

شکلات رو به صورت گاناش شکلاتی آب کنید و برای روان تر شدن از شیر به جای خامه استفاده کنید.(دستور گاناش = اینجا) برای پر مزه کردن سس میتونید یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه هم به محلول شکلات و شیر اضافه کنید و اگه براتون تلخ شد یک قاشق هم شکر بزنید.

برای نگه داشتن کیک میتونید مثل من از یک نوار آلمینومی استفاده کنید و یا از همون قالبی که کیک رو توش درست کردید استفاده کنید. یا قالب های کمربندی. 

روی کیک از محلول شکلات بدید تا سیراب بشه. بسته به نوع کیک سس بریزید. کیک من حالت اسفنجی داشت و جذبش زیاد بود. تقریبا نصف پیمانه سس رو خوب جذب کرد.

 موز ها رو حلقه کنید و به همراه گردو و سس شکلات و شکلات چیبسی روی کیک قرار بدید.

دسر کسترد رو طبق دستور درست کنید. من نصف دسر رو ساده درست کردم و وقتی خودش رو گرفت دو قسمت کردم و باقی سس شکلاتی که آماده کرده بودم رو به قسمت دوم اضافه کردم و کسترد شکلاتی به روش ساده درست کردم تا کستردم دو رنگ باشه.

حالا قالب رو برای مدت یک ساعت داخل یخچال میزاریم تا کسترد خودش رو بگیره و در این فاصله خامه فرم گرفته رو آماده میکنیم.

 بعد از اینکه کسترد خوب بست و خودشو گرفت میتونید با ماسوره یا ساده روی اون کمی خامه بریزید. این کیک و خوشمزگی اون به خامه هست و میتونید بیشترش کنید. یک بند انگشت خامه روی اون نرماله.

میتونید روی خامه مثل من یک مقدار پودر کاکائو الک کنید. 

چون این کیک کسترد داره زیاد نمیشه نگه داشت و باید زود مصرف بشه. چون کسترد ممکنه آب بیندازه. ده دوازده ساعته بهتره سرو بشه.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir