کیک عصرانه

 زندگی وقتی به روال مورد علاقه ی بچه ها بچرخه میشه تکرار!! از صبح که بیدار میشیم یک سری کار تکراری ، شعر خوندن ، کتاب خوندن ، بازی با لگو ، عروسک بازی ، دیدن پنگول و چرا ، پارک رفتن و مهم تر از همه آشپزی کردن علل خصوص کیک پزی!! یعنی آشپزی و کیک پزی هم شده کارهای ثابتی که مینوسا خانوم باید هر روز انجام بده. جدیدا پا رو فراتر از این چیزها گذاشته و حتی وسایل پخت کیک رو هم خودش آماده میکنه.مثلا تخم مرغ رو در میاره. حالا این وسط دو تاییشم شکست که مورد نداره ، داره؟! حالا نصف مایع کیک هم ریخت زمین مورد نداره که. مهم اینه استعداد بچه ها شکوفا بشه. 

 این کیک راحت ترین کیکی هست که میتونید فوری درست کنید. و خیلی ام خوشمزه می باشند ایشون.

 مواد لازم:

 آرد سفید دو پیمانه

تخم مرغ سه عدد

 شکر یک پیمانه

 شیر دو سوم پیمانه

روغن مایع سه چهارم پیمانه

پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری سر پر

شکلات تلخ پنجاه گرم

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.

قالب رو چرب و آرد پاچی کنید و آرد اضافی اون رو بگیرید و کنار قرار بدید. قالب مورد نیاز هیجده سانتی هستش. حالا کمی کمتر و بیشترش مشکل ایجاد نمیکنه. کمی. نه یک دفعه بیست سانت!!!

آرد و بکنیگ پودر رو با هم مخلوط کنید و بعد سه بار الک کنید تا حفره های هوایی بین بافت آرد ایجاد بشه. 

 شکلات تلخ یا هر نوع شکلاتی که دوست دارید رو آب کنید. برای این کار شکلات رو طبق این روش مذاب کنید. و کنار قرار بدید تا خنک بشه و از حرارت بیفته.

تخم مرغ ها رو خصوصا در فصل گرما جدا بشکنید و در صورت اطمینان از سلامتشون در یک ظرف بریزید و همراه شکر با دور متوسط همزن خوب بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه. 

وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. در حد مخلوط شدن.

روغن و شیر رو هم اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد بیرون نریزه. و یکدست بشه.

 آرد را که قبلا با بکینگ پودر مخلوط کرده بودید و سه بار الک کردید رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. برای اضافه کردن آرد نیاز به همزن برقی نیست و با دست هم میتونید این کارو بکنید. دست نه ها!!! لیسک یا قاشق منظورمه!

قالب رو کج قرار بدید و نصف مخلوط کیک رو داخل قالب بریزید. میتونید کف قالب بریزید و بعد مواد کاکائویی رو اضافه کنید. برای بهتر و خوشگل تر شدن من میگم این مدلی بریزید. 

نصف باقی مانده مواد کیک رو با شکلات مذاب و پودر کاکائو مخلوط کنید و بریزید کنار قالب. قالب رو صاف کنید و داخل فر قرار دهید.

 میتونید میزان مواد کاکائو رو زیاد و کم کنید. هر جوری دوست دارید میتونید اصلا تک رنگ درست کنید. توجه کنید اگه کلا شکلاتیش کنید تلخ تر میشه و باید شکر ش بیشتر باشه. 

بین چهل تا پنجاه دقیقه زمان میبره برای پخت کیک. قبل از بیست دقیقه اصلا در فر باز نشه. چون پف کیک میخوابه. بعد از مدتی که حس کردید کیک پخت با فرو کردن خلال دندون تست کنید و اگه تمیز بیرون اومد کیک پخته.

بهتره از قالب لوف برای درست کردن کیک استفاده کنید. 

 کیک پخته شده رو از فر خارج کنید و اجازه بدید خنک بشه و از قالب بیرون بیارید. اینم بافت کیک از دید نزدیکتر برای علاقه مندان به برش خورده کیک!

برای اینکه کیک حالت گنبدی و شبیه کیک های صبحانه بیرون پخته بشه میتونید لبه های قالب رو چرب کنید ، اینطوری کیک موقع پف کردن لیز میخوره و بالا نمیاد از دوره و باعث میشه گنبدی پف کنه. یک جاهایی مثل اینجا این مدلی خوشگله و یک جاهایی هم مثل کیک تولد و اینا اصلا خوب نیست و باید دور قالب رو کاور بکشید تا یکدست پف کنه.

 این کیک همین طوری کامل و خوشمزه است ، خصوصا برای عصرونه و صبحانه. ولی اگه مثل دختر خانوم ما عشق شکلات بازی دارید میتونید روی کیک رو شکلات آب کرده بریزید. 

اینجا بود که بین منو دخترم اختلاف افتاد. من میگفتم نیازی به ریختن اون مروارید قهوه ای ها نیست ولی مینوسا اصرار داشت باید مروارید هم بریزیه!!! یعنی داستانی داشتیم ما. آخرم کار خودشو کرد!!!

اینم یک کیک سریع و خوشمزه . 

نوش جان.

دیدگاه‌ها  

0 #17 farii 1399-10-12 05:32
سلام وقت تون بخیر
من از این قالب ها ندارم امکانش هست تو قالب مخصوص کیک اسفنجی و به صورت دایره و ارتفاع دار بریزم ؟
یا اینکه کیکم زیاد پف نمیکنه ؟
-----------------------
سلام عزیزم. میشه
نقل قول کردن
+1 #16 سانازشمسی 1397-09-08 20:01
سلام عزیزم میشه ب جای شیر از آب استفاده کنیم؟؟
------------------
سلام. بله. ولی طعم شیر بهتره
نقل قول کردن
+1 #15 ملیح 1396-07-30 11:29
سلام و ادب
کیک تون عالیه اگر بخوام برای حدود ۲۵ نفر درست کنم مواد رو چند برابر کنم و قالبم اندازش چقدر باشه?
ممنون میشم
----------------------
سلامک. بهتره دو یا سه بار درست کنید تا اینکه مواد رو چند برابر کنید. مواد رو دو برابر کنید داخل قالب در سی میتونید درست کنید.
نقل قول کردن
0 #14 شادی 1396-01-06 05:44
سلام شکلات جان من عاشق سایت شما هستم عزیزم میشه بپرسم مارک همزن کاسه دار تون چی هست و آیا ازش راضی هستید و چقدر باید هزینه کرد من قصد خرید همزن کاسه ای دارم عزیزم قبلا از راهنمائی و پاسخگوئی تون سپاسگزارم عزیزم .
------------------------------
سلام. مارک تفال هست ولی سالها پیش خریدم و قیمت ندارم الان چنده. ازش راضی ام شدید
نقل قول کردن
0 #13 مهران 1395-03-31 20:37
با سلام خدمت شما و ممنون بابت این همه مطالب زیبا
من کافی شاپ باز کردم 3 ماه میشه از شما بابت کیک خوب و خوشمزه که خودم بتونم درست کنم راهنمایی میخواستم
خیلی سوال دیگه هم دارم ممنون میشم اگر کمکم کنید
-----------------------
سلام. مابارک باشه. چند روز دیگه یک کیک کافی شاپی قرار میدم. خوشمزه ترین کیک شکلاتی که بلدم.
نقل قول کردن
0 #12 s.a.h.a.r 1395-03-16 21:16
سلام خانوم گل....ببخشید که ما همش به شما زحمت میدیم میخواستم بگم میشه دستور نان شیرمال و برامون بذاری تا بتونیم تو ماه رمضان این نان خوشمزه رو درست کنیم؟
اگه بذاری ممنونت میشم عزیز...
-----------------
سلام... وای بعید میدونم به امسال برسه. ولی سعی خودمو میکنم.
نقل قول کردن
0 #11 s.a.h.a.r 1395-03-15 09:02
سلام خانومی...خسته نباشید
میخواستم به خاطر این سایت خوب و پر بار ازتون تشکر کنم..غذاهاتون واقعا عالیه.خیلی سایتتون و دوست دارم روزی چندبار به اینجا سر میزنم و از دستورات واقعا راضیم و لذت میبرم...همواره موفق و پیروز باشید عزیز..
------------------
سلام. ممنونم از لطفتون.
خدارو شکر که دوست خوبی مثل شما پیدا کردیم و از خواننده های ما هستید. ممنونم.
نقل قول کردن
0 #10 نسترن م 1395-03-14 13:57
سلاااااام. این بار کیکو با نام کیک عصرانه و دقیقا مطابق دستور شما درست کردم. عاااااالی شد ولی مثل دفعات قبل تمام قسمت شکلاتی بعد از پخت رفت زیر کیک و رو سفید شد مثل کیک شما که یک طرف سفید و یک طرف شکلاتیه نشد. چرا؟؟؟؟؟؟؟من مثل مثل شما عمل کردم ولی این شکلی نشد.
ولی خود کیک حرف نداشت. ممنوووون
-----------------------
نوش جونتون. قسمت شکلاتی رو کمتر در نظر بگیرید مثلا یک سوم شکلاتی کنید و اول قسمت فید رو بریزید و از بغل قسمت شکلاتی رو اضافه کنید و اصلا هم نزنید.
نقل قول کردن
0 #9 عشق قنادی 1395-03-13 14:30
باسلام خدمت شما.اموزشتون عالیه.یه سوال پیش اومد واسم و اون اینه که منظورتون از کاور کشیدن رو کیک چیه واسه کیک تولد که یکدست پف کنه.تشکر خانمی
---------------
سلام. کاور کشیدن دور قالب منظورم هست. یک حوله ی نسوز یا پارچه ی مخصوص کاور قالب که مثلا مارک ویلتون داره استفاده کنید. یا حوله ی نسوزرو خیس کنید و دور قالب کیک با سنجاق وصل کنید.
نقل قول کردن
-1 #8 Haniehkhaksar 1395-03-13 04:24
سلام سلام شكلات جونم خوبي ؟؟؟؟دخترمون خوبه ؟ببوسش عزيز دل رو....منم يه دخمل تقريبا هم سن مينوسا دارم كه همينجوري تو كاراي من كمك ميكنه(شما بخون فوضولي :-* )
دلم واست تنگ شده بود تند تند ميام و سر ميزنم وليييييي تنبل بودم و كامنت نميذاشتم امروز ميخوام اين كيك خوشمزه رو بپزم و ميدونم حتماااااا عالي ميشه
مرسي واسه بودنت
راستي نميشه عكس كارهامون رو واست بفرستيم؟؟؟
چجوري بفرستم؟؟؟؟از چه طريق؟؟؟
دوست دارم يه عالمممم
------------------------
سلام. خوش اومدید و مرسی که همراه ما هستید.
خوشحال میشم عکس هاتونو ببینم. برام به ایمیل ارسال کنید.

اینم میل شخصی ایم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir