کیک میوه ای

 اگه دنبال یک کیک دلچسب برای عصرونه ی سرد زمستونی به همراه یک چایی گرم یا دمنوش بهارنارنج هستید حتما این کیک رو امتحان کنید.

 امروز یک کیک خوشمزه داریم از نوع خاطره انگیز، جدا از طعم بهاری این کیک بوی خوش اون کل فضای خونه رو پر میکنه و تا این کیک از توی فر بیاد بیرون میشه گفت دیگه دلی برای آدم نمیمونه تا آب بشه. کلا من عاشق بو های دل انگیز هستم. هر بویی که دلفریب باشه و آدم رو مست کنه خوبه وای که اگه از نوع خوشبویی در خوراکی ها باشه که دیگه .... 

 مواد لازم:

تخم مرغ دو عدد درشت

آرد یک و نیم پیمانه 

شکر 100 گرم

کره 80 گرم به دمای محیط رسیده

بکینگ پودر نصف قاشف چایخوری

نمک یک پنسه

رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

شکر قهوه ای یک قاشق غذاخوری

پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری

میوه دلخواه یک پیمانه

 میوه های تازه یا کنسروی میتونید استفاده کنید ، فقط باید مطمئن بشید میوه ها آب میان بافتی زیادی ندارن. من از توت فرنگی و آناناس استفاده کردم. شما میتونید از موز ، گلابی سفت ، سیب ، شلیل ، هلو یا هر میوه ای که دوست دارید استفاده کنید فقط حتما چند ساعت جلوتر میوه رو خوب بشورید و خرد کنید و در آبکش بریزید تا آب میان بافتی اضافی اون خارج بشه.

 آرد + نمک+ بکینگ پودر رو دو بار الک کنید و کنار بگذارید.

کره رو در دمای محیط قرار بدید و اجازه بدید به دمای محیط برسه.

تمام مواد رو اندازه کنید و کنار دستتون قرار بدید.

 برای رنده پوست پرتقال حتما فقط قسمت نارنجی رو رنده کنید و قسمت سفید رنگ رو رنده نکنید چون تلخ میکنه کیک رو.

شکر قهوه ای برای گرفتن تلخ مزگی پوست پرتقال هست و اگه نداشتید میتونید به جاش از یک قاشق سر خالی شکر سفید استفاده کنید.رنده پوست پرتقال رو با شکر قهوه ای و وانیل مخلوط کنید . میتونید به جای وانیل از اسانس پرتقال هم استفاده کنید.معادل یک قاشق چایخوری اسانس پرتقال.

کره به دمای محیط رسیده رو به همراه شکر خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه. برای اینکه دونه های شکر بهتر در کره حل بشه دو دقیقه هم بزنید و بعد پنج دقیقه هم نزنید و دوباره دو دقیقه هم بزنید.

دو تا تخم مرغ داشتیم که یکی یکی و تک تک به مخلوط اضافه میکنیم. و هر کدوم رو پنج دقیقه میزنیم.

 حالا مخلوط رنده پوست پرتقال رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید. و حالا کم کم آرد و نمک و بکینگ پودر رو که قبلا مخلوط و الگ کردید رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. (منظور از یک پنسه میزان موادی هست که بین انگشت شست و اشاره جا میگیره)

وقتی مواد رو هم زدید اگه حس کردید خیلی خیلی شل هست میتونید کمی آرد اضافه کنید. در کل مواد باید چسبنده باشه. 

دستتون رو چرب کنید و خمیر رو در یک پلاستیک زیپ قرار بدید و در فریزر قرار بدید تا برای 20 دقیقه بمونه و کره خودش رو بگیره و از اون شلی در بیاد.

 قالب مناسب برای این کیک قالبی شبیه تارت میتونه باشه. کلا اگه سطح مقطع رو زیاد کنید کیک شبیه پای و تارت میشه و اگه سطح مقطع رو کم کنید حالت کیکی قالب خواهد شد. من از قالب 16 سانتی استفاده کردم. کف قالب رو چرب کنید و بعد کاغذ روغنی بیندازید .

فر رو با دمای متوسط(175 درجه) روشن کنید و اجازه بدید تا داغ بشه.

بعد از بیست دقیقه خمیر رو از فریزر بیرون بیارید و نصف بیشتر اون رو کف قالب پهن کنید. 

روی خمیر میوه خرد شده که آب اضافی اون گرفته شده بریزید و باقی خمیر رو به صورت گلوله های بزرگ در بیارید و داخل پودر نارگیل بغلتونید و با فاصله روی سطح میوه ها قرار بدید.

 لایه ی رویی باید باز باشه تا آب اضافی میوه ها که بر اثر پخت خارج میشه بخار بشه و باعث خمیر شدن کیک نشه.

میتونید روی میوه ها هم پودر نارگیل بریزید و یا کلا پودر نارگیل رو حذف کنید. این دسته خودتونه.

حالا کیک برای مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه میره داخل فر. حتما چک کنید که نسوزه. محو بوی خوشش نشید ، مدهوش بشید کیک بسوزه ها!!!

 برای اینکه رویه ی زیبا تری داشته باشه میتونید پنج دقیقه ی آخر پخت مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری شیر به همراه کمی زعفران رو به صورت رومال روی کیک با قلمو بمالید و داخل فر قرار بدید. 

میتونید دو دقیقه آخر گریل رو روشن کنید ولی از کنار کیک تکون نخورید که میسوزه ها!!!!!!!

 بعد از پخت کیک حتما برای دو ساعت به اون دست نزنید و اجازه بدید روی پنجره ی سیمی فر کاملا خنک بشه. این کیک خنکش خوشمزه تر هست .

طعم غالب این کیک میوه های اون هست پس در انتخاب میوه ها دقت کنید. 

بوی کره در این کیک خیلی مهمه پس نمیشه اون رو با روغن مایع یا جامد جایگزین کرد.

 برای خوشرنگ شدن لایه ی میوه ای میتونید از مارمالاد توت فرنگی یا آلبالو به اندازه دو قاشق چایخوری در روی میوه ها استفاده کنید. 

به طور کلی میتونید لازه ی رویه رو حذف کنید و کل خمیر کیک رو کف قالب بریزید و روی اون میوه بچینید و حالت تارت درست کنید. یعنی در قالب بزرگ تارت مانند. فقط حجم میوه ها رو زیاد نکنید تا کیکتون خمیر نشه.

امیدورام درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید.

دیدگاه‌ها  

+1 #2 مهمان 1394-11-07 20:15
سلام عزیز ،ممنون برای این دستور مدت ها ‌‌‌‌دنبال دستور یه کیک میوه ای بودم. حتما درست میکنم. :-)
---------------------
سلام. نوش جان. خدارو شکر
نقل قول کردن
+1 #1 محیاا 1394-11-06 11:18
سلام واااااااااای دلم اب شد دهنم اب افتاد
------------------
سلام. پس دست به کار بشید...
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir