کیک انبه

 اگه دنبال درست کردن یک کیک خوشمزه و در عین حال با بافت خیس رو دارید این کیک رو امتحان کنید. طعم و بوی انبه همینطوری آدم رو مست میکنه حالا چه برسه از اون بیاییم در دسر یا کیک استفاده کنیم.

 این کیک هم مثل خیلی از کیک های میوه ای با کره درست میشه و کیک های کره ای هم بی نهایت خوشمزه خواهند بود. 

 مواد لازم :

تخم مرغ سه عدد

پوره انبه رسیده و شیرین یک پیمانه

آرد یک و نیم پیمانه

شکر یک و نیم پیمانه

کره 100 گرم

بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین یک شوم قاشق چایخوری

وانیل یک سوم قاشق چایخوری

 کره رو از قبل بیرون قرار بدید تا به دمای محیط برسه.

فر رو با دمای متوسط (175) یک ربع زودتر داغ کنید.

کف قالب مورد نظر رو با پوست همون کره که میخوایید استفاده کنید چرب کنید.

کره و شکر رو با دور متوسط همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ و یک دست بشه. 

تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و وانیل رو همچنین. من به جای وانیل از اسانس انبه استفاده کردم. میتونید از اسانس پرتقال هم استفاده کنید. تا وانیل طعم کیک رو تحت شعاع قرار نده.

 آرد + بکینگ پودر + جوش رو با هم مخلوط کنید و دو بار الک کنید تا یکدست بشه و هوا بین بافت های آرد ایجاد بشه. حتما از جوش استفاده کنید چون این کیک حالت خیس داره به خاطر وجود انبه و جوش بافت اون رو خوب میکنه. اونایی که دیگه اصلا نمیخوان از جوش استفاده کنند میتونند از بکینگ پودر استفاده کنند به همون میزان ولی اینم بگم که داخل بکینگ هم جوش داره!! (!!!!)

حالا مخلوط آردی رو به تخم مرغ ها اضافه کنید و با دور کند همزن یکی دو تا پالس بزنید تا مواد یک دست بشه. 

حالا پوره انبه رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست بشه. پس دیگه با همزن هم نزنید! لیسک برای یکدست کردن مواد.

حالا مواد کیک رو داخل قالبی که با کره چرب کردید بریزید و داخل طبقه ی وسط فری که یک ربع جلوتر با دمای متوسط روشن کردید و داغ شده قرار بدید. حدود نیم ساعت تا سه ربع ممکنه زمان ببره تا کیک درست بشه. زمانی که بوی خوش کیک دراومد میتونید با زدن یک خلال دندون در عمقی ترین ناحیه ی قالب تست کنید که کیک پخته یا نه.

 در بیست دقیقه اول پخت کیک به هیچ وجه در فر رو باز نکنید چون پف کیک از بین میره. 

این کیک فوق العاده خوش رنگ و خوشمزه است و یک بافت خیس داره که من خیلی خیلی دوستش دارم.

حالا اونایی که انبه فریز کردن زودی برن این کیک رو درست کنن!!

بعد از پخت کیک ، اجازه بدید خوب خنک بشه و بعد از قالب بیرون بیارید و روی پنجره سیمی قرار بدید تا کف کیک هم خنک بشه و بعد برش بزنید. و نوش جان کنید.

 بافت مایه ی کیک مثل یک موس خوشمزه است که باید جلوی خودتون رو بگیرید که قبل از پخت همه ی اونو نخورید. ولی لیس زدن ظرف مایه کیک جایز هست. 

برای خوشمزه تر شدن میتونید کیک رو بعد از پخت نصف کنید و وسط کیک رو با پوره انبه مخلوط شده با خامه فرم گرفته یک لایه ی خوشمزه درست کنید. میتونید برای کم کالری تر شدن هم به جای خامه فرم گرفته از پنیر خامه ای استفاده کنید.

 برای نگه داری کیک حتما بعد از خنک شدن برش زده ودر ظرف دربسته در یخچال نگه داری کنید. 

میتونید این کیک رو به صورت کاپ کیک و فنجانی هم درست کنید فقط تایم پخت کمتر خواهد شد.

اینم از نمای برش خورده ی کیک خوشمزه و بافت بی نظیرش که معلومه چی به چیه!

جا به جایی کره با روغن مایع غیر مجاز میباشد!!

دیدگاه‌ها  

0 #3 ناهید ت 1395-05-19 08:06
درود و خسته نباشید . من و دخترم عاشق انبه هستیم . مخصوصا فریز شده آون که موقع خوردن زیاد یخش باز نشده باشه تو فصل سرما یک لذت خاصی داره. یک پیشنهاد : یک بخش به عنوان مقایسه اندازه پیمانه ها به گرم را به سایت کافه شکلات اضافه کنید. ازشما بسیار سپاسگزارم بابت توجه تان .
------------------------
سلام. منم همینطور. خصوصا توی گرمای تابستون.... خیلی خوشمزه هست.
من کلا با تبدیل واحدها به هم مخالف هستم و حس میکنم از کیفیت کار کم میکنه.
نقل قول کردن
0 #2 نسترن م 1395-03-15 06:15
سلااااام. من عاشق انبه هستم و حتما اینو درست میکنم. فقط اینکه من هر کیکی را تو این قالب درست کنم وسطشرزیادی پف میکنه و گنبدی میشه و کمی هم ترک برمیداره وسطش. البته خوشگل میشه و دوست دارم ولی اینجوری مثل شما هم دوست دارم. چکار کنم اینجوری شه؟؟؟ درضمن لبه های قالبمو چرب نمیکنم (نکته ای که برای پف کیک تو کیک عصرانه گفتی)
ممنوووون شکلات جون
------------------------
سلام. نوش جون. ترک خوردن علتش دمای فر و کم بود مواد مایع هستش. ولی برای گنبدی نشدن بهتره قالب رو از دور پر کنید نه مواد رو در وسط قالب بریزید. منظورم رو متوجه شدید؟ یعنی مواد رو وسط نزیرید. در ضمن میتونید از کاور کمربند قالب ویلتون که برای کیک های اسفنجی و شیفون استفاده میشه استفاده کنید. یا نهایتا حوله ی خیس رو سنجاق کنید دور قالب
نقل قول کردن
0 #1 مستانه 1394-12-17 17:06
سلام مرسی ک گذاشتی من توفریزر انبه داشم نمیدونسم چیکاکنم
-------------------------------
سلام. نوش جان. با انبه تازه هم محشر میشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir