کیک توت فرنگی
یادمه از پارسال تولد مینوسا قول داده بودم به زودی زود کیک توت فرنگی رو بزارم. حتی یادمه وقتی چیز کیک توت فرنگی رو گذاشتم ، باز هم کلی انتقاد که هنوز ما منتظر کیک توت فرنگی هستیم. نه اینکه من آدم تنبلی باشم ، نه اینکه انقدر سرم شلوغه که نتونم پستهای درخواستی رو قرار بدم. مشکل این بود من منتظر بودم دوباره توت فرنگی بیاد(!!!) بله بابا، ...
این شما و این کیک خوشمزه و اسفنجی توت فرنگی. دیگه دیرکردش رو به بزرگی خودتون ببخشید.
مواد لازم :
آرد سفید دو پیمانه
تخم مرغ سه عدد
روغن مایع مخصوص پخت و پز سه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه و یک دوم پیمانه
بکینگ پودر سه قاشق چاخوری سر خالی
پوره توت فرنگی یک پیمانه
شکلات آب کرده در صورت تمایل سه قاشق غذاخوری
وانیل یا اسانس توت فرنگی نصف قاشق چایخوری
اولین کاری که میکنید پوره کردن توت فرنگی ها هست. بهتره خیلی له نشن و فقط پوره بشن. اگه توت فرنگی شیرین بود که هیچ ولی اگه شیرین نبود حتما یکی دو قاشق شکر بریزید.
آرد و بکنیگ پودر رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی با حالت متوسط هم بزنید تا یک دست و کرم رنگ بشه. اگه دوست داشتید از اسانس یا وانیل استفاده کنید به تخم مرغ ها اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا بوی تخم مرغ گرفته بشه.
فر رو با دمای متوسط داغ کنید . و قالب مورد نظر رو با کره چرب کنید و آرد بپاشید و کنار بزارید. بهتره از قالب میان تهی استفاده کنید چون پف کیک زیاده و ممکنه وسطش خام بمونه. البته نکات رو رعایت کنید مشکلی پیش نخواهد آمد.
اگه دوست دارید شکلات توت فرنگی آب کرده در کیک استفاده کنید به جای اسانس توت فرنگی ، میتونید اون رو آب کنید و کنار قرار بدید تا خنک بشه.
روغن رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. تا یکدست بشه و بعد پوره توت فرنگی رو اضافه کنید و هم بزنید. حالا رنگ خوشرنگی که واقعا چشم نوازه رو خواهید دید.
حالا کم کم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و دور تا دور ظرفی که توش مواد کیک رو آماده کردید با انگشت بخورید. عالیه. عالی.
قالب کیک رو داخل فر در طبقه ی وسط قرار بدید و حدود چهل دقیقه تا یک ساعت زمان بدید تا کیک بپزه. این کیک تقریبا پف زیادی داره و بهتره در قالبی ریخته بشه که جا داشته باشه پف دو برابر کنه.
بعد از پخت کیک با خلال دندون از پختش مطمئن بشید و بعد قالب رو از فر بیرون بیارید و اجازه بدید ختک بشه و بعد برگردونید.
بافت این کیک کاملا اسفنجی هست و بسیار مناسب هستش برای پایه ی کیک های تولد و چیز کیک ها.
رنگ کیک بستگی به رنگ توت فرنگی ها و مزه ی کیک به مزه ی توت فرنگی ها بستگی داره.
در صورت تمایل میتونید به جای روغن مایع مخصوص پخت و پز از کره استفاده کنید.
در صورت استفاده از ماکروفر حالت کانوکشن انتخاب بشه.
مدت زمان پخت به دمای فر و جنس قالب بستگی داره.
در هنگام درست کردن پوره توت فرنگی اگه توت فرنگی در بلندر له نمیشد و خشک بود میتونید دو قاشق شیر یا آب اضافه کنید.
این کیک رو میتونید با خامه یا انواع کرم ها تزیین کنید.
امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید.
دیدگاهها
واسه قرمز تر شدن رنگ کیک میشه از کمی پودر کاکائو یا رنگ خوراکی استفاده کرد؟ که مخملی بشه
------------------
سلام. برای مخملی شدن روش خاصی هست.
برای قرمز شدن رنگ فو یا امریکالر بگیرید
----------------------
هیچ مشکلی نداره و میتونید این کارو بکنید . اگه شیرینی اون کمه و حس میکنید کمه بهش پودر قند بزنید.
ممنونم بابت سايت خوبت
من هم قزويني هستم ميخواستم ببينم شما در قزوين كلاس آشپزي ندارين ؟
-----------------
سلام. خوشحالم همشهری از حضورتون.
متاسفانه خیر .
-------------------
سلام. کلا خرید وسایل زیاد هم از نظر قیمت مناسب نیست هم جای نگه داری میخواد.
بله در ظرف پیرکس نشکن باشه میتونید درست کنید. ولی مواظب باشید ظرف رو سرد و گرم نکنید . مثلا از فر در آوردید روی سنگ قرار ندید.
در هر نوع ظرفی میشه. فقط سعی کنید با کاغذ مومی کاور کنید و کف ظرف رو قرار بدید. تا راحت خارج بشه.
-----------------
سلام. نوش جونتون