کیک توت فرنگی

 یادمه از پارسال تولد مینوسا قول داده بودم به زودی زود کیک توت فرنگی رو بزارم. حتی یادمه وقتی چیز کیک توت فرنگی رو گذاشتم ، باز هم کلی انتقاد که هنوز ما منتظر کیک توت فرنگی هستیم. نه اینکه من آدم تنبلی باشم ، نه اینکه انقدر سرم شلوغه که نتونم پستهای درخواستی رو قرار بدم. مشکل این بود من منتظر بودم دوباره توت فرنگی بیاد(!!!) بله بابا، ... 

این شما و این کیک خوشمزه و اسفنجی توت فرنگی. دیگه دیرکردش رو به بزرگی خودتون ببخشید.

 مواد لازم : 

آرد سفید دو پیمانه

تخم مرغ سه عدد

روغن مایع مخصوص پخت و پز سه چهارم پیمانه

شکر یک پیمانه و یک دوم پیمانه

بکینگ پودر سه قاشق چاخوری سر خالی

 پوره توت فرنگی یک پیمانه

شکلات آب کرده در صورت تمایل سه قاشق غذاخوری

وانیل یا اسانس توت فرنگی نصف قاشق چایخوری

 اولین کاری که میکنید پوره کردن توت فرنگی ها هست. بهتره خیلی له نشن و فقط پوره بشن. اگه توت فرنگی شیرین بود که هیچ ولی اگه شیرین نبود حتما یکی دو قاشق شکر بریزید.

 آرد و بکنیگ پودر رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی با حالت متوسط هم بزنید تا یک دست و کرم رنگ بشه. اگه دوست داشتید از اسانس یا وانیل استفاده کنید به تخم مرغ ها اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا بوی تخم مرغ گرفته بشه.

فر رو با دمای متوسط داغ کنید . و قالب مورد نظر رو با کره چرب کنید و آرد بپاشید و کنار بزارید. بهتره از قالب میان تهی استفاده کنید چون پف کیک زیاده و ممکنه وسطش خام بمونه. البته نکات رو رعایت کنید مشکلی پیش نخواهد آمد.

اگه دوست دارید شکلات توت فرنگی آب کرده در کیک استفاده کنید به جای اسانس توت فرنگی ، میتونید اون رو آب کنید و کنار قرار بدید تا خنک بشه.

 روغن رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. تا یکدست بشه و بعد پوره توت فرنگی رو اضافه کنید و هم بزنید. حالا رنگ خوشرنگی که واقعا چشم نوازه رو خواهید دید. 

حالا کم کم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و دور تا دور ظرفی که توش مواد کیک رو آماده کردید با انگشت بخورید. عالیه. عالی.

 قالب کیک رو داخل فر در طبقه ی وسط قرار بدید و حدود چهل دقیقه تا یک ساعت زمان بدید تا کیک بپزه. این کیک تقریبا پف زیادی داره و بهتره در قالبی ریخته بشه که جا داشته باشه پف دو برابر کنه.

بعد از پخت کیک با خلال دندون از پختش مطمئن بشید و بعد قالب رو از فر بیرون بیارید و اجازه بدید ختک بشه و بعد برگردونید. 

 بافت این کیک کاملا اسفنجی هست و بسیار مناسب هستش برای پایه ی کیک های تولد و چیز کیک ها. 

رنگ کیک بستگی به رنگ توت فرنگی ها و مزه ی کیک به مزه ی توت فرنگی ها بستگی داره. 

در صورت تمایل میتونید به جای روغن مایع مخصوص پخت و پز از کره استفاده کنید. 

در صورت استفاده از ماکروفر حالت کانوکشن انتخاب بشه.

مدت زمان پخت به دمای فر و جنس قالب بستگی داره.

در هنگام درست کردن پوره توت فرنگی اگه توت فرنگی در بلندر له نمیشد و خشک بود میتونید دو قاشق شیر یا آب اضافه کنید.

این کیک رو میتونید با خامه یا انواع کرم ها تزیین کنید. 

امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید.

دیدگاه‌ها  

0 #5 فائزه 1399-11-06 10:55
سلام شکلات جون
واسه قرمز تر شدن رنگ کیک میشه از کمی پودر کاکائو یا رنگ خوراکی استفاده کرد؟ که مخملی بشه
------------------
سلام. برای مخملی شدن روش خاصی هست.
برای قرمز شدن رنگ فو یا امریکالر بگیرید
نقل قول کردن
0 #4 زهرای ریحانه 1395-06-15 13:23
من عاشق سیب و دارچینم اگر بخواهیم سیب جایگزین کنیم از همین ترکیب مواد استفاده کنیم
----------------------
هیچ مشکلی نداره و میتونید این کارو بکنید . اگه شیرینی اون کمه و حس میکنید کمه بهش پودر قند بزنید.
نقل قول کردن
0 #3 محنا 1395-03-23 12:44
سلام عزيزم
ممنونم بابت سايت خوبت
من هم قزويني هستم ميخواستم ببينم شما در قزوين كلاس آشپزي ندارين ؟
-----------------
سلام. خوشحالم همشهری از حضورتون.
متاسفانه خیر .
نقل قول کردن
0 #2 سمانه 1395-03-23 10:11
سلام شكلات جون عالييييي خيلي گلي من از بيشتر كيكات درست كردم همشون عالي شده فقط يه سوال تو رو خدا زود جوابمو بده كه با اين جوابت زود مشكلم حل ميشه ميتونم تنوع بدم من هنوز خونه خودم نرفتم خونه مامانم صرف نميكنه بوم قالب بخرم چون تا بماه ديگه ميرم خونه خودم مامانم زياد قالب كيك نداره يكي همين ساده دايره داره ميخوام بدونم ميتونم تى قابلمه يا ظروف روحي يا استيل كيك بپزم كيك ها اسفنجي ظروف پيركس هم دارع نميدونيم نشكنه يا نه ببخش اينقد حرف زدممم قربونت
-------------------
سلام. کلا خرید وسایل زیاد هم از نظر قیمت مناسب نیست هم جای نگه داری میخواد.
بله در ظرف پیرکس نشکن باشه میتونید درست کنید. ولی مواظب باشید ظرف رو سرد و گرم نکنید . مثلا از فر در آوردید روی سنگ قرار ندید.
در هر نوع ظرفی میشه. فقط سعی کنید با کاغذ مومی کاور کنید و کف ظرف رو قرار بدید. تا راحت خارج بشه.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1395-03-19 20:01
سلام واای ک عالیه سعی میکنم درست کنم پفش خیلی زیاده
-----------------
سلام. نوش جونتون
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir